Parhaat maksetut kyselyt juuri nyt sekä vastaajien kokemuksia

mies vastaa maksettuun kyselyyn

Haluatko tienata lisää taskurahaa nopeasti? Maksetut kyselyt tarjoavat helpon tavan tienata ylimääräistä rahaa suoraan kotisohvalta. Osa maksetuista kyselyistä maksavat palkkiot rahan ja osa taas suoraan tuotteina tai lahjakortteina. Neitistä on helppoa löytää useita erilaisia mahdollisuuksia tienata lisää rahaa ajasta ja paikasta riippumatta. Uskomme, että maksettujen kyselyiden avulla tämä on helpoin ja nopein tapa tehdä lisätuloja. Maksettujen kyselyiden tarjoajat haluavat palkita kyselyihin vastaajat erilaisilla palkinnoilla, jotta he taas voivat tarjota yrityksillä tärkeää tietoa kuluttajien mieltymyksistä erilaisista tuotteista ja palveluista.

Netti on nykyään täynnä erilaisia palkkioita tarjoavia kyselytutkimuksia. Ei kuitenkaan kannata kuluttaa aikaa huonoihin sivustoihin, jotka saattavat olla huijaussivustoja tai ne tarjoavat huomattavan huonoja palkkioita. Halutessasi ajallesi eniten vastinetta kannattaa keskittyä suosituimpiin ja tuottavimpiin kyselyihin. Olemme tutkineet useita kyselyntarjoajia ja alle olemme koonneet suosituimmat ja parhaat maksetut kyselyt, joihin on varmasti turvallista osallistua. Tämä lisäksi vertailun alle olemme koonneet vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin sekä koonneet yhteen käyttäjien kokemuksia.

Maksetut kyselyt kyselyvertailu

Mielipidemaailma

Mielipidemaailma.fi on paneeli, johon rekisteröitymällä voit vastata kysymyksiin ja ansaita rahaa. Mielipide maailma on yksi Suomen suosituimmista kyselysivustoista ja yritys toimii 32 eri maassa. Tämän lisäksi vastaajat ovat antaneet todella paljon positiivisia kokemuksia Mielipidemaailman kyselyistä ja palkkioiden maksusta. Rekisteröityminen on todella helppoa ja ilmaista sekä kyselysivusto on hyvin yksinkertainen käyttää. Vastaajat saavat palkkiot joko rahana tai lahjakortteina laadukkaisiin yrityksiin. Yhdestä kyselystä saatava palkkio on 1 – 5 euroa ja vastaamiseen kuluva aika vaihtelee 5 ja 30 minuutin välillä. Samalla jokainen täytetty kysely osallistuu automaattisesti neljä kertaa vuodessa järjestettävään 1000€ rahapalkinnon arvontaan. Palkkiot on myös mahdollista lahjoittaa hyväntekeväisyyteen. Liity nyt ja tienaa rahaa!

mielipidemaailma

Kuluttajapaneeli.fi

Ansaitse rahaa vastauksistasi! Vaikuta asioihin hauskalla tavalla ja saat siitä palkkion. Ansaitse rahaa tai lahjakortteja vastaamalla mielipidetutkimuksiin. Kuluttajapaneeli on arvostettu paneeli, jonka jäsenet pääsevät vaikuttamaan tulevaisuuden tuotteiden ja palveluiden kehitykseen. Samalla ansaitset lisätienestiä. Voit ansaita jopa 4 euroa per kysely, joten voit kerryttää itsellesi mukavan potin. Paneelin jäseninä on jo nyt kymmeniä tuhansia eri puolella Suomea asuvia miehiä ja naisia. Paneeliin ovat tervetulleita kaikki. Hae mukaan paneeliin ja ala ansaitsemaan palkkioita jo tänään. Liity ja ansaitse rahaa vastaamalla kyselyihin tästä!

kuluttajapaneeli

MonoSurveys.com

MonoSurveys-palvelun tarjoaa suomalainen markkinatutkimusyhtiö Liidimedia Oy. MonoSurveys -palvelussa voit vaikuttaa nimettömästi ilmaisemalla mielipiteesi osallistumalla erilaisiin kyselyihin. Tutkimuksia järjestävät erilaiset yritykset ja organisaatiot, mukaan lukien usein tunnetut tuotemerkit. Tutkimukset voivat koskea mitä tahansa aihetta, kuten rakkautta, politiikkaa, autoja, ruokaa tai elektroniikkaa.

