Paras halpa puhelin – vertailussa TOP-3 edulliset puhelimet

Honor 9X

Olemme tuoneet tähän vertailuun mukaan parhaita alle 200 euron puhelimia. Mielestämme alle 200 euron puhelimista löytyy jo todella monia hyviä malleja, jotka riittävät varmasti useimmille peruskäyttöön. Peruskäyttöön riittävät ominaisuudet ovat vähintään 64 gigatavun muisti, hyvä kamera ja HD+ -näyttö. Näillä ominaisuuksilla pystyy hyvin selaamaan nettiä ja käyttämään sosiaalista mediaa muitta mutkitta. Alle 200 euron puhelimet eivät tietenkään pärjää huippupuhelimille ja ominaisuuksia on karsittava, jotta hinta pysyy alhaalla. Arkikäytössä tätä eroa ei kuitenkaan huomaa varsinkaan, jos ei käytä raskaampia sovelluksia.

Halvoilla puhelimilla saa jo varsin hyviä kuvia hyvässä valaistuksessa. Akun kesto on jopa yllättävän hyvää juurikin kevyemmän suorituskyvyn takia. Näytöt ovat näissä edullisissa puhelimissa myös varsin hyviä ja niiden kirkkaus, tarkkuus ja resoluutio riittävät hyvin etenkin netin selailuun. Kokonaisuudessaan alle 200 euron puhelimilla pystyy tekemään useita asioita hyvin hintaansa nähden. Tämän takia halvat puhelimet sopivat jo todella monille käyttäjille. Uusista huippupuhelimista löytyy tarvittaessa jo paljon huippuominaisuuksia. Lue tästä myös vertailumme markkinoiden parhaista puhelimista.

TOP-3 parasta alle 200 euron puhelinta

Samsung Galaxy A41

Samsung Galaxy A41

Uudessa Samsung Galaxy A41 on Super AMOLED -teknologiaan pohjautuva 6,1-tuumainen Infinity-U-näyttö, joka takaa loistavan visuaaliset kokemukset. Puhelimesta löytyy 48 megapikselin pääkamera, samalla kolmoiskameran täydentää syvyyskamera sekä ultralaajakuvakamera. Tällä kolmoiskameralla saa huippuluokan kuvia niin lähietäisyydeltä kuin laajoja ja yksityiskohtaisia kuvia kauempaa. 25 megapikselin etukamera tarjoaa myös laadukkaat selfiet sekä videopuhelut. Puhelimessa on hyvä akun kesto 3500mAH:n akulla. Samalla laite tukee pikalatausta, joten akku lataantuu uudestaan mukavan nopeasti.

Samsung Galaxy A41 löytyy riittävästi tehoa varmasti kaikkeen arkiseen käyttöön Mediatek Helio P65 – kahdeksanydinprosessorin avulla. Tämän lisäksi puhelimesta löytyy Game Booster – käyttötila, jolloin laite jaksaa pyörittää myös raskaampia pelejä. A41 löytyy tallennustilaa 64 gigatavua, jota voi suurentaa halutessaan MicroSDXC-muistikortilla. Puhelimessa on Android 10 – käyttöjärjestelmä, joka on selkeä ja käyttäjäystävällinen vaihtoehto. Galaxy A41 on suunniteltu tyylikkääksi ja samalla miellyttäväksi käyttää. Pyöristetyt reunat ja kiiltopintainen viimeistely tekevät A41:stä näyttävän ja käteen istuvan. Katso puhelimen halvin hinta tästä.

Huawei P Smart 2021

Huawei P Smart 2021

Huawei P Smart 2021 jatkaa huippusuosittua P Smart – mallien tarinaa. Puhelimesta löytyy kaunis ja lähes reunaton 6,67 tuuman Full HD+ -näyttö. Älypuhelin on varustettu tehokkaalla neloistakakameralla, jossa on mm. 48 Megapikselin pääkamera sekä 8 Megapikselin ultralaajakulmakamera 120-asteisella näkökentällä. Etupuolelta löytyy 8 megapikselin etukamera, jolla saa loistavat selfiet ja tarkat videopuhelut. Suuri 5000 mAh:n akku toimii yhteistyössä älykkään virransäästöalgoritmin kanssa ja tämä takaa sen, että latausjohdon voi jättää huoletta kotiin. Akku tukee myös langallista Huawei SuperCharge pikalatausta.

Älypuhelimen Huawei Kirin 710A -kahdeksanydinprosessori tarjoaa runsaasti energiatehokasta suorituskykyä jopa hieman arkikäyttöäkin raskaampiin tehtäviin. Laitteesta löytyy mukavat 128 GB sisäistä tallennustilaa, jota voi laajentaa jopa 512 GB kokoisilla Micro SD – korteilla. Älypuhelimessa on Android 10 käyttöjärjestelmä sekä EMUI 10.1 -käyttöliittymä, joka parantaa käyttöjärjestelmää entisestään uusilla ominaisuuksilla, kuten erilaisilla tyyleillä ja järjestelmäkohtaisella pimeätilalla. Tämä kokonaisuus on varsin miellyttävä ja intuitiivinen käyttää. Puhelimen hintavertailuun pääset tästä.

Honor 9X

Honor 9X

Honor 9X on luotu suoraan käyttäjille ja heidän tarpeilleen, joten siinä on vain kaikista tarpeellisimmat ohjelmistot ja päivitykset. Honor 9X -älypuhelimen kirkkaassa 6,59 tuumaisessa FullView – kosketusnäytössä on FHD+-resoluutio. Näyttö kattaa jopa yli 90% laitteen etuosasta ja tarjoaa ultraleveän, lovettoman katselukokemuksen, mikä tekee siitä loistavan videoiden katseluun, pelien pelaamiseen sekä lukemiseen. Laitteesta löytyy myös huipputason kolmoiskamerajärjestelmä. 48 megapikselin takakamerassa on kolme linssiä, joiden avulla saat parhaan kuvan jokaisesta tilanteesta ja hetkestä. Kamera on yllättävän hyvä tämän hintakategorian puhelimessa – Honor tietää mitä käyttäjät haluavat. Etupuolelta taas löytyy jopa 16 megapikselin esiin ponnahtava selfiekamera, jolla saa täydelliset selfiet. Laitteesta löytyy 4000 mAh akku, jota voi käyttää yhdellä latauksella jopa yli 100 tuntia.

Honor 9X sydämenä toimii tehokas Huawei Kirin 710F -prosessori, jossa riittää tehoa päivittäisiin tehtäviin, mutta GPU Turbo 3.0 -teknologian ansiosta myös pelaamiseen. Laitteessa on 128 GB sisäistä tallennustilaa, jota voidaan laajentaa enintään 512 GB kokoisella microSD-muistikortilla. Honor 9X -älypuhelimessa on EMUI 9.1 -käyttöliittymällä varustettu Google Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmä. Tämä yhdistelmä on hieman jäljessä muita vertailumme puhelimia, mutta osoittautuu silti ihan toimivaksi kokonaisuudeksi. Katso puhelimen hintavertailu tästä.