Halvin sähkösopimus – Vertaa paras sähkösopimus

Halvin sähkösopimus

Kilpailuttamalla oman sähkösopimuksen voi säästää useita kymmeniä tai jopa satoja euroja vuodessa. Sähkön hinta on laskenut vuosien varrella, joten erityisesti vanhat sähkösopimukset voivat olla tällä hetkellä todella kalliita. Nykyään sähkösopimuksen voi kilpailuttaa miltä tahansa sähköntoimittajalta, et siis ole riippuvainen paikallisen sähköntoimittajan hinnoista. Vertaillessasi sähkösopimuksia kannattaa kuitenkin muistaa, että aina halvin sähkösopimus ei kuitenkaan ole paras vaihtoehto. Vertailemalla tarjouksia fiksusti saat hankittua halva sekä eettisesti hyvän sähkösopimuksen. Tätä voisi kutsua vertailun parhaaksi sähkösopimukseksi.

Sähkösopimuksia tarjotaan joko määräaikaisina tai toistaiseksi voimassa olevilla sopimuksilla. Usein sitoutumalla vaikkapa kahdeksi vuodeksi kerrallaan saat parhaan ja halvimman hinnan sopimuksesta. Tällöin olet kuitenkin sidottuna sopimukseen kyseisen määräajan verran. Tähän sähkösopimus vertailuun olemme listanneet halvimmat ja mielestämme eettisesti hyvät sähkösopimukset. Näiden sopimusten hinnat ovat erittäin kilpailukykyisiä tämän hetken markkinoilla.

Sähkösopimus vertailu

Kotimaan Energia

Kotimaan Energia

Netto Diili 24kk -sähkösopimus tarjoaa kahden vuoden määräaikaisen sopimuksen, jossa sähkönhinta perustuu pörssisähkön tuntihintaan. Kuukausittainen perusmaksu on 3,99 euroa plus 0,19 €/kWh välityspalkkio. Sopimuksessa sähkön hinta perustuu pörssisähkön tuntihintaan, joten sähkö on halvinta silloin kun sitä käytetään vähiten. Netto Diili sopii erityisesti sellaiselle henkilölle, joka käyttää sähköä eniten aamupäivisin ja öisin. Pörssisähkö on kuitenkin pitkällä aikavälillä ollut asiakkaille yleensä se edullisin sähkösopimustyyppi.

Kokonaisuudessaan Kotimaan Energian tarjoaman Netto Diilin hinta on markkinoilla keskikastia, mutta sopimuksen hinnasta lopulta todella alhaisen tekee 50€ lahjakortti Giganttiin. Tilaamalla Netto Diilin saat siis hyvän sähkösopimuksen lisäksi 50 €:n ostoedun kaupan päälle Giganttiin. Alennuskoodi Gigantin verkkokauppaan toimitetaan sähköpostitse 14 vrk:n jälkeen tilauksestasi. Gigantin myymälässä – saat 50 € alennuksen heti myyjältä valitsemaasi tuotteeseen. Tällainen diili on jo todella hyvä mitä kannattaa harkita ehdottomasti. Lue lisää Kotimaan Energia Netto Diilistä tästä.

Fortum Vakio

Fortum Vakio

Fortum Vakio -sähkösopimuksesta maksat kiinteän kuukausihinnan arvioidun vuosikulutuksesi perusteella. Valittavinasi on S, M ja L -sopimus. S-sopimus soveltuu kerrostaloasuntoihin 44 neliöön asti, M-sopimus taas asuntoihin joiden koko on 45-74 neliötä ja L-sopimus aina 80 neliöön asti. S-sopimuksen hinta on 16 euroa kuukaudessa ja M- ja L-sopimusten hinnat puolestaan ovat 21 ja 30 euroa kuukausittain. Fortum Vakio tarjoaa 100% hiilidioksidivapaata sähköä.

