Paras puhelin – Samsung Galaxy S20 Ultra 5G

samsung galaxy s20 ultra

Samsung Galaxy S20 Ultra on erinomainen puhelin, joka on tekniikaltaan ja käyttöominaisuuksiltaan jopa markkinoiden paras. Puhelimessa on huippu kamerajärjestelmä. Kamerasta löytyy jopa 100 kertainen zoomi sekä 108 megapikselin pääkamera. 5000 mAh akku tuo virtaa koko päiväksi kovaankin käyttöön. Tämän lisäksi akku osaa mukautua puhelimen käyttötapoihin. Dynamic AMOLED -kosketusnäyttö toimii 120 Hz taajuudella, joten kaarevan näytön nopeus ja käyttömukavuus ovat todella loistavat. Galaxy S20 Ultran ominaisuudet ovat toinen toistaan parempia ja ehdottomasti tämän hetken markkinoiden parhaita.

Mistä pidimme tuotteessa

  • Erinomainen neloiskamerajärjestelmä
  • Huima akun kesto
  • Upea Dynamic AMOLED -kosketusnäyttö
  • 120 HZ näyttö on todella nopea
  • Samsungin kaikkien aikojen tehokkain suoritin

Mitä parannettavaa tuotteessa on

  • Runko ja näyttö ovat melko herkkiä kolhuille ja iskuille

Käyttäjien arvosteluja ja kokemuksia

”Yksinkertaisesti puhelin on aivan super! Kamera on todella tehokas. Luulin aluksi, että puhelin olisi liian iso minun pieniin käsiin, mutta muotoilun ansiosta aivan täydellinen.”

”Tämä on Samsungin ehdottomasti paras puhelin. Todella helposti pystyy muuttamaan asetuksista, miten haluaa käyttää puhelinta. Asetusten muuttamisen ansiosta puhelimen käyttö on lähes samanlaista kuin suositun iPhonen. Nopeat 5G yhteydet ovat kätevät niillä alueilla, missä 5G toimii. Muuten puhelin on nopea myös 4G verkossa. Suosittelen ostamaan suojan, sillä puhelin on lasia edestä ja takaa.”

”Ihana puhelin käytössä! Kamera ollut loistava omaan käyttöön, ja giffien tekomahdollisuus oli erittäin hauska lisä! Näyttö on erittäin selkeä ja terävä ja akku riittää koko päiväksi hyvin, vaikka rasitusta olisi paljon pelaamisesta ja musiikin kuuntelustakin. Olen erittäin tyytyväinen. Vielä kun olisi tämän ultrankin saanut pinkkinä niin olisi ollut aivan nappi!”

Kenelle Samsung Galaxy S20 Ultra sopii?

Samsung Galazy S20 Ultra sopii käyttäjälle, joka on erinomaista tehoa ja loistavaa käyttömukavuutta haluava. Puhelimesta löytyy jopa ammattivalokuvaajille sopiva kamera, jolla saa tarkkoja kuvia missä vain. Puhelimen käyttömukavuus ja useat loistavat ominaisuudet takaavat käyttäjälleen varmasti unohtumattomia käyttötunteja. Puhelin sopii hyvin niin työhön kuin vapaa-ajalle. Valmius 5G verkon käyttöön lisää entisestään käyttönopeutta tulevaisuudessa. Kokonaisuudessaan S20 Ultra on markkinoiden paras puhelin, mikä antaa käyttäjälleen tämän hetken parhaat ominaisuudet käsiinsä.

Lue myös vertailumme tämän hetken parhaista puhelimista täältä.

Ominaisuudet

Uusi vuosikymmen. Uusi esikuva.
Galaxy S20:n kameran avulla voit ikuistaa aiempaa yksityiskohtaisempia kuvia ja videoita. Mullistava 100-kertainen zoom poistaa etäisyysrajoitukset ja 108 megapikselin tarkkuus tallentaa kuviin kaikki yksityiskohdat. Valoherkän kameran ansiosta saat myös pimeässä olevat asiat mukaan kuvaan. Samsungin kaikkien aikojen tehokkaimman suorittimen ja tehokkaan akun yhdistelmä tarjoaa koko päivän kestävää nopeutta.

Tulevaisuuden yhteyksiä – Huippunopea 5G
Nopeammilla verkkoyhteyksillä voit ladata Netflix-filmit hetkessä. Yhteys on huippunopea myös toiseen suuntaan, kun haluat jakaa jotakin.

Koko päivän kestävä akku; tehoa riittää ja riittää…
Puhelimen akkukapasiteetti on suuri – jopa 5000 mAh. Sen lisäksi akku on älykäs ja mukautuu puhelimen käyttötapoihisi. Siten säästyy energiaa ja virtaa riittää pidempään yhdellä latauksella.

Tilaa jopa 750 000 kuvalle
Galaxy S20 Ultran tallennustila on mukautettu tehokkaan kameran mukaan, jotta kaikki suuren tarkkuuden kuvat ja videot mahtuvat puhelimelle. Tallennustilaa voi helposti laajentaa microSD-kortilla jopa 1,5 teratavuun.

Päivitetty tietoturva -järjestelmämme suojaa tärkeitä tietojasi
Loimme suojatun suorittimen, joka pitää PIN-koodit, salasanat, avauskuviot ja lohkoketjuavaimet turvassa. Monitasoinen Samsung Knox -tietoturvajärjestelmä suojaa puhelinta sekä laitteisto- että ohjelmistotasolla.

Tekniset tiedot

Näyttö: 6,9 tuuman Dynamic AMOLED -näyttö
Takakamerat: 108.0 MP + 12.0 MP + 48.0 MP + VGA
Etukamera: 40 MP
Muisti: 12 Gt
Tallennustila: 128 Gt
Akku: 5000 mAh
Liitännät: USB-C 3.1
Mitat: 166,9 mm x 76 mm x 8,8 mm
Paino: 220 g

Yhteenveto

Samsung Galaxy S20 Ultra on tämän hetken johtava puhelin. Laitteesta löytyy kaikki mitä käyttäjä tarvitsee. Kaikki ominaisuudet ovat viritetty huippuunsa ja käyttäjä ei varmasti tule pettymään tämän puhelimen kanssa. Huippu ominaisuudet näkyvät myös puhelimen hinnassa, sillä S20 Ultra on kalliimpien puhelimien joukossa. Käyttäjä, joka haluaa vain parasta, on varmasti tämän puhelimen lähettyvillä. Kokonaisuudessaan tämä puhelin sisältää todella paljon huippuominaisuuksia ja arkea helpottavia asioita taskuun mentävässä laitteessa. Katso puhelimen hintavertailu tästä.