TOP-3 kryptovaluuttaa, joiden arvo voi moninkertaistua vuonna 2022

Moninkertaistuva kryptovaluutta

Kryptovaluuttoja on tehty jo useita tuhansia ja niillä on paljon erilaisia käyttömahdollisuuksia. Yleensä menestyvät kryptovaluutat ratkaisevat jonkin ongelman ja helpottavat asioita, jolloin ne tuovat lisää arvoa elämäämme. On kuitenkin myös erittäin paljon pelkkiä ns. hype kryptoja, joiden arvo perustuu täysin niiden yhteisön ostovoimaan sekä julkisuuden ihmisten kurssimanipulaatioon. Tässä artikkelissa keskitymme kuitenkin enemmän kryptovaluuttoihin, joiden arvo tulee mielestämme säilymään ja nousemaan vielä vuosienkin päästä.

Haluamme muistuttaa, että aina ennen sijoittamista kannattaa tutustua itse sijoitettavaan kohteeseen, jotta olet varma mihin sijoitat. Tee myös itse sijoituspäätöksesi, sillä tämä sivusto ei tarjoa sijoitusneuvontaa. Me haluamme kuitenkin kertoa teille mitkä kryptovaluutat saattavat olla tämän vuoden lopussa jopa monin kerroin arvokkaampia kuin tällä hetkellä meidän mielestämme. Emme siis keskity suuriin kryptoihin vaan pienemmän markkina-arvon omaaviin kryptoihin, joilla on enemmän nousupotentiaalia. Kannatta kuitenkin muistaa, että mitä pienemmästä kryptosta on kyse, niin sitä riskialttiimpaa sijoittaminen niihin on. Mielestämme näillä kaikilla kolmella on loistava tiimi takana ja ne tuovat ihmisille sellaista lisäarvoa, että niiden kysyntä pysyy ja nousee myös jatkossa. Aloittaessasi sijoittamaan kryptovaluuttoihin, kannattaa tutustua myös suosituimpiin kryptolompakoihin tästä.

TOP-3 potentiaalista kryptovaluuttaa

VeChain

VeChain

VeChain on erittäin mielenkiintoinen lohkoketjuprojekti, joka keskittyy toimitusketjujen hallintaan ja seuraamiseen. VeChain tähtää ratkaisemaan globaalin ongelman, jossa se kehittää pysyvän ratkaisun tuotteiden toimitusketjun seuraamiseen. Tästä hyötyvät erityisesti yritykset sekä asiakkaat. VeChainin yksi plussa on siinä, että sillä ei ole käytännössä minkäänlaista kilpailuja muiden kryptojen kanssa. VeChain on pystynyt hankkimaan vuosien varrella jo useita merkittäviä yhteistyösopimuksia. VeChain projektin takana toimiva tiimi tekee kokoajan paljon töitä sillä projekti etenee jatkuvasti niin teknisiltä osin kuin yhteistyökuvioiden perusteella. Tässä on jo erinomainen lähtökohta tämän krypton arvon-nousulle.

VeChainin toimitusketjun hallinta ja seuraaminen perustuvat tuotteiden materiaaleihin upotettaviin RFID-sensoreihin. Sensoreiden poistaminen ja väärentäminen on käytännössä mahdotonta. Tämä tarkoittaa sitä, että etenkin luksustason tuotteista on mahdollista antaa seurantakoodi ja todistaa millainen toimitusketju tuotteella on ollut. Tämä vähentää väärennettyjen tuotteiden ja piratismin vaaraa huomattavasti. Kun yritys pystyy osoittamaan asiakkaalleen tuotteen aitouden ja alkuperän, on kaupankäynti huomattavasti varmempaa ja luotettavampaa. Luksusbrändien lisäksi ruokatuotteiden seuraaminen on mahdollista. Tämä puolestaan takaa sen, että lähikauppa pystyy takaamaan lähiruoan alkuperän sekä varmistamaan kylmäketjun säilymisen koko tuotteen toimitusketjun ajan. Tällöin asiakkaat saavat varmasti tuoretta ruokaa kaupasta. Mielestämme VeChain pystyy ratkaisemaan merkittäviä maailmanlaajuisia ongelmia, joten tämä kryptovaluutta on yksi potentiaalisimpia kasvavia kryptovaluuttoja.