Fortum Vakio -sähkösopimuksessa sinun ei tarvitse miettiä sähkön kulutusta lainkaan vaan voit elää täysillä stressaamatta asiasta yhtään. Käytitpä sähköä kuinka paljon tahansa maksat siitä silti aina saman verran. Tällöin tiedät myös, joka kerta laskusi suuruuden ja osaat budjetoida siihen aina oikean määrään rahaa. Fortum Vakio on varsin mielenkiintoinen sähkösopimus muoto. Sopimuksen ensimmäinen kuukausi on täysin ilmainen ja tämän lisäksi se on toistaiseksi voimassa oleva, joten et sitoudu mihinkään pitkäksi aikaa. Lue lisää Fortum Vakiosta tästä.

Fortum Vakaa

Fortum Vakaa

Fortum Vakaa -sähkösopimuksen hinta on 5,88 c/kWh ja 4,5 euron perusmaksu. Sopimuksesta erityisen halvan tekee kuitenkin se, että saat 6 kuukauden perusmaksut täysin veloituksetta. Tämän lisäksi sopimus on toistaiseksi voimassa oleva, joten et sitoudu määräaikaisiin sopimuksiin. Fortum Vakaa tarkistaa sähkön hinnan puolivuosittain ja tämän ansiosta sähkön hinta pysyy vakaana.

Fortum on valittu Suomen luotettavimmaksi sähköyhtiöksi 12 kertaa peräkkäin, joten heidän sähkösopimuksella voit varma mitä saat. Tämän lisäksi Fortum tarjoaa aina täysin hiilineutraalia sähköä. Tiedät sähkön hinnan aina etukäteen ja sopimus on aina voimassa. Nyt nettietuna tästä kampanjasta 6 kk perusmaksut 0 €. Fortum Vakaa pystyy tarjoamaan loistavan sähkösopimuksen selkeällä ja halvalla sopimuksella. Lue lisää Fortum Vakaa -sähkösopimuksesta tästä.

Sähkömittari.fi

Sähkömittari.fi

Sähkömittari.fi on 100 % suomalainen palvelu, jota kautta jo kymmenet tuhannet ovat kilpailuttaneet sähkösopimuksen. Sähkömittari.fi -palvelun kautta voit helposti löytää parhaan sähkösopimuksen vertaamalla useiden sähköyhtiöiden sähkösopimuksia. Kilpailuttamalla sähkön voit säästä satoja euroja vuodessa. Samalla kun vertailet useita sähkösopimuksia kerralla, saat parhaan sähkösopimuksen jopa kahdessa minuutissa. Sähkösopimusten kilpailutus on täysin ilmaista eikä vielä sido sinua mihinkään.

Sähkömittari.fi -palvelun avulla on helppoa kilpailuttaa useita sopimuksia kerralla. Etenkin jos ei aiemmista sähkösopimuksista löytynyt mieleistäsi, niin tällainen kilpailutus on erittäin helppo ja nopea tapa löytyy edullinen sähkösopimus. Parhaan tarjouksen löytää usein yksittäisistä sähkötarjouksista, joista ostaja saa usein mukaansa lahjakortin tai muun rahan arvoisen edun. Sähkösopimuksen kilpailutus tällaisen vertailun kautta auttaa sinua kuitenkin löytämään halvimman sähkön hyvin helposti. Kuitenkin vertailemalla sähkösopimuksesi sähkömittari.fi palvelun kautta voit voittaa 250 euron ruokalahjakortin. Vertaa paras sähkösopimus tästä.

Zmarta.fi sähkövertailu

Zmarta sähkösopimus

Zmarta on tunnettu lainavertailustaan. Vertailupalvelun monipuolistamiseksi Zmarta Sähkö lanseerattiin syyskuussa 2019. Zmarta Sähkön tarkoituksena on auttaa suomalaisia vertailemaan sähkösopimuksia, jotta he voivat löytää itselleen parhaan sähkösopimuksen ja saada samalla selvää säästöä.

Zmarta Sähkön vertailupalvelun ansiosta sähkösopimusten vertailu ja vaihtaminen on helppoa. Vertailupalvelun käyttäminen on maksutonta ja se ei sido mihinkään. Zmarta Sähkön ansiosta sähkösopimuksen voi tehdä saman tien verkossa. Vanha sopimus peruuntuu myös automaattisesti. Sähkömittari.fi Zmarta toimivat hyvin samalla periaatteella ja kilpailuttavat kerralla useita eri sähkösopimusten tarjoajia. Zmarta on erinomainen valinta myöskin sähkösopimuksen kilpailuttamiseen. Vertaa halvin sähkösopimus tästä.

