Verkkokurssit

Tältä sivulta löydät parhaat verkkokurssit vaurastumiseen.

Olen listannut kurssit järjestykseen, joista on helpoin aloittaa. Useimmat kurssit sopivat varmasti kaikille, mutta listan etupäästä löytyy halvempia ja enemmän vaurastumisen perusasioita opettavia kursseja, kun taas listan loppupäästä löydät mahdollisesti arvokkaampia ja laajempia kurssi kokonaisuuksia. Tältä listalta löytyy varmasti jokaiselle erinomaisia kursseja, joista löytyy paljon uutta tietoa miten rahaa voi tehdä ja miten tie kohti vaurastumista onnistuu parhaiten.

Rahatreeni

Rahatreeni on 30 päivän  tehovalmennus oman talouden hallintaan. Kurssilla oppii myös vaurauteen tarvittavia menetelmiä, jotka jokaisen vaurastumista tavoittelevien on syytä oppia. Kurssi sopii erinomaisesti sinulle, jos kamppailet raha-asioiden kanssa, oma talous ja sijoittaminen ovat hepreaa tai haluat tietää miten voit tienata lisää rahaa. Uskon tämän kurssin maksavan itsensä takaisin moninkerroin!

Kurssin hinta on 19€

Lue kurssin avostelu TÄSTÄ!

Vauras elämä VIP

Vauras elämä on hieman erilainen konsepti, jossa ostamalla kurssin pääset liittymään vuodeksi facebook yhteisöön. Vuoden aikana yhteisöön tulee paljon tietoa eri omaisuuslajeista ja kuinka niihin voi sijoittaa, mutta kenties tärkeimpänä pääset liittymään yhteisöön, joka puhuu rahasta. Ryhmässä voit verkostoitua ja kysä mitä vain rahaan liittyvää. Kurssi sisältää paljon tietoa ja yhteisöllistä tukea vaurastumiseen.

Kurssin hinta on 97€

Kurssin arvostelut löydät TÄSTÄ!

Oman talouden guruksi

Verkkokurssin tavoitteena on auttaa sinua pääsemään oman taloutesi guruksi — saamaan taloutesi tiukasti omaan hallintaasi sekä pääsemään alkuun sijoittamisen polulla! Kurssilla käydään läpi oman talouden hallintaa ja tärkeää tietoa, miten oma talous tasapainotetaan huonoista veloista. Kurssi antaa myös perus eväät sijoittamiseen.

Kurssin hinta 68,20€

Opi tekemään nettibisnestä

Tällä kurssilla opit eri tapoja tehdä nettibisnestä. Helposti ja käytännönläheisin esimerkein suoritettava kurssi antaa oivan lähtökohdan perustaa omat nettisivut. Kurssin lopussa käydään vielä wordpress sivujen perustamiseen tarvittavat tiedot läpi. Nettibisnestä halauavalle tämä on aivan erinomainen kurssi!

Kurssin hinta 29€

Lue kurssin arvostelu sekä muiden kurssilaisten kokemuksia TÄSTÄ.

Näin teet ensimmäisen verkkokurssisi

Verkkokurssi sisältää paljon materiaalia ja havainnollistavia esimerkkejä. Tämän kurssin avulla on huomattavasti helpompi lähteä suunnittelemaan ja toteuttamaan omaa verkkokurssia. Kompakti ja helposti seurattava kurssi kertoo mitä sovelluksia kannattaa käyttää hyödyksi ja miten kurssi on hyvä toteuttaa.

Kurssin hinta 129€

Voit lukea kurssin arvostelun TÄSTÄ!

Miksi verkkokurssit auttavat sinua vaurastumaan?

Verkkokursseja on tarjolla laajoja tai halpoja ja kevyempiä kursseja. Tälle sivulle on koottu monipuolisesti parhaat verkkokurssit vaurastumiseen. Niiden avulla opit niin säästämään, tienaamaan kuin hallitsemaan talouttasi paremmin. Verkkokurssien suurin etu on siinä, että niiden sisältö on laajempaa ja tarkempaa kuin ilmaisilla verkkosivuilla. Niiden sisältö on suunnattu kattavasti juuri siihen aihe-alueeseen kuin otsikko kertoo. Moni voi ajatella, että ei halua ostaa kallista verkkokurssia vaan haluaa itse etsiä saman tietosn googlesta. Verkkokurssin sisältöä on kuitenkaan mahdotonta löytää googlesta.

Googlesta etsittö sisältö on usein repaleista ja siitä on vaikea muodostaa kokonaiskuvaa. Verkkokurssien ansiosta sinun ei tarvitse etisä mitään ja saat selkeän ja tarkan tiedon haluamastasi aiheesta. Verkkokurssien käyminen on nykypäivää ja ehdottoman kannattavaa jos haluat oppia uutta ja halaut verkostoitua muiden ihmisten kanssa. Verkkokurssien sisältö on useinmiten rahansa väärtti ja tälle sivulle on koottu varmasti ne kurssit jotka tienaavat sinulle siihen sijoittamasi rahat takaisin. Ota rohkeasti seuraava askel kohti vaurastumista ja nauti!