Kantar TNS kokemuksia ja arvostelu

Kantar TNS

Kantar on kansainvälinen markkinointipaneeleja järjestävä yritys. Se on perustettu jo vuonna 1945 ja se on yksi maailman suurimmista tutkimus- ja konsultointiyrityksistä. Kyselyvastaajaksi ei ilmoittauduta vaan Kantar lähettää kutsun tutkimukseen muita teitä. Voit itse hakea Kantarin kyselytutkimuksiin liittymällä heidän sähköpostilistalle. Tutkimuksiin osallistuminen palkitaan pisteillä, jotka voi vaihtaa GoGift lahjakortteihin jotka käyvät kymmeniin kauppoihin esim. H&M, Iittala, Zalando, McDonalds ja Ikea. Yksittäisestä tutkimuksesta saatavien pisteiden määrä vaihtelee sen mukaan, mikä on tutkimuksen vastaamiseen kuluva aika, tutkimuksen kohderyhmä ja tutkimustyyppi.

Kantar kyselyitä tarjotaan niihin sopiville henkilöille. Mukaan ei voi vain liittyä milloin tahansa vaan Kantar etsii kyselyotantaa monilla eri tavoin. Kun saat viestin Kantar-yritykseltä, painat linkkiä ja voit osallistua tutkimukseen sen kautta. Kantar suorittaa kyselyitä myös muita teitä kuin sähköpostitse. Saatat saada puhelinsoiton Kantarin edustajalta. Kysy rohkeasti puhelun alussa voitko saada osallistumisesta palkkion vai pelkästään saada mielipiteesi kuuluviin. Mitä monipuolisemmin vastailet erilaisiin tutkimuksiin niin sitä enemmän tienaat. Voit liittyä Kantarin paneeliin tästä.

Mistä pidimme palvelussa?

  • Paljon erilaisia kyselyitä, jotka ovat jo valmiiksi räätälöity juuri sinulle
  • Kyselyistä saatavan pistemäärän näkee selkeästi jo ennen kyselyn aloitusta ja voit helposti valita mihin kyselyyn osallistut
  • Pisteet ovat helposti vaihdettavissa useisiin eri lahjakortteihin
  • Pisteet on mahdollista lahjoittaa myös hyväntekeväisyyteen
  • Mukaan pääsee kaikki yli 15 vuotta täyttäneet

Mitä parannettavaa palvelussa on?

  • Jäseneksi pääseminen on tehty turhan vaikeaksi

Käyttäjien arvosteluja ja kokemuksia

”Mielestäni Kantar TNS tarjoaa laajan kirjon kyselyitä. Jäseneksi pääseminen oli kuitenkin tehty turhan vaikeaksi”

”Vastattavaa riittää ihan hyvin:) Kerran yrittivät myös soittaa, mutta puhelimitse en halua vastailla kyselyihin.”

Kenelle Kantar TNS sopii?

Kantarin internet-tutkimuspaneelin muodostavat 15-vuotta täyttäneet Suomessa asuvat henkilöt. Paneeli toimii otoslähteenä, kun tehdään suomalaisia edustavaa mielipidetutkimusta. Näitä tutkimuksia ovat esimerkiksi politiikkaa, kulutusta, tuotekehittelyä, yhteiskunnallisia asioita koskevat tutkimukset, jotka toimivat yritysten ja yhteisöjen päätöksenteon tukena. Paneelin jäsenillä on siis merkittävä rooli suomalaisten mielipiteen antajana. Paneeli muodostuu kymmenistä tuhansista suomalaisista ja suuresta määrästä tutkimuksia. Kaikki tutkimukset eivät tule vastattavaksi kaikille, vaan jokaista tutkimusta varten muodostetaan tutkimuksen kohderyhmää edustava otos. Yksittäinen paneelin jäsen ei siis saa vastattavakseen kaikkia tutkimuksia.

Kyselyihin vastaaminen vie keskimäärin 10-15minuuttia. Osallistuminen on aina täysin vapaaehtoista, eikä paneelissa mukanaolo edellytä kaikkiin tutkimuksiin osallistumista. Paneelista voi erota milloin vain halutessaan. Yksittäisestä tutkimuksesta saatavien pisteiden määrä vaihtelee sen mukaan, mikä on tutkimuksen vastaamiseen kuluva aika, tutkimuksen kohderyhmä ja tutkimustyyppi. Kun palkkioon oikeuttava määrä pisteitä on koossa, voi lunastaa haluamansa palkkion.

Kantar sopii siis aivan kaikille lisätienestistä ja vaikuttamisesta kiinnostuneille henkilöille. Kyselyihin vastaaminen on hyvin helppoa ja turvallista. Voit vaikuttaa antamalla mielipiteesi ja samalla saada mielenkiintoisia palkkioita.

Katso myös muut maksetut kyselyt tästä.

Kantar TNS tiedot

Palkkiot: Pisteet voidaan käyttää lahjakortteihin esimerkiksi IKEA: sta, H&M: stä, GoGift SuperGift -kortista, Zalandolta jne. Myös arvonnat ovat osa palkkio järjestelmää.
Palkkion suuruus: Kyselyn pituus ja aihe määrittävät ansaittavien pisteiden määrän. Parhaista kyselyistä voi tienata jopa muutamia euroja vastaavan pistemäärän
Kyselyiden kesto: 10-15 minuuttia
Toiminta: Paneeli muodostuu kymmenistä tuhansista suomalaisista ja suuresta määrästä tutkimuksia. Kantar on yksi maailman suurimmista tutkimus- ja konsultointiyrityksistä.

Yhteenveto

Kantar on yksi maailman suurimmista tutkimus- ja konsultointiyrityksistä. Suomessa Kantar TNS Oy paneeli koostuu tuhansista suomalaisista jäsenistä sekä erittäin suuresta määrästä kyselyitä. Kantar valitsee jokaiselle kyselylle sopivan vastaajaryhmän, joten jokainen jäsen saa juuri itselleen sopivia kyselyitä. Kyselyihin on mahdollista vastata netissä tai osa kyselyistä suoritetaan myös puhelimitse. Kaikkiin kyselyihin on turvallista vastata ja voit vaikuttaa mielipiteelläsi yritysten toimintaan.

Kyselyistä tienataan pisteitä kyselyn pituuden ja aiheen mukaan. Kun pisteitä on kertynyt tarpeeksi voit vaihtaa pisteet itsellesi sopivaan lahjakorttiin tai tuotteeseen. Kantar TNS on oiva tapa auttaa ja tienata hieman lisää käyttörahaa. Vastaaminen on hyvin helppoa ja yhteen kyselyyn vastaaminen vie vain noin 10-15 minuuttia. Liity Kantarin jäseneksi tästä ja ala tienaamaan!