Näin saat rahaa heti – 5 vinkkiä, jotka toimivat!

Näin saat rahaa heti

Moni pohtii jatkuvasti miten lisätulojen saaminen onnistuisi helposti ja nopeasti. Kukaan ei tahdo lähteä tekemään työtä, joka ei motivoi, mutta silti rahaa olisi saatava lisää jostain. Raha tarve voi olla äkillistä, jolloin muutaman kympin lisätienesti todella tulee tarpeen. Olemme keränneet viisi nopeaa tapaa tienata rahaa heti kun äkillinen tarve iskee.

Äkillinen rahan tarve voi yllättää kenet tahansa ja oikeastaan milloin vain. Suosittelemme kuitenkin aina pitämään huolta omasta taloudesta ja katsomaan pidempi aikaisia ratkaisuja. Äkillisessä tarpeessa tämä ei kuitenkaan aina auta ja silloin kannattaa katsoa erityisen tarkasti alla olevia vaihtoehtoja rahan saamiseksi heti.

Miten saat rahaa nopeasti?

Maksetut kyselyt

Maksetut kyselyt ovat erittäin suosittu tapa tehdä lisätienestiä niin äkillisessä rahan tarpeessa kuin myös pidempi aikaisena tapana saada lisätuloja. Maksetut kyselyt maksavat mielipiteestäsi ja jokaisesta täytetystä kyselystä maksetaan helppoa rahaa. Voit tehdä kaiken suoraan kotisohvaltasi käsin. Tämän tavan avulla on mahdollista tienata jopa muutamia kymppejä päivässä.

Mielipidemaailma

mielipidemaailma

Mielipidemaailma on suomalaisten suosituin maksettujen kyselyiden tarjoaja ja sieltä löytyy laaja kirjo eri aiheiden kyselyjä, eivätkä ne pääse loppumaan heti alussa. Mielipidemaailma maksaa myös parhaat korvaukset vastaajille, mikä tekeekin siitä niin suositun paneelin. Liity Mielipidemaailmaan tästä ja ala tienaamaan välittömästi!

Kuluttajapaneeli.fi

Kuluttajapaneeli

Kuluttajapaneeli on myös yksi suosituimmista maksettujen kyselyiden tarjoajista ja he maksavat myös melko hyviä korvauksia kyselyiden täyttämisestä. Kyselyitä on aina saatavilla vain tietty määrä, joten tästä syystä suosittelemme liittymään useammalle maksettujen kyselyiden tarjoajalle. Liity kuluttajapaneeliin nyt ja tienaa!

Maksetut kyselyt -vertailu

Lue lisää maksetuista kyselyistä ja katso myös muut parhaat ja suositut maksettujen kyselyiden tarjoajat tästä.

Pikavippi

Pikavipit ovat helppo ja nopea tapa saada lisää rahaa käyttöön etenkin silloin kun yllättävä rahan tarve iskee päälle. Pikavippien hakeminen on tehty hyvin helpoksi ja nopeaksi, sillä hakemuksen täyttäminen ja hyväksyminen vien vain muutaman minuutin. Pikavippien helppous ja nopeus ovat yksi niiden suosion syistä. Yhtäkkinen rahan tarve saattaa syntyä monista eri syistä, kuten auon korjaamisesta tai uuden kodinkoneen hankinnasta. Suosittelemme aina tekemään pikavippivertailun, jonka voi tehdä helposti Omalaina palvelusta. Yhdellä hakemuksella saat halvimman tarjouksen kaikista pikavipeistä.

Omalaina

Omalaina

OmaLaina.fi on 100 % suomalainen palvelu kuluttajille, jotka haluavat löytää lainaa netistä. Hakemus käsitellään välittömästi ja kuluttaja saa lainarahat tililleen parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sitä täyttäessä sitoudu vielä mihinkään. OmaLainan kautta lainaa hakiessa voit säästää huomattavasti koroissa, sillä OmaLaina.fi kilpailuttaa 100–60 000 € suuruiset lainat 1–15 vuoden laina-ajalla, ja tarjoaa aina parasta vaihtoehtoa. Hae lainaa tästä!

