Paras taittuva puhelin – Samsung Galaxy Z Fold2

samsung galaxy z fold2

Samsung Galaxy Z Fold2 -älypuhelin on tullut valloittamaan kännyköiden maailman. Taittuvan näytön ansiosta päänäytön koko kasvaa huomattavasti. Tämä mahdollistaa paljon uusia toimintoja ja käyttötapoja. Samalla etunäyttö takaa, että kaikki tarvittavat sovellukset ovat myös helposti ja nopeasti saatavilla. Etunäyttö ja päänäyttö toimivat saumattomasti yhteen ja sovellukset kääntyvät näyttöä vaihdettaessa silmän räpäyksessä toiselle näytölle. Galaxy Z Fold2 toimii Google Android 10 – käyttöjärjestelmällä sekä upouusi Samsung ONE UI 2.5 – käyttöliittymä takaavat helpon, selkeän ja nopean käyttökokemuksen. Kaiken tämän lisäksi puhelin on supernopea käyttää Snapdragon 865 Plus -prosessorin ja 5G yhteyden avulla. Tämä puhelin on tulevaisuutta ja se mahdollistaa paljon uusia kokemuksia.

Mistä pidimme tuotteessa

  • Kaksi näyttöä toimii saumattomasti yhteen
  • Mullistava käyttökokemus
  • Uusi ja katseen vangitseva tyyli
  • Erittäin nopea ja tehokas suorituskyky
  • Kännykkä luo täysin uusia mahdollisuuksia

Mitä parannettavaa tuotteessa on

  • Taittuvan näytön kestävyys

Käyttäjien arvosteluja ja kokemuksia

”Laadukas laite. Tuote tuntuu ja näyttää laadukkaalta ja sitä se myös on. Kestävältä myös vaikuttaa. Isot plussat kolmen eri sovelluksen samanaikaisesta käytöstä isolla näytöllä. Kiva kuunnella musaa samalla kun viestittelee kavereille. Suojakoteloita olisi hyvä olla saatavilla enemmän.”

”Pitkästä aikaa uutta puhelin rintamalle!! Olen nimennytkin puhelimen pilleriksi:-) Se on kännykän ja tabletin välimuoto. Minulla on ollut käytössä tietenkin kännykkä mutta myös vähälle käytölle jäänyt tabletti. Tämä puhelin teki sen mitä olen pitkään toivonut. Puhelin tuntuu kädessä erittäin laadukkaalta millaista en aikaisemmin ole minkään laitteen kanssa kokenut. Laitteesta löytyy erittäin mielenkiintoisia ominaisuuksia. Kamera on loistava! Akku kestää parhaiten käyttöäni mitä yksikään aikaisempi puhelin.”

”Puhelimen sisänäyttö on hämmästyttävän laadukas. Taitto näytössä ei haittaa tai huomaa käytössä ollenkaan. Sisänäytön pieni pintanihkeys tuntuu uudelta ja todella hyvältä, se jotenkin tarkentaa ja helpottaa kirjoittamista. En tiedä onko se taittuvan näytön takia vai onko tehty tarkoituksella? Puhelimen kapeus on minulle lyhyt sormiselle unelman täyttymys. Paino mietitytti puhelinta ostaessa, mutta ihan turhaan. Mielestäni puhelimen hinta on oikea mitä ominaisuuksia saat mukana. En tarvitse enää esim. tablettia.”

Kenelle Samsung Galaxy Z Fold2 sopii?

Samsung Galaxy Z Fold2 päänäyttö

Samsung Galaxy Fold2 sopii kaikille laatua ja tyyliä vaaliville käyttäjille. Se sopii myös erittäin hyvin suuren päänäyttönsä ansiosta tabletin sijaiseksi. Galaxy Fold2 käyttökokemus on täysin vertaansa vaille ja se antaa paljon uusia mahdollisuuksia käyttää sovelluksia. Tämän ansiosta puhelin sopii niin työkäyttöön kuin vapaa-ajallekin. Puhelin on todella näppärä käyttää ja se luo uutta mielenkiintoa puhelimia kohtaan. Jopa kuvaamisesta voi tehdä todella paljon mielenkiintoisempaa kuin tavallisella puhelimella. Fold2 avulla on mahdollisuus maistaa tulevaisuutta, sillä puhelimet ovat vääjäämättä menossa tähän suuntaan. Free Stop Hinge -teknologian ansiosta kosketusnäyttö pysyy haluamassasi asennossa, joka mahdollistaa puhelimen käyttämisen juuri haluamallasi tavalla.

