Paras pikavippi – Vertailussa parhaat pikavipit 2022

100 euron pikavippi

Välillä voi syntyä tilanteita jossa rahaa tarvitsee nopeasti yllättävistä tilanteista johtuen. Etenkin jos elämäsi on kiireistä, etkä ole vielä ehtinyt rakentamaan lisätulonlähteitä tai olet jo myynyt kaikki ylimääräiset tavarasi netissä, niin silloin nopea pikavippi voi olla paikallaan. Lainaa ottaessa on tärkeää muistaa tehdä suunnitelma kuinka maksat pikavipit mahdollisimman nopeasti pois. Ilman suunnitelmaa pitkäksi venyneet lainat käyvät todella kalliiksi ja vaurastuminen on haastavampaa. Uudet asiakkaat saattavat saada muutamilta välittäjiltä täysin korottoman ensilainan. Tämä on jo todella hyvä etu, joka kannattaa ottaa huomioon nopeaa ja pientä pikavippiä haettaessa.

Olemme vertailleet suosituimmat ja yleisimmät pikavippien tarjoajat. Näiden lainantarjoajien joukosta löytyi muutamia selvästi muita halvempia vaihtoehtoja, jotka olemme listanneet tähän artikkeliin. Pikavipit on mahdollista saada jo samana päivänä omaan käyttöön, jotta pystyt reagoimaan äkilliseen rahantarpeeseen hyvin nopeasti.

Pikavippejä voi hakea netistä hyvin helposti. Pikavippien tarjonta on Suomessa myös hyvin laajaa ja tästä johtuen on vaikea tietää mikä on juuri sinulle halvin, nopein ja paras vaihtoehto. Me olemme tehneet tämän työn kuitenkin sinun puolestasi ja vertailleet parhaat pikavipit juuri sinun tarpeeseesi.

Pikavippi vertailu

Omalaina

Omalaina

OmaLaina.fi on 100 % suomalainen palvelu kuluttajille, jotka haluavat löytää lainaa netistä. Hakemus käsitellään välittömästi ja kuluttaja saa lainarahat tililleen parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sitä täyttäessä sitoudu vielä mihinkään. OmaLainan kautta lainaa hakiessa voit säästää huomattavasti koroissa, sillä OmaLaina.fi kilpailuttaa 100–60 000 € suuruiset lainat 1–15 vuoden laina-ajalla, ja tarjoaa aina parasta vaihtoehtoa.

 • Lainasumma 100 – 60,000 euroa
 • Laina-aika 1 – 20 vuotta
 • Korko 4.19 – 20 %
 • Todellinen vuosikorko 4.19 – 38 %
 • Ikäraja 18 – 80

Blue Finance

Blue Finance

Blue Financen nopea kasvu perustuu yrityksen mutkattomaan ja yksinkertaiseen lainaprosessiin, asiakaslähtöiseen palveluetiikkaan sekä pyrkimykseen myöntää luottoa jokaiselle sitä tarvitsevalle. Blue Finance on täysin suomalainen rahoitusyhtiö, joka on luotettava ja nopea lainan käsittelyssä. Positiivisen asiakaskokemuksen varmistamiseksi myös takaisinmaksuprosessi on tehty mahdollisimman vaivattomaksi.

 • Lainasumma 100 – 500 euroa
 • Laina-aika 4 kuukautta
 • Korko 10 – 20 %
 • Todellinen vuosikorko 26.4 %
 • Ikäraja 18 – 65

Limiitti.fi

Limiitti.fi

Suomalaisen arjen rahoittaja Saldo tarjoaa edullista SaldoLimiittiä, joka joustaa arjen menoissa sinun tahtiisi. Voit saada käyttöösi 2000 € luottorajan, jolta voit nostaa rahaa käyttöösi 24/7. SaldoLimiitti toimii kuin luottokortti ilman korttia! Lainahakemuksen täyttäminen on maksutonta ja helppoa. Hakemus on lyhyt ja erillistä tulo- tai palkkaselvitystä ei tarvitse toimittaa. Lainapalvelu on aina avoinna, joten lainapäätöksen saat aina heti riippumatta siitä, milloin hakemuksen täytät.

 • Lainasumma 100 – 2,000 euroa
 • Laina-aika 1 – 12 kuukautta
 • Korko 19.9 %
 • Todellinen vuosikorko 29.6 %
 • Ikäraja 18 – 70

Vertaa ensin.fi

VertaaEnsin.fi

VertaaEnsin.fi on yksi Suomen suurimmista rahoitustuotteiden vertailusivustoista ja palvelu on auttanut jo yli 120.000 suomalaista tekemään parempia talouspäätöksiä ja löytämään parhaan lainan ja yhdistelemään vanhoja lainoja yli 20 pankin ja rahoituslaitoksen joukosta. Vertaaensin.fi vertailee puolestasi 500 -60,000 euron lainat. Palvelun käyttäminen ei sido mihinkään ja kestää vain muutaman minuutin. Rahat voit saada tilille jo saman päivän aikana. Tämän lisäksi palvelun käyttäminen on täysin ilmaista.

 • Lainasumma 500 – 60,000 EUR
 • Laina-aika 6 – 180 kuukautta
 • Korko 6.58 – 29.35 %
 • Todellinen vuosikorko 6.58 – 29.35 %
 • Ikäraja 18 – 80

Onko pikavippi halpa vai kallis palvelu 18-vuotiaalle?