Lainavertailu

Olemme tehneet pikavippivertailun, jotta löydät varmasti juuri sinulle sopivan tarjouksen. Lue lisää pikavipeistä sekä katso halvimmat pikavippilainat tästä!

Myy turha tavara

Kotiin kertyy helposti ylimääräistä, mutta täysin käyttökelpoista tavaraa, jonka voi myydä sitä enemmän tarvitseville. Turhan tavaran myynti tuo sinulle helppoa rahaa, mutta tuo myös lisää tilaa kotiin. Suosittelemme ehdottomasti tarkistamaan omat tavarat ja varastot sillä sieltä löytyy helposti jopa satojen eurojen edestä turhaksi jäänyttä, mutta varmasti myytävää tavaraa, joka kelpaa erinomaisesti taas jollekin toiselle. Hyviä paikkoja tavaroiden myyntiin ovat Facebookin myyntiosasto sekä erityisesti tori.fi palvelu. Myy turha tavara ja tienaat nopeasti jopa satoja euroja.

Hae tukia

Suomessa asuminen takaa elintason pysymisen myös työttömänä tai pienituloisena. Jokaisen on mahdollista hakea kansaneläkelaitokselta tukea niin asumiseen, elämiseen kuin opiskeluun. Tämän lisäksi on mahdollista saada perustoimeentulotukea, jota voi saada henkilö tai perhe, jonka tulot ja varat eivät riitä välttämättömiin jokapäiväisiin menoihin, kuten ruokaan, asumiseen ja lääkkeisiin. Kela pitää huolen jokaisen toimeentulosta ja kannattaa aina muistaa tarkistaa onko oikeutettu kyseisiin etuuksiin.

Kelasta saavat työttömyysturvaa ne työttömät, jotka eivät kuulu työttömyyskassaan tai joiden kassan maksama päiväraha on päättynyt. Kelan maksamat työttömyysetuudet ovat peruspäiväraha ja työmarkkinatuki. Yleisimpien etuuksien lisäksi on mahdollista saada myös muita tukia. Kaikki tuet on helppo tarkistaa Kelan sivuilta ja suosittelemme ehdottomasti aina hakemaan etuutta mikäli uskot, että sellainen voisi sinulle kuulua.

Myy palvelujasi netissä

Palvelujen ja oman osaamisen myyminen netissä on helpompaa kuin koskaan ennen. Kun sinulla on taitoa jossain asiassa keskimääräistä enemmän, niin löytyy aina henkilöitä jotka kaipaavat sinun apuasi. Esimerkiksi valokuvaaminen tai tietokoneen ohjelmointi ovat osaamista kaipaavia asioita. Sinun ei missään nimessä tarvitse olla ammattilainen, pelkästään se riittää, että olet normaalia ihmistä parempi ja kyseinen tehtävä onnistuu sinulta.

Helppoja palveluita oman osaamisen myyntiin ovat mm. Fiver, Upwork sekä nerot.fi. Näiden palveluiden kautta pystyt tarjoamaan omaa osaamista ja löydät helposti mahdollisia asiakkaita nopeammin. Näiden palvelujen kautta näet myös millaista osaamista muut tarjoavat, joten voit myös nähdä mitä sinä voit tarjota ja missä sinä olet hyvä. Tutustu palveluihin ja tienaa nopeasti lisää rahaa!

Yhteenveto

Rahaa on aina saatavilla hyvinkin nopeasti ja on vain kysymys siitä, että mitkä tavat sopivat sinulle parhaiten ja mitä tapoja haluat käyttää. Pitkällä jänteellä maksetut kyselyt ja omien tavaroiden sekä oman osaamisen myynti ovat suositeltavia tapoja tehdä rahaa heti, mutta tarvittaessa myös pikavipit tuovat turvaa äkilliseen rahan tarpeeseen. Toivottavasti tästä artikkelista löytyi sinulle hyöty ja löydät itsellesi parhaan tavan saada lisää rahaa.