Paras Samsung älykello – Samsung Galaxy Watch 3

Samsung Galaxy Watch 3

Samsung Galaxy Watch 3 on tyylikäs, kestävä ja monipuolinen älykello. Kello on varusteltu 1,4 tuuman energiatehokkaalla sAMOLED näytöllä sekä kahdella hallintapainikkeella. Kellosta löytyy useita terveyttä ja aktiivisuutta seuraavia toimintoja, joiden avulla pidät terveydestäsi huolta. Galaxy Watch 3 on hyvin helppoa ja nopeaa yhdistää muihin laitteisiin. Kestävä rakenne ja todella pitkä akun kesto takaavat erinomaisen käyttökokemuksen.

Mistä pidimme tuotteessa

 • 1,4 tuuman näyttö pyörivällä kehyksellä
 • Loistavat terveyden ja aktiivisuuden seurannat
 • Helposti yhdistettävissä muihin laitteisiin
 • Kestävä rakenne
 • Todella pitkä akun kesto

Mitä parannettavaa tuotteessa on?

 • Samsung Pay mahdollisuus upuu edelleen

Käyttäjien arvosteluja ja kokemuksia

”Paras älykello, mitä minulla on ollut. Hämmästyttävä akunkesto, koska se kesti 5 päivää ilman latausta, ja käytän siinä olevia kunto sovelluksia. Täydellinen äänenlaatu puheluihin. Kello on kevyt, mitä en odottanut sen olevan. Erittäin nopea lataus ja siisti latausteline. Upea laatu, jonka saat Samsungilta. Kaiken kaikkiaan suosittelen tätä varmasti kaikille älykelloa etsiville.”

”Minulla on ollut kello yli vuoden ajan ja rakastan sitä, se on aina ranteessani. Se oli kuitenkin korjattava, koska se kaatui, mutta Samsung korjasi sen ongelmitta. Parasta korjauksessa oli, että minun ei tarvinnut poistua kotoani. Samsung haki sen kodistani ja toimitti sen jälkeen veloituksetta, se kesti alle kaksi viikkoa. Erinomaista palvelua Samsungilta!”

”Kello on ehdottomasti erinomainen, upeita ominaisuuksia ja laadukkaasti rakennettu.”

Kenelle Samsung Galaxy Watch 3 sopii?

Smasung Galaxy Watch 3 lasi

Samsung Galaxy Watch 3 sopii lähes kaikille käyttäjille. Laite mittaa monipuolisesti terveyttäsi mm. verenpainetta, sykettä ja sydämen EKG:tä. Tämän lisäksi kello mittaa päivittäistä aktiivisuuttasi. Kellosta löytyy myös paljon muita älykkäitä sovelluksia, sillä siihen on mahdollista ladata lähes kaikki tutut sovellukset kuin puhelimeenkin. Arki käyttöön tarkoitettu kello kestää kovempaakin käyttöä kestävän lasin ja sotilasstandardit täyttävän rungon ansiosta. Voit myös pitää yhteyttä perheeseen ja ystäviisi suoraan ranteestasi. Galaxy Watch 3 – älykelloon on myös mahdollista saada mobiiliyhteys, jotta puheluihin ja viesteihin on mahdollista vastata suoraan ranteesta milloin ja missä vain. Erittäin kestävä ja tyylikäs älykello sopii kaikkiin tilanteisiin, samalla se pitää sinut ajan tasalla kaikista tapahtumista sekä terveydestäsi. Tämä monipuolinen älylaite on suunniteltu helpottamaan juuri sinun arkeasi.

Lue myös paras älykellovertailumme tästä.

Ominaisuudet

Älykellojen edistynein terveysmittari
Kello, joka tarkkailee puolestasi. Korkealaatuisessa ja klassisessa Galaxy Watch3:ssa yhdistyvät älypuhelintason tuottavuus ja johtava terveysteknologia. Tähän asti edistynein Galaxy Watch -kello, Galaxy Watch3, auttaa sinua hallitsemaan elämääsi ja terveyttäsi vaivattomasti – niin että hyvinvointi on omissa käsissäsi.

Ainoa älykello, jossa on pyörivä kehys navigointiin sovellusten välillä
Valittavina on kaksi kokoa, 45 mm tai 41 mm, ja kummassakin on näyttävä kellotaulu. Saatavissa värisävyissä Mystic Black, Mystic Silver ja Mystic Bronze. Elegantti muotoilu näkyy tyylikkäässä kellon ympäröivässä ainutlaatuisessa pyörivässä kehyksessä.

Kellossa on suurempi näyttö ja kevyempi sekä ohuempi rakenne tekee käytöstä miellyttävää
Kellossa on ohut pyörivä kehys, joten näkymä on selkeämpi ja voit keskittyä olennaiseen entistäkin suuremmasta kellotaulusta nauttien. Galaxy Watch3 on ohuempi ja pienempi, n. 15 % kevyempi ja ulkonäöltään hienostunut. Sen virtaviivaistettu muoto asettuu ranteeseesi luonnollisesti.

