Paras Polaroid kamera – Vertailussa parhaat pikakamerat

Polaroid kamera kädessä

Polaroid kamerat ovat nousseet suureen suosioon viime vuosina ja suosio näyttää jatkuvan tai jopa kasvavan. Polaroid kameroita eli pikakameroita on todella mukava käyttää ja kuvanoton jälkeen kuva kehittyy itsestään todella nopeasti. Nykypäivänä kamerapuhelimilla otetut kuvat jäävät elämään ainoastaan puhelimiin niin Polaroid kameran ansiosta saamme helposti ja nopeasti myös fyysisiä kuvia muistoiksi elämän varrelta. Puhelimen muistiin on helppo hukata paljon hyviä kuvia, jotka saattavat hukkua kokonaan puhelinta vaihdettaessa. Tällä retro kameralla kuvat jäävät elämään aivan kuten ennen vanhaan. Olemme testanneet useita erilaisia pikakameroita ja valinneet suosikkimme tähän vertailuun.

Polaroid kamerat meinasivat jäädä jo historiaan älypuhelinten seurauksena, mutta kuten aina historiassa, vanhat asiat tulevat uudestaan muotiin. Polaroid kamerat kulkevat helposti mukana ja ne toimivat paristoilla, joten niiden akku ei voi loppua. Tässä artikkelissa tulemme kertomaan miksi Polaroid kameroista on tullut taas niin suosittuja, miten uusia kamera filmejä saa sekä vertailemme parhaita ja suosituimpia Polaroid kameroita. Loppuun olemme vielä lisänneet käyttäjien kokemuksia pikakameroista.

Polaroid pikakameran mustavalkoiset kuvat kehittyvät noin 5-10 minuutissa ja värilliset kuvat noin 15–20 minuutissa normaalissa huoneen valaistuksessa ja lämmössä. Fujin Instax kuvat kehittyvät nopeammin noin 2-4 minuutissa. Pikakameroissa viehättää käyttäjiä erityisesti helppous, nopeus ja kuvien uniikki tapa jäädä elämään. Kaiken tämän lisäksi Polaroid kameran hinta on suhteellisen pieni.

Polaroid kamera -vertailu

Paras Polaroid kamera: Kodak Step Touch

kodak step touch

Kodak Step Touch -pikakamerassa on 13 megapikselin kenno, automaattiajastin, sekä useita kuvatiloja, joiden avulla otat hienoja kuvia sekä Full HD -resoluution videoita. Integroitu peili selfiekuville sekä paikka micro SD – kortille takaavat unohtumattoman kuvaus hetken. Pikatulostuksella kameran kuvat ovat käsissäsi hetkessä. Tämän lisäksi kamerasta löytyy jopa 10 kuvan muisti, jota voi lisätä aina 128 GB kokoiselle muistikortille asti. Kodak Step Touch on ehdottomasti paras Polaroid kamera sillä kuvat voi siirtää Bluetooth-yhteydellä myös suoraan älypuhelimeen. Ottamiasi kuvia on vielä mahdollista käsitellä Google Play- ja App Store -kaupoista saatavan sovelluksen avulla. Tähän kameraan on integroitu ladattava litiumakku, joka osaa ilmoittaa milloin akkua pitää ladata.

Suosituin Polaroid kamera: Fujifilm Instax Mini 11

fujifilm instax mini 11

Fujifilm Instax Mini 11 Polaroid kameralla ikuistat elämäsi parhaat hetket yhdellä painalluksella. Automaattisen valotuksen ansiosta kuvat ovat aina laadukkaita ja selkeitä. Automaattisen valotuksen avulla kamera osaa määrittää itselleen täydellisen suljinnopeuden sekä kuinka paljon valoa objektiivi päästää sisälle. Vetämällä kameran objektiivia ulospäin saat selfietilan käyttöön. Selfiepeili auttaa huomattavasti selfiekuvien ottamista. Kamera toimii kahdella AA-paristolla, joten kameran akun lataamisesta ei tarvitse huolehtia. Instax Mini 11 on markkinoiden suosituin ja kenties halvin pikakamera. Kameraa on todella helppo käyttää, se kulkee helposti mukana ja kuvat tulevat käteesi todella nopeasti. Tämä kamera on ehdoton suosikkimme yksinkertaisuudellaan kaikista Polaroid kameroista.

