Podcastit

Tältä sivulta löydät parhaat podcastit vaurastumiseen.

Rahapuhetta

Rahapuhetta-podcast käsittelee talouden teemoja yksi kerrallaan ja helposti ymmärrettävästi. Asiantuntijavieraiden kanssa selvitetään, mitä raha-asioissa kannattaa ottaa huomioon ja miten oman talouden saa hallintaan.

Ostan asuntoja

Ostan asuntoja -podcastissa asuntosijoittaja Harri Huru kertoo asuntosijoittamiseen liittyviä huomioita ja omia kokemuksiaan. Kattava sisältö antaa kuuntelijalle varmasti paljon pohdittavaa. Jaksoissa käy vieraina asuntosijoittajia erilaisilla sijoitusstradegioilla, kokemuksilla ja näkemyksillä, joista löytyy varmasti uusia ajatuksia ja oppeja.

Melkein kaikki rahasta

Melkein kaikki rahasta -podcast kertoo monipuolisesti eri raha aiheista. Jaksoissa käydään raha aiheita läpi mukavan rennolla ja hauskalla tavalla. Jaksoissa mennän suoraan aiheeseen ja kuuntelija löytää varmasti itseään pohdituttavia aiheita. 

Puhu rahasta

Puhu rahasta -podcast on nuorille suuunnattu nuorten pitämä podcast. Asiaintuntija vieraiden kanssa käydään läpi aiheeita joissa pohditaan mm. rahan hankintaa, hallintaa ja merkitystä. Jaksoissa pohditaan myös mielenkiintoisia aiheita kuten voiko nuori tehdä keksinnön, jolla mullistaa maailman tai miten nuori löytää itselleen oikean ammatin.

Mimmit sijoittaa

Mimmit sijoittaa -podcastissä puhutaan rahasta, sijoittamisesta, säästämisestä ja kaikesta mitä kaupunkilaismimmin elämään kuuluu. Nimestään huolimatta podcast soveltuu kaikkien sukupuolten edustajille. Jos esimerkiksi koronaviruksen vaikutukset talouteen kiinnostavat, löydät tästä podcastistä mielenkiintoista pohdintaa ajankohtaisista aiheista.

KirjatMiksi podcastit auttavat sinua vaurastumaan?

Tälle sivulle on koottu parhaat podcastit vaurastumiseen. Podcasteissä on tarjolla paljon puhetta ja keskustelua sinun lempiaiheista. Podcastejä on helppo kuunnella niin lenkillä, autossa kuin kotonakin. Podcastit ovat todella helppo tapa oppia kuuntelemalla. Se on myös vaivatonta ja tapahtuu helposti arjen ympärillä. Osassa podcast sarjoja on eri jaksoissa mukana alan asiantuntijoita, jotka tarjoavat ajankohtaista tietoa. Asiantuntijoilla on usein myös tarkka oma näkemys, jota kuuntelijan on hyvä peilata omaan näkemykseensä. Kuuntelemalla eri näköulmia ja ajatuksia saat varmasti itsellesikin uusia ajatuksia ja mahdollisuuksia. Älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä.

Podcastot ovat hyviä tietolähteitä, joista löytyy paljon asiapuhetta, mutta kannattaa kuitenkin tutustua myös kirjoihin sillä niissä päästään vaurastumis aiheissa vielä syvemmälle. Katso parhaat kirjat täältä.

Kannattaa ehdottomasti käyttää myös podcastejä oppimiseen ja oman vaurauden kartuttamiseen. Sivulla on monipuolisesti eri aihealueiden parhaita ja laajimpia podcasteja. Hyppää podcastejen kyytiin ja nauti!