MonoSurveys arvostelu ja kokemuksia

Monosurveys kyselytutkimus

MonoSurveys palvelun tarjoaa suomalainen markkinatutkimusyhtiö Liidimedia Oy. Palvelussa voit vaikuttaa nimettömästi ilmaisemalla mielipiteesi erilaisiin kyselytutkimuksiin. Tutkimuksia järjestävät erilaiset yritykset ja organisaatiot, mukaan lukien useat tunnetut tuotemerkit. Tutkimukset voivat koskea mitä tahansa aihetta, kuten rakkautta, politiikkaa, autoja, ruokaa, elektroniikkaa – mitä tahansa. Osallistuminen on aina täysin ilmaista. Sinut palkitaan aina kyselyihin osallistumisesta. Palkinto riippuu esim. kyselyn pituudesta. Kyselyn tekeminen vie yleensä 5-20 minuuttia ja palkintosumma on yleensä 0.40-4 euroa. Kun käytät MonoSurveys palvelua, saatat myös saada mahdollisuuden testata uusia tuotteita sekä osallistua puhelin- ja tekstiviestikyselyihin sekä esimerkiksi ruoka- ja viininmaistajaisiin.

Mistä pidimme palvelussa

  • Mobiilisovellus ladattavissa appstoressa
  • Paljon erilaisia kyselyitä tarjolla, joissa on hyvät palkkiot
  • Suomalainen ja 100% luotettava palvelu
  • Mahdollisuus saada testiin täysin uusia tuotteita ennen muuta muuta markkinaa
  • Mahdollisuus kutsua ystäviä ja tienata entistäkin enemmän

Mitä parannettavaa palvelussa on?

  • Osa kyselyistä saattaa sisältää turhan useita samankaltaisia kysymyksiä

Käyttäjien arvosteluja ja kokemuksia

”Sivusto on selkeä käyttää ja toimii hyvin. Palkkion saannissa oli pieni ongelma, mutta sain siihen nopeasti apua ja palkkion lopulta samana päivänä Paypal-tililleni!”

”Selkeä ja hyvin toimiva sivusto tarjoaa mielestäni varsin mukavasti kyselyitä sekä niistä maksettavat palkkiot ovat ihan ok. Ilmeisesti mobiilisovellus olisi kätevä, mutten ole sitä vielä testannut. Vaikuttaa luotettavalta toimijalta.”

Kenelle MonoSurveys sopii?

Monosurveys

Markkinatutkimus-yrityksellä on usein vain muutama kysely, joita voi tehdä. MonoSurveysin tavoite on tarjota kaikista laajoin valikoima kyselyitä ja näin maksimoida käyttäjän mahdollisuudet ansaita rahaa ja palkintoja. Kyselyitä ennen selviää selkeästi kuinka kauan kyseiseen tutkimuksen vastaamiseen kuluu aikaa. Monosurveys palvelussa käyttäjien yksityisyys on täysin suojattu ja se on turvallinen käyttää. Tiedot vastaajasta pysyvät aina anonyymeinä, joten MonoSurveys palveluun voi liittyä hyvin pienellä kynnyksellä. Laaja kirjo kyselyitä, hyvät palkkiot ja todella luotettava maksetuiden kyselyiden tarjoaja sopii varmasti kaikille lisätuloa haluaville. Tämän lisäksi voit ansaita rahaa myös tuomalla ystäväsi MonoSurveys-palveluun. Voit kutsua monia ystäviä ja ansaita rahaa entistä nopeammin. Lue tästä lisää kirjautumalla sisään.

Katso myös muut suosituimmat maksettujen kyselyidentarjoajat tästä.

MonoSurveys tiedot

Palkkiot: Palkkio voidaan maksaa suoraa PayPal-tilillesi, jossa se on käytössäsi normaalina rahana ja josta voit siirtää sen suoraa pankkitilillesi. Vaihtoehtoisesti vois myös valita lahjakortin (R-kioski, Paysafecard, GoGift tai Amazon), jonka koodin saat sähköpostiisi. Näistä Paysafecard ja GoGift käyvät lukuisissa eri paikoissa, kuten nettipeleissä, elämyksiin ja useissa kaupoissa.
Palkkion suuruus: 0,40 – 4 euroa per kysely
Kyselyiden kesto: 5 – 20 minuuttia
Toiminta: Täysin suomalainen palvelu, joka tekee yhteistyötä useiden tunnettujen tuotemerkkien kanssa. MonoSurveys on 100% luotettava palvelu

Yhteenveto

MonoSurveys on suomalaisen Liidimedia Oy:n tarjoama maksettujen kyselyiden –palvelu. Hyvin luotettavaksi palveluksi todettu tutkimusalusta tarjoaa kyselyitä jo useille tuhansille suomalaisille. Hyvät palkkiot ja selkeän järjestelmän avulla vastaajien on helppoa tienata rahaa kertomalla oma mielipide. Tämä kokonaisuus on jopa tällä hetkellä Suomen suosituin maksettuja kyselyitä tarjoava palvelu. MonoSurveys pystyy kilpailemaan kaikkien kilpailijoidensa kanssa niin turvallisuudessa, palkkioissa ja palvelun toimivuudessa. Liity MonoSurveys palveluun tästä ja tienaa rahaa!