Osallistuminen on aina täysin ilmaista. Sinut aina palkitaan kyselyihin osallistumisesta. Palkinto riippuu mm. kyselyn pituudesta. Kyselyn tekeminen vie yleensä 5-20 minuuttia ja palkintosumma on yleensä 0.40-4 euroa. Voit lunastaa palkkiosi ansaittuasi yli 10 euroa. Kun käytät MonoSurveys-palvelua, saatat myös saada mahdollisuuden testata uusia tuotteita sekä osallistua puhelin- ja tekstiviestikyselyihin sekä esimerkiksi ruoka- ja viininmaistajaisiin. Täytä kyselyitä ja ansaitse rahaa tästä!

Monosurveys

Suomitutka

Suomitutka on Sanoman oma kuluttajapaneeli. Kyselyitä tulee muutamia joka kuukausi riippuen omasta profiilista. Kysymysten tiheyttä on myös mahdollista itse määritellä. Jokaisessa kyselykutsussa kerrotaan tarkkaan vastaamiseen kuluva aika sekä siitä saatava palkkio. Palkkioiden suuruus on 0,2 – 2 euroa kyselyn pituudesta riippuen. Kyselyiden vastaamiseen kuluva aika on yleensä 2 – 20 minuuttia. Palkkion voi lunastaa käteisenä PayPal-tilille, Supercard-lahjakorttina tai vaihtoehtoisesti summan voi lahjoittaa suoraan WWF:lle. Liity mukaan nyt ja ala tienaamaan!

suomitutka

Kantar

Kantar on kansainvälinen markkinointipaneeleja järjestävä yritys. Se on perustettu jo vuonna 1945 ja se on yksi maailman suurimmista tutkimus- ja konsultointiyrityksistä. Suomessa Kantarin jäsenenä on jo kymmenniä tuhansia ihmisiä, jotka haluavat vaikuttaa ja tehdä hieman lisätuloa. Tutkimukseen osallistumisesta annetaan pisteitä, joilla voi lunastaa GoGift -lahjakortteja, jotka käyvät kymmeniin kauppoihin esim. H&M, Iittala, Zalando, McDonalds, Ikea. Jokainen loppuun asti täytetty tutkimuslomake kerryttää pistesaldoa.

Liittyminen paneeliin on täysin ilmaista ja jokainen jäsen saa juuri itselleen räätälöityjä kyselyitä sähköpostitse. Yhteen kyselyyn vastaaminen vie noin 10 – 15 minuuttia ja yhdestä kyselystä voi tienata jopa muutaman euron edestä pisteitä. Vastaaminen on hyvin nopeaa ja pisteitä kertyy helposti. Säännöllisellä vastaamisella olet myös mukana kuukausittaisissa arvonnoissa. Liity Kantarin jäseneksi tästä ja tienaa!

Kantar liittyminen

Norstatpanel

Norstatpanel on suomalainen kuluttajapaneeli. Paneeliin liittyvät jäsenet pääsevät vaikuttamaan tulevaisuuden tuotteisiin, palveluihin ja päätöksiin. Mielipide palkitaan aina; panelisti saa palkkioksi Norstat-kolikoita, jotka hän voi vaihtaa palkkioiksi. Kyselysivustolla on yhteys yli 650 000 vastaajaan 12 eri Euroopan maassa. Norstatpanelin jäseneksi pääsee hyväksytyn kutsun kautta. Norstatpanelin kanta-asiakkaana ansaitset lisäetuja ja jokaisesta kyselytutkimuksesta saa lisäksi arpalippuja. Palkkion suuruus per kysely vaihtelee 1 – 7 euron välillä. Rekisteröidy ja tienaa rahaa mielipiteilläsi tästä!

Norstatpaneeli

Nielsen

Nielsen kuluttajapaneeli kerää tietoa suomalaisten erikokoisten perheiden ostokäyttäytymistä. Käyttäjät kirjautuvat ja lataavat ilmaisen mobiilisovelluksen. He ottavat kuvan kassakuitista ja skannaavat ostosten koodit ostosmatkan jälkeen. Aikaa kestää alle 3 minuuttia, jonka jälkeen he voivat aloittaa pisteiden ansaitsemisen. Tällä hetkellä tietoja kerätään jo noin 5000 suomalaiselta perheeltä. Nielsenin tutkimusten jäseneksi on helppoa, nopeaa ja ilmaista hakea. Pisteet voidaan käyttää lahjakortteihin mm. IKEA: sta, H&M: stä, GoGift SuperGift -kortista, Dressmannista sekä Ticketmasterista. Samalla käyttäjät auttavat valmistajia ja jälleenmyyjiä ymmärtämään minkälaisia ​​tuotteita he arvostavat. Kaikki aika mikä tähän kuluu, on omien ostosten skannaus, joka on nopeaa ja helppoa. Liity mukaan, skannaa tuotteesi ja nauti upeista lahjoista!