Katso myös vertailu parhaista älypuhelimista tästä.

Ominaisuudet

Etunäyttö – Parempi käyttökokemus kaikissa tilanteissa
Kun Galaxy Z Fold2 on taitettuna, saat älypuhelimen vakaan käyttökokemuksen mukavalla yhden käden otteella. Terävä 6,2 tuuman näyttö tuo kaiken ulottuvillesi heti kaikkialla.

Sisänäyttö avaa loputtomia mahdollisuuksia
Kun avaat Galaxy Z Fold2:n, käytössäsi on 7,6-tuumainen näyttö, joka saa sen tuntumaan melkein tabletilta. Näyttö on Samsungin innovatiivista huippuohutta lasia, joka taittuu joustavasti ilman saumoja.

Piilotetut saranat – Harkitut yksityiskohdat tekevät liikkeistä sujuvia
Galaxy Z Fold2 on nykyaikaisen insinööritaidon taidonnäyte. Sen kätevän saranarakenteen edistyneet mekanismit ja tarkkuus tekevät liikkeistä tyylikkäitä ja joustavia.

Näin Flex-tila toimii – Löydä sopiva kulma
Flex-tilassa voit säätää Galaxy Z Fold2:n kulman juuri täydelliseksi. Voit pitää puhelinta juuri niin kuin haluat – tai laittaa sen pöydälle. Flex-tilassa näytön näkymä mukautuu ja puhelin voi toimia omana jalustanaan. Voit osallistua helposti videokokouksiin tai rentoutua katsellen suosikkisarjaasi.

Kamera Flex-tilassa – Aivan uusi tapa kuvata
Ota kuvia ja kuvaa videota mullistavista kuvakulmista – ilman lisävarusteita. 2,6 Flex-tilassa on käytettävissäsi Auto Framing -toiminto, jonka avulla kuvauskohteet pysyvät tarkennettuina myös handsfree-kuvauksen yhteydessä.

Moniajokäyttö – Pysy aina askeleen edellä
Voit tehdä kaikkea tarpeellista. Entisestään parannettu saumaton sovelluskäyttö ja Multi Window -asettelut antavat mahdollisuuden käyttää kahta sovellusta samanaikaisesti etunäytöllä. Kun sitten avaat päänäytön, voit käynnistää kolmannenkin sovelluksen Split Screen -toiminnolla ja siirtyä helposti kaikkien avointen ikkunoiden välillä.

Tehokas tupla-akku – Koko päivän kestävää tuplatehoa
Tämä akku muuttaa pelisäännöt sekä tehon että älykkyyden osalta. Kaksi akkua on yhdistetty 4500 mAh:n virtalähteeksi, joka kestää koko päivän. Parannetun tekoälyn ansiosta Galaxy Z Fold2 säästää aktiivisesti akkuvirtaa ja voi sitten hyödyntää tehon kun sitä todella tarvitaan.

Tekniset tiedot

Näyttö: 6,2 ja 7,6 tuuman Dynamic AMOLED -näytöt
Takakamerat: 12 MP kolmoiskamera, 123 asteen 12 MP ultralaajakuvakamera
Etukamerat: 2 x 10MP
Muisti: 12 Gt
Tallennustila: 256 Gt
Akku: 4500 mAh
Liitännät: USB-C, USB 3.1, Wireless PowerShare
Mitat: 15,9 cm x 6,8 cm x 1,68 cm
Paino: 282 g

Yhteenveto

Samsung Galaxy Z Fold2 on ominaisuuksiensa, nopeutensa ja käytettävyytensä ansiosta täysin vertaansa vaille oleva puhelin. Puhelimen käyttökokemus on loistava. Näytön voi taittaa haluamaansa asentoon ja ominaisuudet vaihtuvat näytöltä toiselle salaman nopeasti. Laite on todella tyylikäs ja se vangitsee varmasti ohikulkijoiden katseita uutuudellaan. Puhelin on hinnaltaan todella kallis, mutta se on tullut osin myös korvaamaan tabletin. Hinta lieneekin suurin syy miksi taittuvat puhelimet eivät ole vielä valloittanut puhelinmarkkinoita. Tämä asia on kuitenkin vääjäämättä tulossa eteen ja tulevaisuudessa taittuvat puhelimet kuten Z Fold2 valtaavat kännykkämarkkinat. Katso Samsung Galaxy Z Fold2 puhelimen hintavertailu tästä.