Näin tienaat maksetuilla kyselyillä parhaiten

Mies valitsee parhaan kyselyn

Useat suomalaiset tienaavat maksettujen kyselyiden avulla hieman lisätuloa kuukausittain. Maksetut kyselyt ovat kyselyitä, joiden avulla erilaiset yritykset saavat lisää tietoa heidän tuotteistaa tai palveluistaan. Maksettuihin kyselyihin vastaaminen on hyvin helppoa, niissä kerrotaan vain oma mielipide ja omat mieltymykset. Voiko rahan tienaaminen olla tämän helpompaa?

Yhdestä maksetusta kyselystä tienaa muutamista kymmenistä senteistä jopa useampiin euroihin. Jotta voit tienata mahdollisimman paljon maksettujen kyselyiden avulla, on hyvä tietää muutamia vinkkejä. Tässä artikkelissa käytävien vinkkien avulla pystyt nopeuttamaan vastausaikaa ja tienaat paremmin vastaamalla maksettuihin. Kannattaa siis käyttää hieman aikaa tämän artikkelin lukemiseen, jotta kyselyihin vastaaminen on tuottavampaa.

1. Rekisteröidy useammalle kyselyn tarjoajalle

Kun tiedät mitä maksettuihin kyselyihin vastaaminen on, tiedät myös sen, että sopivia kyselyitä on vain rajallinen määrä. Saadaksesi kaikki sinulle parhaiten sopivat kyselyt ja löytääksesi eniten tuottavimmat kyselyt käden ulottuvillesi, kannattaa rekisteröityä useille maksettuja kyselyitä tarjoavalle palvelulle. Kaikkiin palvelun tarjoajiin ei kannata kuitenkaan hypätä suin päin mukaan. Kannattaa aina varmistua ensin, onko palvelu rehellinen ja turvallinen toimija. Me olemme tehneet kattavan listauksen parhaista ja turvallisista maksettujen kyselyiden tarjoajista, voit lukea listauksen tästä.

2. Täytä profiilitietosi kunnolla

Rekisteröidyttyäsi kyselytutkimuspaneeliin kannattaa ensimmäisenä käyttää hieman aikaa siihen, että täytät profiilisi tiedot huolella. Täyttämällä kaikki tietosi takaat, että sinulle tullaan tarjoamaan parhaiten sinulle sopivat kyselyt. Tällöin kyselyihin vastaaminen on paitsi miellyttävämpää, niin se on hyvin luultavasti myös nopeampaa ja helpompaa. Helposti vastattavat kyselyt on nopeaa täyttää ja tämän takia tienaat rahaa taskuusi nopeammin.

3. Valitse tuottavimmat kyselyt

Mies osoittaa hymynaamaa

Rekisteröidyttyäsi kyselytarjoajien piiriin pääset käsiksi kyselylistauksiin. Näistä kyselylistauksista on tärkeää valita tuottavimmat kyselyt. Kyselyiden pituudet ja palkkiot vaihtelevat huomattavasti, joten valitsemalla oikeat kyselyt emme tuhlaa aikaamme vaan valitsemme kyselyt, jotka tuottavat parhaan tuoton suhteessa käytettyyn aikaan. Korkean palkkion kysely ei siis välttämättä ole tuottavin vaihtoehto, jos sen vastaamiseen kuluu huomattavan pitkä aika. Jotta löydät tuottavimmat kyselyt, on tärkeää huomioida taas kohdan yksi asia. Rekisteröidy useammalle palveluntarjoajalle, tällöin löydät varmasti tuottavimmat kyselyt kun tahdot niihin vastata.

4. Nopea yhteys helpottaa kyselyihin vastaamista

Laite, jolla vastaat kyselyihin, joutuu jatkuvasti lataamaan uusia sivuja. Tästä syystä on tärkeää olla nopea laite ja nopea nettiyhteys kun vastailet kyselyihin. Jos uusien sivujen lataus hidastelee jatkuvasti, käy kyselyihin vastaaminen usein puuduttavaksi ja lopulta se loppuu kokonaan. Tästä syystä kannattaa valita paikka, jossa on hyvä Internet yhteys kun vastailet kyselyihin. Nykypäivänä yhteydet ja laitteet ovat varsin nopeita, joten maksettuihin kyselyihin vastaaminen on yleensä nopeaa ja helppoa.

5. Valitse milloin vastailet kyselyihin

Valitsemalla oikean ajan maksettuihin kyselyihin vastaaminen ei kuluta vapaa-aikaasi yhtään vaan teet sen käytännössä hyötytulona. Voit vastailla kyselyihin esimerkiksi työmatkoilla, odotellessasi jotain tai vaikkapa vessassa. Tällöin odoteltava aika on hyötykäytössä ja tienaat rahaa lähes huomaamatta joka kuukausi lisää. Kannattaa kuitenkin aina muistaa vastat kyselyt loppuun asti, jottei kyselyiden palkkio jää saamatta. Kyselyihin kannattaa vastata aina vain muutama kerrallaan useampana päivänä kerrallaan. Tällöin et menetä motivaatiotasi ja takaat, että tarjolla on aina hyviä kyselyitä. Jos käytät koko päiväsi vastaamalla kyselyihin, se käy puuduttavaksi mutta myös kyselyt loppuvat nopeasti. Niitä tulee aika ajoin uusia, joten vastaamalla muutamaan kyselyyn päivittäin tuottosi pysyy parhaana.

Yhteenveto

Maksettuihin kyselyihin vastaa useat suomalaiset tienatakseen lisää taskurahaa. Jotta saat parhaat tuoton maksetuista kyselyistä, kannattaa lukea yläpuolella läpikäyty 5 vinkin artikkeli läpi. Maksetut kyselyt ovat lopulta melko helppo tapa tienata kymppejä tai jopa satasia joka kuukausi lisää. Suosituin kyselyn tarjoaja lienee tällä hetkellä Mielipidemaailma yhdessä Kuluttajapaneelin kanssa. Tämän lisäksi suosiota viime aikoina on nostanut myös MonoSurveys. Nämä kaikki maksettujen kyselyiden tarjoajat antavat varsin hyviä palkkioita kyselyiden täyttämisestä. Tämä lieneekin suurin syy niiden suosioon. Lue lisää maksetuista kyselyistä ja löydä parhaat kyselyt juuri nyt tästä.