Näiden palveluiden hinta muodostuu korosta ja luoton perustamiskulusta. Perustamiskulu on useimmilla palveluntarjoajilla suunnilleen samansuuruinen, mutta korko voi vaihdella hyvinkin paljon. Korkoon vaikuttaa myös luotonottajan oma taloudellinen tilanne. Jos aikaisempia lainoja on paljon, niin silloin uuden luoton korko voi olla suurempi ja se tarkoittaa sitä, että pikaluotto ei ole kovinkaan halpa vaihtoehto. Vaikka korkoprosentti olisi korkea, niin lyhentämällä luoton nopeasti säästät selvää rahaa.

100 euron pikavippi heti tilille maksettuna

Silloin kun lainaa tarvitaan nopeasti, on hyvä pysytellä näissä alle 1000 euron lainoissa, koska esimerkiksi 100 euron vippi on mahdollista myöntää, vaikka luottotiedoissa olisi joitain pieniä merkintöjä. Kaikki pikavipit myönnetään ilman vakuuksia, joten saat lainapäätöksen välittömästi. Parhaassa tapauksessa saat siis pikaluoton heti tilille!

Pikavippi ilman luottotietoja

Pikavippiä luottotiedottomalle on hyvin hankala saada sillä nykyään lainapalvelut ovat hyvin tarkkoja siitä, että luottotiedot ovat kunnossa. Tämä ei ole kuitenkaan aina niin yksinkertainen asia. Sillä vaikka sinulle olisi jäänyt maksuja rästiin ja olisit saanut kirjeen ulosotosta, se ei välttämättä merkitse sitä, että olisit saanut maksuhäiriömerkintää. Pienet 100–200 euron vipit on myös mahdollista saada vaikka luottotiedoissa olisikin pieniä merkintöjä. Tästä syystä suosittelemme ainakin testaamaan myönnetäänkö sinulle lainaa.

Mikä on pikavippi ja miten se toimii?

Pikavippi eli pienlaina on lyhytaikainen, vakuudeton kulutusluotto, jonka suuruus on Suomessa tyypillisesti 50 ja 2000 euron välillä. Pienlainan hakeminen tapahtuu esimerkiksi tekstiviestillä tai luotonantajan verkkosivuston välityksellä. Pikavippiä hakevan täytyy olla vähintään täysi-ikäinen, Suomessa asuva Suomen kansalainen. Pikavippejä myönnetään helpommin kuin kulutusluottoja, joita ei saa ilman vakituisia tuloja.

Pikavipeillä on tunnetusti korkeat korot ja kulut, joiden myötä vipit ovat erittäin kalliita lainoja. Pikavippien korkoja rajoitettiin kuitenkin uudella lakimuutoksella, jotta lainojen korot pysyvät maltillisempina. Pikavipin takaisinmaksuaika vaihtelee. Isommissa lainoissa takaisinmaksu voidaan mitata kuukausissa tai jopa vuosissa, mutta pienemmät vipit maksetaan usein takaisin yhdessä erässä korkoineen ja kuluineen. Tällöin lainattu pieni summa saattaa muuttua maksuhetkellä isoksi kertamaksuksi.

Saat laskun joko fyysisesti kirjeenä tai sähköisesti. Osa lainantarjoajista mahdollistaa myös eräpäivän siirron, jolloin saat maksullesi lisäaikaa. Huomioi, että tämä palvelu on kuitenkin usein maksullinen.

Mikä on luotettava pikavippi?

Pikavipit eivät ole nykyään läheskään niin epämääräisiä kuin ne olivat ennen. Pikavippien maine ei kuitenkaan ole kaikkien silmissä vieläkään kovin korkea. Tästä syystä kannattaa aina olla tarkkana miltä lainantarjoajalta pikalainan ottaa. Luotettavia pikavipin tarjoajia ovat yleisesti suosituimmat ja isoimmat lainantarjoajapalvelut. Yllä olevasta listauksesta voit myös turvallisesti valita minkä tahansa lainapalvelun, sillä ne ovat isoja ja luotettavia välittäjiä. Olemme kuitenkin huomanneet erityisesti omalaina palvelun, joka kilpailuttaa lainahakemuksen sen yhteistyökumppaneiden kanssa. Plussana kilpailutuksessa on se, että löydät pienimmät korot lainaasi. Omalaina ei myöskään tarvitse rekisteröitymistä tai pankkitunnuksia, joka myös lisää luotettavuutta.

Yhteenveto

Elämässä saattaa tulla tilanteita vastaan, jossa yksinkertaisesti tarvitsee pikaista lainaa. Tällöin pikavipeistä voi löytyä apua. Pikavippejä ottaessa on kuitenkin erityisen tärkeää tietää omat maksukyvyt ja tehdä suunnitelma takaisin maksulle. Pikavipit eivät ole missään nimessä halpoja eikä niitä kannata ottaa turhaan. Vaurastumisen kannalta on erittäin tärkeää maksaa huonoja velkoja pois ja tasapainottaa omaa taloutta. Nopea pikavippi, joista parhaat pikavipit 2021 ovat tunnettuja suomalasia yrityksiä. Pikavippejä ottaessa ne kannattaa kuitenkin aina kilpailuttaa ja tältä sivulta löydät tämän hetken halvimmat ja turvallisimmat lainantarjoajat. Toivottavasti pikavippivertailustamme oli sinulle hyötyä!