Kaunis ja älykäs
Viimeistele Galaxy Watch3 -kellon tunnusomainen ulkonäkö valitsemalla kellotaulu luokassaan suurimmasta valikoimasta, jonka kaikki vaihtoehdot sopivat yhteen virtaviivaisen rungon kanssa. Suunnittele oma yhdistelmäsi yli 40 vaihtoehdosta ja lue tarvitsemasi tiedot yhdellä vilkaisulla käyttäen samalla suosikkisovelluksiasi vaivattomasti.

Seuraa verenpainettasi
Tarkista verenpaineesi Samsung Health Monitor -sovelluksen avulla ilman jatkuvaa mansetin käyttöä. Kalibroi tilanteesi mansetilla ennen ensimmäistä käyttöä, minkä jälkeen älykkäät anturit mittaavat verenpaineesi pulssiaaltoanalyysin tuloksena kelloa käyttäessäsi. Tarkista tilanne päivittäin seurataksesi verenpaineen trendejä ja vastaanota raportit suoraan puhelimeesi.

Seuraa sydänrytmiäsi EKG-seurannalla
Kosketa kellon taustapainiketta enintään 30 sekuntia, jotta sen sisäänrakennettu elektrodianturi alkaa mitata sydänrytmiäsi. Tämän ”lennossa” tehty EKG-mittaus testaa eteisvärinää (Afib), ja mittaustiedot ovat luettavissa yhdellä silmäyksellä. Voit nähdä pidemmän aikavälin tuloksesi puhelimestasi, saada raportin ja jakaa sen hankkiaksesi lisätietoa asiasta.

Hengitä rennommin sisäänrakennetun happimittauksen ansiosta
Galaxy Watch3 -kellon punaiset LED- ja infrapunasäteet arvioivat SpO2-tasosi eli hapen määrän veressäsi. Koska happisaturaatio on suorassa yhteydessä fyysiseen suorituskykyyn, voit hyödyntää Galaxy Watch3 -kelloa harjoittelurutiinisi kehittämisessä.

Nuku paremmin
Galaxy Watch3 tallentaa REM-syklisi, syvän unen ja unen kokonaiskeston, pisteyttää sen ja auttaa näin parantamaan leposi laatua. Samsung ryhtyi yhteistyöhön National Sleep Foundation -säätiön kanssa ja sisällytti sen myötä laitteeseesi tietoa ja univinkkejä, niin että voit oppia lisää unesta ja parantaa sitä.

Tee parhaasi – ja toista
Galaxy Watch3 -kellossa on yli 120 kotitreeniä, joten se kannustaa harrastamaan liikuntaa sopivina aikoina. Valitse sopiva treeni puhelimeltasi ja heijasta se TV:lle – treenatessasi näet sieltä syketietosi reaaliajassa. Ridge Sport Band -hihnan avulla saat vieläkin tarkemmat tilastotiedot.

Anna sen soida
Musiikki ei katkea, kun siirryt laitteelta toisella. Toista musiikkia Spotifyssa Galaxy Note20 -puhelimelta ja avaa sitten Spotify-sovelluksen kuvake kellotaulultasi, niin pystyt vaihtamaan kappaleita sujuvasti Galaxy Watch3 -kellolla. Voit myös koskettaa ja pitää alaspainettuna Galaxy Buds Live -kuuloketta, niin pääset uppoutumaan musiikkiin täysillä.

Käytä yhdessä muiden sovellusten kanssa
Kokoa yhteen Galaxy-sovellusten tiimi, joka yhdistää sinut ja puhelimesi jokapäiväisessä elämässäsi. Löydä puhelimesi ja katso puhelimessasi olevia valokuvia kellostasi tai vaihda laitteiden välillä hallitaksesi musiikkiasi ja tarkistaaksesi muistutuksia. Täydelliset kumppanit ovat kaikki ranteessasi.

Jätä puhelimesi kotiin
Lähde ulos ilman puhelimesi painoa. Voit silti soittaa, suoratoistaa ja tarkistaa askelmääräsi – kaikki kellostasi käsin. Irrottaudu puhelimestasi mutta pysy yhteydessä elämään.

Tekniset tiedot

 • Näyttö: 1,4 tuuman Super AMOLED -näyttö
 • Mitat: 46,2 mm x 45 mm x 11,1 mm
 • Paino: 53,8 g
 • Akun kesto: Yli 51 tuntia
 • Talennustila: 8 Gt
 • Parometrimittaus: Ranteesta
 • Vesitiiviys: 50 metriin asti

Yhteenveto

Samsung Galaxy Watch 3 on monipuolinen ja erittäin kestävä älykello. Älykello pitää huolen terveydestäsi ja ohjaa sinua entistäkin parempiin urheilusuorituksiin. Laite on myös helppoa yhdistää muiden laitteiden kanssa ja sen avulla on todella helppoa pitää yhteyttä kaikkialle maailmaan. Galaxy Watch 3 on älykellojen osalta melko keskiluokkainen hinnan osalta. Kuitenkin kellon huippuominaisuudet takaavat monipuolisen ja miellyttävän käytön ja se on varmasti loistava valinta älykelloksi. Katso Samsung Galaxy Watch 3 hintavertailu tästä.