Nielsen Homescan

Kilpailu.fi

Kilpailu.fi on täysin suomalainen palvelu, jonka kautta on mahdollista voittaa monenlaisia tuotepalkintoja ja lahjakortteja. Kilpailuihin osallistuminen tapahtuu vastaamalla kyselylomakkeeseen. Tämän lisäksi yhteistyöyritys saattaa ottaa sinuun yhteyttä vastaustesi perusteella. Kilpailu.fi tarjoaa hauskan ja mielenkiintoisen tavan vastata kysymyksiin ja niiden avulla osallistut tuotearvontoihin. Arvontojen voittojen arvo vaihtelee aina 15 ja 1500 euron välillä. Liity ja voita 1000€ ruokalahjakortti tai paljon muuta tästä!

kilpailu.fi

Kuinka maksetuilla kyselyillä tienataan rahaa?

Maksetuilla kyselyillä tienataan rahaa rekisteröitymällä kyselypalveluun ja vastaamalla erilaisiin kyselyihin. Liittyminen on aina täysin ilmaista ja helppoa. Liittymisen yhteydessä sinua pyydetään täyttämään tietoja itsestäsi, jotta saat profiiliasi vastaavia kysymyksiä. On kuitenkin hyvä tietää muutama hyvä asia ennen kuin alat vastaamaan kyselyihin. Etenkin jos haluat tienata mahdollisimman paljon rahaa, kannattaa rekisteröityä useampaan palveluntarjoajaan. Tällöin varmistat, että löydät kaikki parhaiten palkitut ja sinulle sopivimmat kyselyt. Samalla takaat, että sinulle sopivia kyselyitä on riittävästi. Tämän lisäksi oman profiilin luomiseen kannattaa keskittyä sillä sen perusteella useimmat kyselyfirmat tarjoavat sinulle sopivia kyselyitä. Kyselyt ovat siis suunnattu sinun profiiliin sopivaksi ja samalla saat itsellesi mielekkäitä kyselyitä. Kokonaisuudessaan maksetuilla kyselyillä tienaaminen on todella helppoa. Ensiksi vain rekisteröidyt itsellesi sopiviin palveluihin ja tämän jälkeen voit alkaa vastaamaan sinulle sopiviin kyselyihin.

Kenelle kyselytutkimuksiin vastaaminen sopii?

Kyselytutkimuksiin vastaaminen sopii varmasti kaikille, jotka haluavat tienata ylimääräistä taskurahaa ja samalla auttaa eri yrityksiä kehittämään heidän tuotteita ja palveluja. Vastaamiseen tarvitsen vain oman mielipiteesi, eikä kysymyksiin voi vastata väärin. Täyttämällä oman profiilisi mahdollisimman hyvin takaat, että saat varmasti sinulle sopivia ja mielekkäitä kyselyjä tarjolle. Vastaamiseen kuluu muutamista minuuteista noin puoleen tuntiin per kysely. Kyselyjä voit täytellä missä tahansa ja milloin vain. Voit esimerkiksi käyttää työmatkasi bussissa hyödyksesi ja vastata muutamaan kysymykseen, jolla ansaitset mukavan pikku bonuksen palkan päälle. Kysymyksiä on täysin laidasta laitaan ja sieltä löytyy varmasti juuri sinullekin sopivia kysymyksiä.

Kannattaako liittyä useampaan kyselypalveluun?