Paras polaroid kamera käyttää: Polaroid Now

polaroid now

Analogisessa Polaroid Now – kamerassa on automaattinen tarkennus, ajastintoiminto ja kaksoisvalotus. Polaroid Now – kamera on todella mukava ja mielenkiintoinen laite käyttää ja sillä saa todella upeita kuvia. Polaroid Now on varusteltu hyvällä akulla ja se on muotoiltu todella käyttäjäystävälliseksi. Kaikkien näiden ominaisuuksien ansiosta Polaroid Now – kamera on markkinoiden paras Polaroid kamera käyttää. Analogisessa kamerassa on korkealaatuinen objektiivi, jolla voi tarkentaa jopa 0,6 metrin tarkkuuteen. Erinomainen salama takaa hyvät kuvat myös pimeässä. Tämä kamera on varusteltu todella käyttäjäystävällisesti. Sitä on todella helppo käyttää ja sillä saa erinomaisia kuvia, jotka saat nopeasti valmiiksi käyttöön.

Paras Polaroid kamera matkalle: Canon Zoemini S

canon zoemini s

Canon Zoemini S – pikakameralla tallennat muistosi hetkessä. Kamera on varusteltu erinomaisilla ominaisuuksilla ja sen lisäksi se on todella pieni ja kevyt käyttää. Se kulkee taskussasi minne vain, jotta voit ikuistaa juuri sen tärkeimmän hetken. Näiden ominaisuuksien ansiosta Canon Zoemini S on erinomainen valinta matkoille. Kameran selfiepeili ja sisäänrakennettu rengasvalo mahdollistavat loistavat selfiet. Etälaukaisimen ansiosta ryhmäkuvien ottaminen on helppoa ja mielenkiintoista. Etälaukaisinta voi hallita puhelinsovelluksen avulla. Zink teknologian ansiosta kuvat tulostuvat polymeerisuojatulle paperille. Kuvat tulostuvat automaattisesti terävinä ja kylläisinä. Tämän kameran erityinen huomio kiinnittyy langattomaan tulostukseen. Langattoman tulostuksen avulla voit tulostaa Bluetooth-yhteyden avulla kuvia suoraan älypuhelimestasi missä ja milloin vain. Otetut kuvat tallentuvat muistikortille. Kokonaisuudessaan kamera on loistava matkakamera helppouden ja mielenkiintoisten ominaisuuksien ansiosta.

Mistä Polaroid kameran filmejä saa ja paljonko ne maksavat?

Polaroid kameran filmejä saa useimmista tavarataloista ja niiden hinta on noin 20 euroa ja yksi paketti sisältää 8-10 arkkia. Instax filmit ovat huomattavasti edullisempia kuin Polaroidit ja niiden hinnat ovat noin puolet halvempia. 20 eurolla saa noin 20 arkkia. Värifilmeille tulostuvat kuvat tapahtuvat kemiallisen prosessin avulla vajaassa 10 minuutissa. Kuvat tulostuvat yllättävänkin hyvällä kontrastilla ja ne ovat tarkkoja.

Miksi Polaroid kamera on niin suosittu?

polaroid kamera kaiteella

Pikakamerat ovat tuoneet paperikuvat jälleen kovaan suosioon. Syy on lopulta hyvin yksinkertainen, sillä eihän saman tien käteen jäävän paperikuvan fiilistä voita mikään. Instant – kameran avulla saa kuvat nopeasti ja valmiina käyttöön. Näiden kameroiden suosiota lisää huomattavasti myös niiden helppo tapa toimia sisustuselementtinä. Kuvista on helppoa ja hauskaa koota kuvakollaaseja tai laittaa esille myös yksittäin. Kuvissa on jo valmiiksi mukana valkoiset kehykset, jotka tekevät kuvasta kauniin. Polaroid kamerat tarjoavat samassa pienessä laitteessa kameran sekä kuvaprintterin.

