Blogit

Tältä sivulta löydät parhaat blogit vaurastumiseen.

Nordnet

Nordnet blogi on kenties Suomen suosituin talousblogi. Blogista löytyy inspiraatiota ja tietoa niin säästämiseen kuin sijoittamiseen. Monipuolinen ja kattava kokonaisuus.

Bisnesnainen

Bisnesnaisen blogissa käydään monipuolisesti läpi eri sijoitusmuotoja bisnesnaisen oman kokemuksen näkökulmasta. Samalla tutustutaan bisnesnaisen elämään ja hänen matkaansa vaurauteen. 

Ostan asuntoja

Ostan asuntoja -blogissa Harri Huru kertoo asuntosijoittamisesta omien kokemuksien kautta. Blogitekstit antavat laajasti eri näkökulmia asuntosijoittamisen eri vaiheisiin.

Rahastoori

Rahastoori blogi kertoo monipuolisesti raha aiheista ja resepteistä vaurastumisen tielle. Monipuolinen ja kattava blogi antaa lukijalle varmasti uutta inspiraatiota ja motivaatiota toteuttaa omia haaveitaan arjessa.

Sijoitusasunnot.com

Sijoitusasunnot.com blogi tarjoaa uusia näkäkulmia ja hyviä vinkkejä asuntosijoittamiseen.Blogissa tuodaan myös esille ajankohtaista asiaa markkinasta ja mihin suuntaan asuntosijoittaminen on menossa.

Tiia Konttinen

Tiia Konttinen on suomen tuloksellisin yritysblogivalmentaja. Blogissaan hän kertoo niin blogin aloittamisesta sen rakentamiseen siihen pisteeseen, että blogi tuottaa sinulle rahaa.

Asuntosalkunrakentaja

Asuntosalkunrakentajat blogi on kattava kokoelma asuntosijoittamisen teoriaa. Blogeissa kerrotaan paljon perusasioita käytännön esimerkein. Blogit ovat myös kuunneltavissa äänitteinä. Erinomainen sivusto asuntosijoittamisen termistöstä ja perusteista.

Hakukonekeisari

Hakukonekeisari on hakukoneoptimointi- ja  markkinointiblogi. Blogissa käydään läpi verkkosivujen hakukoneoptimoinnin tärkeyttä ja vinkkejä kuinka sivujen näkyvyyttä voi parantaa. Markkinoinnin osalta lukija löytää vinkkejä mm. kuinka pienellä budjetilla kannattaa markkinoida ja muita hyviä käytännön vinkkejä.

Miksi blogit auttavat vaurastumaan?

Blogit tarjoavat monipuolisesti erilaista tietopohjaan niin sijoittamiseen, säästämiseen kuin tienaamiseenkin. Valitsemalla itseäsi eniten kiinnostavimmat aiheet ja kirjoittajat nopeutat tietäsi kohti vaurastumista. Sivulle on koottu parhaat blogit eri aihealueista. Aktiivinen opiskelu ja uusien näkökulmien luominen omaan elämään lisäävät huomattavasti näkemystäsi ja nopeuttaa vaurastumistasi. Blogit ovat ilmaisia ja usein hyvin kattavia nettisivuja, joita päivitetään aktiivisesti. Kirjoittajalla on aina intohimoa tiettyyn aihealueeseen, josta hän kirjoittaa. Tästä syystä on myös luultavaa, että kirjoittajalla on keskimääräistä parempi näkemys ja tieto kirjoittamastaan aiheesta kuin keskiverto ihmisellä.

Blogit ovat usein kuitenkin rajattua tietoa, sillä ne ovat ilmaisia. Ammattilainen antaa parhaat faktansa ja kokonaisuutensa vasta pientä maksua vastaan. Tästä syystä kannattaa tutustua myös verkkokursseihin TÄÄLTÄ!

Blogeja ja nettisivuja on nykypäivänä hyvin paljon, mutta tälle sivulle on kerätty parhaat blogit vaurastumiseen, jonka ansioista sinun ei tarvitse enää etsiä niitä itse. Poimi vain itseäsi kiinnostavat aiheet ja käy lukemassa tuoreimmat blogit. Innostavia lukuhetkiä!