Useampaan eri maksettujen kyselyiden palveluntarjoajaan kannattaa ehdottomasti rekisteröityä. Tällä tavoin takaat, että sinulle on aina uusia kyselyitä tarjolla ja löydät juuri sinulle parhaat ja tuottavimmat kyselyt. Kyselypalveluita on todella paljon ja niiden ansaintalogiikka vaihtelee hieman toisistaan. Kannattaa perehtyä jokaisen sääntöihin erikseen. Tämän lisäksi kannattaa liittyä vain hyviin ja suosittuihin palveluihin, jotta tiedät, että palvelu on varmasti luotettava. Luotettavia palveluita löydät mm. kyselyvertailustamme yläpuolelta. Liittymällä useampaan kyselypalveluun takaat, että sopivia ja tuottavia kyselyitä on sinulle tarjolla aina kun haluat tehdä hieman lisää taskurahaa.

Kuinka kauan maksettuihin kyselyihin vastaaminen kestää?

Maksettuihin kyselyihin vastaaminen vie muutamista minuuteista vajaaseen puoleen tuntiin per kysely. Jokaisen kyselyn alussa kerrotaan kuinka kauan vastaamiseen kuluu. Kyselyitä löytyy todella paljon erilaisia ja palkkiot tulevat yleensä juuri kyselyn pituuden mukaan. Kyselyihin vastaamisessa kuitenkin kehittyy ja vastaus aika laskee kun olet vastannut muutamiin kyselyihin. Tämä tarkoittaa tietenkin myös sitä, että pikku hiljaa pystyt tekemään rahaa nopeammin. Aluksi vastaaminen saattaa viedä hieman pidempään, mutta sitä ei kannata pelästyä sillä siinä kyllä kehittyy varmasti. Kyselyihin vastataan yleensä rasti ruutuun menetelmällä, joten hidasta kirjoittamistakaan ei kannatta arastella. Aloittamalla kyselyihin vastaamisen huomaat, että lisää taskurahaa on lopulta melko helppoa ja nopeaa tehdä.

Kuinka paljon kysymyksiin vastaamalla voi tienata rahaa?

maksetuilla kyselyilla rahaa

Maksetuilla kyselyillä tienaa kyllä ihan hyvin rahaa jos sinulta löytyy aikaa täyttää niitä. Vastaamalla päivittäin muutamiin kysymyksiin niin kuukaudessa tienaat keskimäärin 100 euroa. Tuokin määrä on jo varsin mukava lisätulo melko pienellä työllä. Halutessasi tienata kuukausittain enemmän tarvitsee sinun vastata jo useampiin kyselyihin päivittäin. Olemme kuulleet, että maksetuilla kyselyillä voi päästä jopa muutamien satojen eurojen tienesteihin. 300 – 400 euron palkkioihin tarvitsee kuitenkin täyttää jo ainakin kymmenkunta kyselyä. Kokenut vastaajaa pystyy kuitenkin vastaamaan kyselyihin jo huomattavasti nopeammin. Aikaa on myös mahdollistaa käyttää hyödyksi mm. julkisilla liikkuessa, jolloin matkustamiseen käytetty aika tulee hyödynnettyä.

Ovatko kyselypalvelut luotettavia ja saako niistä varmasti palkkion?

Aivan kuten kaikkien palveluiden kohdalla netissä, niin maksettujen kyselyidenkin parista löytyy myös huijaussivustoja. Netistä löytyy monenlaisia palveluja ja sen takia kannattaa liittyä vain tunnetuimpiin ja suosituimpiin kyselyntarjoajiin. Kilpailu- ja kuluttajavirasto kehottaa olemaan tarkkana kyselyitä tarjoavien palveluiden kanssa. Sinun kannattaa tutustua palvelun ja sitä tarjoavan yrityksen taustaan ennen palvelun käytön aloittamista. Yleensä epäilyttävän toimijan tunnistaa siitä, että palveluntarjoaja vaatii ostamaan jonkin aloituspaketin tai vaatii alkuinvestointia. Turvallisiin kyselypalveluihin liittyminen on aina ilmaista. Epäilyttävä sivusto saattaa olla kyselypalveluksi naamioitunut huijaussivusto. Tämän lisäksi on erityisen tärkeää muistaa aina, että mikään palvelu ei koskaan pyydä sinun pankkitunnuksia ja salasanaa. Eikä niitä pidä koskaan antaa kenellekään ulkopuoliselle taholle.

Onko kyselyihin vastaaminen vaikeaa tai voiko niihin vastata väärin?

