Kirjat

Tältä sivulta löydät parhaat kirjat vaurastumiseen.

Rikas isä, köyhä isä; Robert Kiyosaki

Kirjassa kaksi isää ovat vertaus kahdesta erilaisesta lähestymistavasta varallisuuteen: Köyhä isä suosittelee turvallista työpaikkaa hyvillä eduilla ja jäämään lopulta eläkkeelle. Rikas isä suosittelee keräämään rahaa ansaitsevia varoja, ymmärtämään taloutta ja harjoittamaan itsenäistä ajattelua. Kirjan avulla ymmärrät taloudellisen riippumattomuuden, miksi on kauhea idea nähdä koti suurimpana sijoituksena ja miten voitat suurimmat varakkaaksi tulemisen henkiset esteet.

The millionare fastlane,
MJ DeMarco

The millionare fastlane kertoo, mikä on vialla vanhassa tavassa, jossa hankitaan tutkinto, etsitään hyvä työpaikka, työskennellään kovasti ja eläköidytään rikkaana -malli. Kirja määrittelee rikkauden uudella tavalla ja näyttää polun eläköitymiseen jo nuoren.

Osta, vuokraa, vaurastu; Joona Orava & Olli Turunen

Tämä kirja on kattava ja helppolukuinen paketti niin aloittelevalle kuin jo kokeneemmallekin asuntosijoittajalle. Kirja antaa paljon yksityiskohtaisia neuvoja asinnon ostamiseen, vuokraamiseen, remontointiin ja hallinnointiin. Jos olet asuntosijoittaja tai asuntosijoittajaksi ryhtymässä, suosittelen ehdottomasti tätä kirjaa!

Paras sijoitus

Paras sijoitus, Marko Erola

Paras sijoitus -kirja kertoo sijoittajan näkökulmasta parhaan tavan onnistua markkinoilla pitkällä aikajänteellä. Markkinoita on vaikea voittaa toistuvasti, joten paras tapa sijoittaa on pieni kuluisiin indeksirahastoihin? Erittäin mielenkiintoinen kirja, joka jokaisen osakkeisiin tai rahastoihin sijoittavan kannattaa lukea! Saatavilla vain E-kirjana ja äänikirjana.

Sijoittajaksi 7 päivässä, Merja Mähkä & Unna Lehtipuu

Kirja antaa 7 päivän ohjelman, jonka jälkeen lukija on valmis tekemään ensimmäiset sijoituksensa osakkeisiin tai rahastoihin. Mukana paljon vinkkilistoja ja todellisia tarinoita miten muut ovat nämä asiat tehneet.

The 4-hour work week

The 4-hour work week,
Timothy Ferriss

Kuinka voit muuttaa elämääsi? Olipa unelmasi kokea huippuluokan maailmanmatkoja, ansaita kuukausittain viisinumeroiset tulot ilman suurta työtä tai vain elää enemmän ja työskennellä vähemmän. Tämä kirja opettaa sinulle kaksinkertaistamaan tulosi ja ulkoistamaan työsi, jotta voit tehdä juuri mitä haluat.

Think and grow rich,
Napoleon Hill

Think and grow rich -kirja tutkii ajatuksen ja aivojen psykologista voimaa urasi etenemisessä sekä rahallisen että henkilökohtaisen tavoitteiden saavuttamiseksi. Tämä on yksi kaikkien aikojen omatoimisista klassikoista, ja  on sijoittajille ja yrittäjätyypeille jopa ehdoton lukukokemus!

Kirjat ovat mahtavia tietopaketteja joista löytää paljon monipuolista sisältöä. Kirjoja kannattaa lukea aktiivisesti, jotta pidät oppimisprosessiasi yllä. Kirjat ovat helppoa ja sopivaa ajanvietettä mihin vain. Tälle sivulle on koottu parhaat kirjat vaurastumiseen ja suorat linkit sivuille, josta kirjat voi ostaa. Kirjoja on myös tarjolla äänikirjoina sekä e-kirjoina. Fyysinen kirja on kuitenkin usein paras vaihtoehto kolmesta syystä. Kirjaan on helppo tehdä muistiin panoja tai alleviivauksia. Fyysinen kirja on usein paras tapa keksittyä sen sisältöön ilman nöyttäpäätettä. Keskittyminen säilyy paremmin itse kirjaan ja ostamalla fyysisen kirjan se tulee usein luettua kokonaan.

Maailman kaikki tieto on taltioituna kirjoihin. Kirjat tarjoavat sellaista tietoa mitä ei välttämättä edes tietokoneilta löydy. Vaikka tämä on hieman kärjistäen sanottukin, niin kaiken tiedon pohjana toimivat kirjat. Älä siis aliarvioi kirjoja oppimistarkoituksessa vaan muista lukea säännöllisesti. Tämä on taas yksi tapa nopeuttaa vaurastumistasi ja tietämystäsi. Kirjat ovat myös kokonaisuuksia omasta aiheestaan. Netistä etsimällä on lähes mahdotonta löytää samanlaista tietopohjaa mitä kirjat sisältältävät. Lukeminen on myös kannattaavaa sillä lukemalla aivot yleisesti sisäistävät asiat paremmin kuin esimerkiksi pelkän kuuloaistin avulla. Lukeminen on myös erittäin pidetty ja yleissivistävä harrastus. Tieto on valtaa, jonka kirjat tarjoavat. Mukavia lukuhetkiä kirjojen pariin!