Paras 5G puhelin – OnePlus 8 Pro

OnePlus 8 Pro

OnePlus 8 Pro -puhelin on todella nopea ja helppokäyttöinen. Huippuluokan Snapdragon 865 prosessori, nopea ja älykäs 5G yhteys sekä WI-FI6 takaavat viimeisimmän sukupolven latausnopeuden. Loistavalla neloiskamerajärjestelmällä voit ottaa kuvia kaikissa olosuhteissa ja 6,78 tuuman QHD+-näyttö takaa kirkkaat ja tarkat yksityiskohdat kaikkeen toimintaan. Puhelimen käyttömukavuutta on lisäämässä muun muassa pikalataus, upea äänentoisto sekä puhelimen oma pelitila. OnePlus 8 Pro tarjoaa ominaisuuksia ja käyttönopeutta vaativammallekin käyttäjälle.

Mistä pidimme tuotteessa

  • Kirkas ja värikäs QHD+-näyttö
  • Todella nopea ja älykäs 5G yhteys
  • 48 MP neloiskamera
  • Huippuluokan Snapdragon 865 prosessori
  • Warp Charge 30T -pikalataus

Mitä parannettavaa tuotteessa on?

  • Kaarevat reunat ja suojakuori voi aiheuttaa virhepainalluksia

Käyttäjien arvosteluja ja kokemuksia

”Hienosti suunniteltu laite, joka osaa kaikkea: myös antaa käyttäjälleen rauhan turhilta ilmoituksilta käyttäjän toiveita mukaillen. Kameran toimivuudesta propsit. Makro on mainio. Suojakuori ja näytönsuoja mukana valmiiksi. Vahvempi suojakuori kaiketi saatavissa, muttei tietoa milloin tehdas toimittaa. Pikkuisen painava vekotinhan tämä on. Varsinainen halko ;)”

”Uskomattoman onnistunut puhelin. Kaikki toimii moitteettomasti. Käyttöönotto helppoa. Uskomaton näyttö! Kirkas ja 120Hz virkistystaajuus tehostaa näytön selausta, selaus sujuvaa myös 60Hz taajuudella. Kameraa vasta vähän kokeiltu mutta kuvat teräviä oli sitten lähikuva tai kauempaa otettu.”

”OnePlus 6T:n jälkeen totuttelua on vaatinut kaareva näyttö, mutta muutoin tuttua ja turvallista Oneplus -laatua. Kamera on erittäin hyvä ja tarkka. Hienoja ”hifistely” -ominaisuusuksia, kuten esim. puhelimen soidessa soittoääni hiljenee kun otat puhelimen käteen. Koko on hieman suurempi kuin 6T:ssä (varsinkin pituus), mutta ei ole kyllä tuonut ongelmia mukanaan, ei siis liian suuri. Kokonaisuudessaan 6/5”

Kenelle OnePlus 8 Pro sopii?

OnePlus 8 Pro suojus

OnePlus 8 Pro sopii nykypäivän puhelimen käyttöön. Laitteesta löytyy uskomattoman nopeat latausominaisuudet sekä monia hyödyllisiä ja älykkäitä ominaisuuksia. Ominaisuuksien avulla optimoit puhelimen juuri sinun tarkoituksiin sopivaksi. Loistava neloiskamera ja värikäs sekä terävä kosketusnäyttö takaavat mahtavia käyttötunteja. Älypuhelimen OxygenOS-käyttöliittymä takaa nopean ja sulavan toiminnan monille älykkäillä toiminnoilla, kuten esimerkiksi eleohjauksella ja Zen Mode -tilalla. Sen lisäksi voit mukauttaa käyttöliittymää juuri sellaiseksi kuin haluat. OnePlus 8 sopii täydellisestä tämän päivän tarpeisiin, samalla tehokkaat 5G ominaisuudet takaavat että tulevaisuudessa laite ei kalpene markkinoiden uusille puhelimille.

Lue myös vertailumme markkinoiden parhaista älypuhelimista täältä.

Ominaisuudet

Uskomatonta nopeutta
OnePlus 8 Pron Fluid Engine takaa, että näytön sisältö virtaa saumattomasti kuvasta toiseen, innovatiivisen MEMC-teknologian tehdessä liikkeestä entistäkin sulavampaa. Kirkkaan 6,78″ QHD+-näytön ja 120 Hz:n virkistystaajuuden ansiosta koet rakkautta ensimmäisellä pyyhkäisyllä.

Näe eloisana kaikki miljardi väriä 
Alan johtava 10-bittinen värinäyttö esittää 64 kertaa enemmän värejä kuin aiemmat versiot.Verrattuna tavalliseen 8-bittiseen värinäyttöön.

Sulava alusta alkaen
Yli 280 ohjelmisto-optimoinnilla OnePlus 8 Pro toimii saumattomasti 120 Hz:n nopeudella, joten pyyhkäiseminen ja selaaminen tuntuvat tasaisilta ja vaivattomilta.

Jouhevampaa katselua
Edistyneet MEMC-algoritmit muuntavat tavalliset videot ällistyttävän jouheviksi 120 fps:n videoiksi.

Enemmän tehoa, enemmän nopeutta
Ensiluokkainen Qualcomm Snapdragon 865 on 25 % entistä tehokkaampi ja määrittää suorituskyvylle uuden viitearvon. 

Tehokas 5G
Lataa elokuvia muutamassa sekunnissa, jaa valokuvia lähes viiveettä ja saa kattava 5G-verkkoyhteys. 

Älykäs 5G
OnePlus 8 Pro vaihtaa automaattisesti 5G- ja muiden kuin 5G-verkkojen välillä pidentäen akunkestoa, jotta voit olla yhteydessä pitempään.

OxygenOS – Fast and Smooth
OxygenOS on älykäs, nopea ja tehokas ja sisältää intuitiivisia ominaisuuksia, jotka on suunniteltu juuri sinulle. Kokemuspainotuksemme takaa, että OnePlus-älypuhelin toimii erinomaisesti kaikessa, mitä todella tarvitset, ja tuo ulottuvillesi loistavia ominaisuuksia.

Tekniset tiedot

Näyttö: 6,78 tuuman Fluid AMOLED -näyttö
Takakamerat: 48 MP + 8 MP + 48 MP + 5 MP
Etukamera: 16 MP
Muisti: 8/12 Gt
Tallennustila: 128/256 Gt
Akku: 4510 mAh
Liitännät: USB-C 3.1 GEN 1
Mitat: 165,3 mm x 74,3 mm x 8,5 mm
Paino: 199 g

Yhteenveto

OnePlus 8 Pro on lataus- ja käyttönopeudeltaan jopa markkinoiden paras. Tämä älypuhelin tarjoaa paljon älykkäitä ja käyttöä helpottavia ominaisuuksia. Puhelimen käyttö on helppoa ja yksinkertaista ja se on luotu helpottamaan sinun arkea. OnePlus 8 Pro on hinnaltaan markkinoiden ylempää keskikastia. Uskomme, että puhelin tarjoaa kuitenkin ostajalleen varmasti laatua ja älyä rahojen vastineeksi. Kokonaisuudessaan tätä puhelinta on ihastuttavan mukava käyttää sen nopeuden ja useiden loistavien ominaisuuksien ansiosta. Katso puhelimen hintavertailu tästä.