Zilliqa

Zilliqa

Zilliqa on ehkä vielä hieman tuntemattomampi tuttavuus sijoittajille. Se kuuluu platform-kategoriaan eli se on eräänlainen ekosysteemi, jonka päälle on mahdollista rakentaa erilaisia sovelluksia ja älysopimuksia. Zilliqa siis kilpailee Ethereumin kanssa samasta markkinasta. Tämä projekti on vielä varsin nuori ja kilpailijoita isommalla markkina-arvolla on useita, niin silti se on kasvanut viimeaikoina paljon ja saanut jo useita yhteistyökuvioita aikaan.

Zilliqan puolesta puhuu toimivampi, nopeampi ja halvempi transaktionopeus kuin Ethereumin vastaava. Se on pystynyt ratkaisemaan myös muita useita Ethereumin ongelmia. Zilliqaa käytetään siis mm. transaktioiden maksuun sekä steikkaamiseen. Erikoisen tästä projektista tekee se, että se käyttää kahta konsensusalgoritmiä sekä kahta lohkoketjua. Zilliqa on kokonaisuudessaan mielenkiintoinen projekti, jolla on paljon kasvupotentiaalia. Sillä on kuitenkin paljon kilpailua samoista yhteistyösopimuksista, mutta tällä hetkellä mielestämme Zilliqa pystyy tarjoamaan sellaista projektia, johon tulee kyllä löytymään kiinnostusta tulevaisuudessa. Täytyy myös muistaa Zilliqan vielä melko pieni markkina-arvo, joten kasvun varaa on varmasti paljon.

SafeMoon

SafeMoon

SafeMoon poikkeaa kahdesta aiemmasta kryptovaluutasta huomattavasti. Sen käyttötarkoitus on käytännössä vain virtuaalivaluutta. SafeMoonin nopea kehitys saattaa tehdä tästä coinista kuitenkin paljon myös muuta. Tämä kryptovaluutta on myös täysin uusi, joten sen riskit ovat valtavat. Miksi sitten otimme SafeMoonin tähän vertailuun? Mielestämme sen kiehtovuus perustuu sen yhteisölähtöisyyteen sekä täysin uudenlaiseen tokenomiikkaan.

SafeMoon on täysin yhteisöpohjainen krypto, jonka toiminnasta vastaava tiimi on tehnyt todella loistavaa työtä heti alusta alkaen. Vaikka tämän hype krypton arvo perustuu käytännössä sen yhteisön hypetykseen, niin sen omistajat tahtovat kuitenkin säilyttää kryptoa lompakoissaan eli holdata. Tämä johtuu siitä, että jokaisesta transaktiosta otetaan 10% ”vero”. Tästä ”verosta” puolet eli 5% poltetaan ja puolet toinen 5% palautetaan krypton omistajille. Tämä tarkoittaa sitä, että kierrossa on jatkuvasti vähemmän Safemoon tokeneja ja samalla SafeMoonin holdaajat saavat jatkuvaa passiivista tuloa. Tämä kannustaa vahvasti pitämään tätä kryptoa omassa lompakossa myymisen sijaan.

SafeMoon aikoo myös perustaa oman vaihtopörssin, jossa kaikille sen pörssin krypoilla olisi sama 10% ”vero” ja sama tokenomiikka kuin itse SafeMoonilla. Tämä olisi valtava kehitysaskel, jonka seurauksena SafeMoonin arvo voi nousta valtavia määriä ylöspäin. Tämä projekti on kuitenkin todella uusi ja siihen kohdistuu valtavia kysymysmerkkejä, joten kehotamme kuitenkin sijoittamaan tähän kryptoon korkeintaan sen määrän rahaa kuin olet valmis myös mahdollisesti menettämään.

Yhteenveto

Artikkelissa kerroimme mielestämme potentiaalisia kryptoja, joiden arvon nousuun me itse uskomme. Sijoittajan täytyy kuitenkin aina etsiä tietoa itse ja tehdä itse omat sijoituspäätökset. Kryptoihin kannattaa sijoittaa vain sen verran kuin on valmis myös menettämään. Tämä pätee erityisesti juuri tämän vertailun kryptoihin, sillä niiden markkina-arvo on pienempi ja kurssinvaihtelu suurempaa. Uskomme, että näillä kryptoilla on potentiaali enemmän kuin esimerkiksi Bitcoinilla, se kuitenkin tarkoittaa myös suurempaa riskiä. Toivottavasti sait tästä vertailusta pohdittavaa ja lisää tietoa omaan kryptotuntemukseen.