Polaroid kamera on erinomainen lahjaidea. Mikä on sen parempaa kuin lähteä ikimuistoisista tapahtumista jääkaapin oveen laitettavan konkreettisen kuvan kanssa? Reissatessa on myös helppoa ottaa niin itselle kuin kaverillekin heti matkaan kuvamuistoja yhteisistä hetkistä. Kokonaisuudessaan Polaroid kamera on todella mukava käyttää ja se antaa hetkessä pysyviä muistoja yhdessä vietetystä ajasta sekä ikimuistoisimmista tapahtumista. Kaiken lisäksi pikakamera lisää kuvanottamisen jännitystä! Polaroid kamera on myös mahdollista vuokrata, joskin niiden vuokraushinnat ovat melko korkeita suhteessa niiden alkuperäiseen hintaan. Vuokrauksen yhteydessä saattaa kuitenkin saada mukana pientä rekvisiittaa sekä kuva-arkkeja.

Polaroid kamera kokemuksia

Käyttäjät ovat antaneet paljon hyvää palautetta Polaroid kameroiden käytöstä. Niiden avulla kuvaaminen on mielenkiintoisempaa kuin koskaan ennen. Samalla käyttäjät ovat ihastuneet kuvien tulostukseen sekä siihen, että paperikuvat jättävät fyysisiä muistoja elämän parhaista hetkistä. Käyttäjät ovat yllättyneet myös kuvien laadusta. Kuvat ovat olleet suurimmaksi osaksi erittäin teräviä, värikkäitä ja tarkkoja.

Käyttäjät ovat tykänneet paljon tehdä erilaisia albumeita sekä tehdä suoraan seinälle tai pöydälle erilaisia kokoelmia parhaista otoksista. Kuvat ovat jo itsessään kivoja sisustuselementtejä ja niiden avulla voi kehitellä monenlaisia kollaaseja ja ihastuttavia kokoelmia. Kokemuksien pohjalta Polaroid kamerat ovat tuoneet kuville uuden merkityksen ja tavan ilmaista itseään.

Fujifilm Instax Mini 11 on saanut paljon positiivista palautetta sen helposta ja mieleenpainuvasta käyttökokemuksesta. Tämän kameran valintaan ovat johtaneet usein Polaroid kamera valikoiman halvin hinta ja hyvät käyttökokemukset. Kodak Step Touch Polaroid kameraa pidetään kokemusten perusteellakin parhaana pikakamerana monipuolisten ja erinomaisten ominaisuuksien ansiosta. Kaikki kamerat soveltuvat hyvin myös matkoille, mutta tähän asiaan parhaiten sopii Canon Zoemini S – pikakamera. Tämä kamera mahtuu todella helposti taskuun ja kulkee huomaamattomasti mukana. Sen ominaisuudet ovat myös todella loistavat ja käyttäjät pitivät tätä kameraa lähes yhtä hyvänä kuin testivoittajaa.

Miten Polaroid kameraa käytetään?

Polaroid kameraa on todella helppoa käyttää. Kameraan tarvitsee asettaa sopiva filmi ja tämän jälkeen se onkin jo käyttövalmis. Ennen kuvausta on hyvä valita sopiva kuvatila, jotta kuvasta tulee värikäs ja terävä. Sopivan kuvauskohteen löydyttyä tarvitsee vain painaa nappia, jolloin kamera ottaa kuvan. Samalla hetkellä kamera alkaa tulostaa kuvaa filmille. Kuva tulostuu kamerasta ja se kehittyy jo muutamassa minuutissa. Kuvia on helppo ottaa useita kerralla sillä kuvat tulostuvat nopeasti ja aikaisemmat kuvat voi jättää sivuun kehittymään uuden kuvan oton ajaksi. Kaikki osaavat varmasti käyttää Polaroid kameroita ja monet tulevat varmasti ihastumaan niiden avulla saatuihin kuviin.