Kyselyihin ei voi vastata väärin sillä niissä kysytään vain sinun mielipidettä ja mieltymyksiä. Yleensä kysymykset ovat rastitustehtäviä, joten sinun tarvitsee vain valita mielestäsi paras vaihtoehto. Näin ollen et voi vastata kysymyksiin väärin. Kyselyiden palkkiot saat aina kun vastaat koko kyselyn läpi. Maksettujen kyselyiden kysymykset ovat hyvin selkeitä ja niihin on helppo vastata. Kysymysten määrä vaihtelee hyvin paljon, tästä syystä ennen jokaista kyselyä kerrotaan kuinka pitkään kyselyn vastaamisen suurin piirtein kuluu. Vastaamisessa toivotaan mahdollisimman rehellisiä vastauksia, jotta yritykset saavat mahdollisimman tarkkaa tietoa tuotteistaan.

Maksetut kyselyt ja verotus

Maksettujen kyselyiden palkkiot maksetaan yleensä joko rahana, lahjakortteina tai tuotteina. Rahapalkkiot maksetaan useimmiten PayPal-tilille. PayPal-tililtä voit siirtää rahat omalle tilille, tästä siirrosta PayPal ottaa kuitenkin 2% siirrosta. Tuloista ei siis makseta veroa, mutta etenkin rahapalkkioiden yhteydessä saattaa tulla pieniä kuluja ennen rahan siirtymistä omalle pankkitilille. Etenkin lahjakortit ovat tässä mielessä erinomaisia palkkioita, kunhan löydät sieltä itsellesi sopivia lahjakortteja. Maksettuihin kyselyihin vastaaminen tuottaa sinulle nopeasti ja melko helposti hieman lisää taskurahaa.

Maksetut kyselyt kokemuksia

Mielipidemaailma kokemuksia

”Joissakin kyselyissä vaikeuksia seurata kysymystä jos muotoiltu vaikeaselkoiseksi. Selkeä ja ytimekäs olisi paras. Joissakin kyselyissä vaikeuksia seurata mitä yritystä tai tuotetta kommentoi, johtuen listan pituudesta. Jos todella kommentoitavaa yritystä tai tuotetta välissä olevat nimikkeet helpottavat.”

”Joskus kysymysten tarkoitus ja sisältö jää epäselväksi. Erityisesti kritisoin niitä naamankuvia joissa kysytään kenen uskoisit ajattelevan tietyllä tavalla. Ei se naaman kuva kerro yhtään mitään.”

”Kivaa että pääsee kertomaan mielipiteensä, ja samalla voi lahjoittaa hyväntekeväisyyteen!”

”Minusta tämä on hyvä kysely saa ilmaista mielipiteensä. Saa vielä palkkionkin.”

”Paljon kyselyitä.. Onneksi on myös lyhyitä niin jaksaa vastata ja pisteet on kivoja.”

Norstat kokemuksia

”Hyviä lahjakortteja olen kertyneillä pisteillä saanut lunastettua ja keväällä taas reissua pukkaa ilmaisen pitkän hotelliviikonlopun muodossa…”

”Mainio paneeli jos vain jaksaa olla aktiivinen. Viisi kuukautta nyt jäsenenä ja kaksi ryhmätutkimusta, pari elintarviketutkimusta ja muutaman kerran kerännyt tarvittavan pistemäärän lahjakortteihin. Yhteensä 190€. Ei tuossa tuntipalkoille millään pääse, mutta kyllä näistä sen muutaman satasen kerää vuodessa. Pleikka viitonen tulee tätä menoa ilmaiseksi julkaisussa 500-600 € hintaisena jos vielä pääsisi ainakin kolmeen ryhmäkeskusteluun mukaan. TNS Gallup säestää, sieltä myös lahjakortit talteen.”

Kokonaisuudessaan käyttäjät kertoivat, että kyselyitä on todella paljon laidasta laitaan ja suurimpaan osaan niistä on helppoa vastata. Pienen miinuksen käyttäjät kertoivat huonoja kokemuksia etenkin rahapalkintojen siirtämisestä omalle tilille. Useimpiin kyselyihin oli nopeaa vastata ja erittäin mukavana asiana koettiin se, että sai kertoa oman mielipiteen sekä mahdollisuuden lahjoittaa rahat hyväntekeväisyyteen. Etuna koettiin se, että käyttäjä rekisteröityi useampaan kyselyntarjoajaan, jotta kyselyitä oli tarpeeksi saatavilla. Maksetuilla kyselyillä on mahdollista tienata lisää taskurahaa melko nopeasti, mutta isompiin tienesteihin kokemuksien mukaan on todella vaikeaa päästä.