Milloin sähkösopimus pitää tehdä?

Sähkösopimus tarvitaan aina uuteen kotiin muutettaessa. Muuton yhteydessä sähkösopimus on helppoa siirtää vain uuteen osoitteeseen. Samoin kun ensimmäiseen uuteen kotiin muuttaessa kannattaa sähkösopimus siirtää tai solmia mahdollisimman ajoissa ennen muuttoa. Yleensä hyvä aika on noin kaksi viikkoa, jolloin voit olla varma, että sähköt ovat kytketty päälle uuteen kotiin kun muutat. Jos sähkösopimuksen tekeminen tai siirto jostain syystä myöhästyy, niin ei hätää. Sähköt on mahdollista saada kotiisi puhelinsoitolla sähköntoimittajan asiakaspalveluun. Sähkön saadaan päälle heti seuraavana arkipäivänä.

Tässä kohdassa on hyvä myös muistaa, että vanhat sähkösopimukset on hyvä muistaa kilpailuttaa aika-ajoin. Tällöin säästät selvää rahaa sillä uudet sähkösopimukset ovat lähes poikkeuksetta halvempia kuin vanhat.

Mikä sähkösopimus kannattaa?

Sähkösopimuksia vertailemalla selviää mikä on juuri sinulle paras ja halvin sähkösopimus. Kannattaa kuitenkin muistaa, että halvin ei ole aina paras vaihtoehto. Etenkin jos haluat huolehtia sähkön tuotannon eettisyydestä niin silloin kannattaa katsoa sähköntoimittajan sivujen kautta, miten sähkö tuotetaan. Tässä sähkösopimus vertailussa kaikki sopimukset tuottavat sähkön eettiseltä pohjalta ja niiden hiilijalanjälki on varsin pieni.

Sähkösopimus vertailussa on etsitty useita ja halpoja vaihtoehtoja uudeksi sähkösopimukseksi, tämän lisäksi voit kilpailuttaa ja etsiä vielä halvempaa sähkösopimusta sähkömittari.fi tai Zmartan kautta. Tällöin saat usealta eri sähköyhtiöltä sopimustarjouksen, josta voit valita itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Miten sähkösopimus tehdään?

Sähkösopimusta hankkiessa kannattaa ensin kilpailuttaa useampi sähköyhtiö, joiden hinnoista voit valita halvimman. Tämän jälkeen riittää, että soitat sähköyhtiön asiakaspalveluun tai täytät netissä sopimustiedot. Tällöin olet käytännössä jo uuden sähkösopimuksen omistaja. Vaihtaessasi uuteen sähkösopimukseen hoitaa uusi sähköyhtiö myös vanhan sopimuksen purun. Tällöin et ole päällekkäin kiinni kahdessa eri sopimuksessa.

Sähkösopimuksen tekoprosessi on siis tehty todella vaivattomaksi ja nopeaksi. Sinun tehtäväsi on vain valita sinulle sopivin vaihtoehto.

Mikä sähkösopimus on paras?

Paras sähkösopimus ei aina ole halvin vaihtoehto. Sähkö tuotetaan monin eri tavoin, joten sähkösopimusta solmiessa voit itse valita millaisen hiilijalanjäljen haluat tähän maailmaan jättää. Useimmat sähköyhtiöt tarjoavat jo hyvin hiilineutraaleja sähkösopimuksia, jotka ovat myös hyvin eettisiä valintoja. Tämän lisäksi on aina mahdollista sähkö, joka tuotetaan täysin uusiutuvilla energia muodoilla. Nämä sopimukset ovat yleensä kuitenkin kalliimpia vaihtoehtoja, mutta erittäin ekologisia. Tässä vertailussa läpi käydyt sähköyhtiö tuottavat täysin hiilineutraalia sähköä ja ovat siinäkin mielessä loistavia valintoja. Tämän lisäksi ne ovat markkinoiden halvimpia sopimuksia.