MielipideMaailma arvostelu ja kokemuksia

Mielipidemaailma

MielipideMaailma on kenties Suomen suosituin ja tunnetuin maksettujen kyselyiden tarjoaja. Rekisteröitymällä palveluun voit vastata erilaisiin kyselyihin. Vastaamalla kyselyihin tienaat rahaa sekä autat yrityksiä keräämään tietoa heidän palveluistaan tai tuotteistaan. Käyttäjät palkitaan siis mielipiteistään ja kyselyihin osallistumisesta. MielipideMaailma toimii jo yli 30 eri maassa ja on maailman laajuisesti jo suuri toimija. Uusia kyselyitä tulee mukavan nopealla tahdilla, joten käyttäjille riittää aina uusia kyselyitä ja palkkioita. Kyselyistä tarjotaan varsin hyvät palkkiot verrattuna muihin Suomessa toimiviin maksettujen kyselyiden tarjoajiin. Palkkiot voi lunastaa melko nopeasti ja niiden siirto onnistuu nopeasti omalle pankkitilille. MielipideMaailma on loistava paikka tienata hieman lisää taskurahaa pelkästään ilmaisemalla oman mielipiteesi. Palvelu on myös selkeä ja helposti käytettävä alusta

Mistä pidimme palvelussa

  • Laaja asiakaskunta yli 30 eri maasta
  • Uusia kyselyitä tarjolla mukavan usein
  • Korkeat palkkiot verrattuna muihin maksettujenkyselyiden palveluntarjoajiin
  • Käteismaksut ja lahjakortit siirtyvät maksuun melko nopeasti
  • Selkeä ja yksinkertainen sivusto

Mitä parannettavaa palvelussa on?

  • Osa kyselyistä saattaa olla todella pitkiä

Käyttäjien arvosteluja ja kokemuksia

”Aivan mahtava tulen käyttämään aina olen saanu 300€+ alle 6 kuukaudessa mahtava sivusto!”

”Palkkiot saa nopsasti ilman mitään nikottelua ja arvostan, että ne voi nostaa Paypalin kautta virtuaalirahana. Raha siirtyy tilillesi nopeammin kuin pankkiin.”

”Kivaa että pääsee kertomaan mielipiteensä, ja samalla voi lahjoittaa hyväntekeväisyyteen!”

”Kysymyksiä tulee aika sopivan tiheään mutta ei aina osu kohdalle”

MielipideMaailmassa on hyviä ajankohtaisia kyselyitä”

Kenelle MielipideMaailma sopii?

mielipidemaailma

MielipideMaailma soveltuu kaikille lisätienestiä hamuaville. Vastaamalla kyselyihin ansaitset joko suoraan käteistä tai lahjakortteja laadukkaisiin yrityksiin. Lahjakortteja voi lunastaa moniin eri yrityksiin mm. Stadium ja Zalando ovat mukana listalla. Vastaaminen on hyvin helppoa ja kyselyissä tarvitsee ainoastaan kertoa sinun oma mielipiteesi. Vääriä vastauksia ei siis ole. Kyselyt ovat aina suomen kielellä mikä helpottaa käyttöä huomattavasti. Uusia kyselyitä tulee tarjolle aika ajoin, joten kyselyitä riittää varmasti käyttäjille. Erityisvinkkinä kerromme, että käyttäjän kannattaa täyttää omat profiilitietonsa huolella. Tällöin sinulle tarjottavat kyselyt sopivat sinulle parhaiten. Niiden vastaaminen käy nopeammin ja vastaaminen on ylipäätään huomattavasti miellyttävämpää. Jotta kyselyitä riittää aina tarpeeksi tarjolle kun haluat niitä tehdä, niin kannattaa liittyä myös muille maksettujen kyselyiden palveluntarjoajille. Parhaat maksetut kyselyt löydät tästä.

Tiedot

Palkkiot: Raha tai lahjakortit, sekä jokainen täytetty kysely osallistuu automaattisesti 1000€ arvontaan
Palkkion suuruus: Palkkion suuruus keskimäärin on 1-5 euroa
Kyselyiden kesto: Kyselyihin vastaaminen vie noin 5-30 minuuttia
Toiminta: MielipideMaailma toimii yli 30 eri maassa
Rahapalkkiot kokonaisuudessaan: MielipideMaailma maksaa noin 277 000 euroa vastaajilleen joka kuukausi

Yhteenveto

MielipideMaailma on yksi Suomen suosituimmista maksettujen kyselyiden tarjoajista. Sen palkkioiden suuruus on yksi parhaista. Samalla sivusto on mukavana selkä ja uusia kyselyitä riittää mukavasti. Palkkiot maksetaan käteisenä, joiden lunastukseen tarvitset oman PayPal-tilin. Rahojen siirto käy kuitenkin helposti, eikä rahojen tulo omalle pankkitilille kestä kauaa. Toinen mahdollisuus lunastaa palkkiot on lahjakortteina laadukkaisiin yrityksiin mm. Stadium ja Zalando. Kyselyihin voi vastata juuri niin usein kuin itse haluaa. Jos olet oikein innokas vastailija ja haluat enemmän lisätuloja, kannattaa kuitenkin rekisteröityä useammalle palvelulle. Kokonaisuudessaan MielipideMaailma on helppo ja yksinkertainen palvelu. Se ei ole syyttä Suomen suosituin palvelu, joka tarjoaa rahaa maksetuista kyselyistä. Kyselyihin on helppoa vastata kertomalla vain oman mielipiteesi. Vastaamiseen menee usein muutamia minuutteja. Rekisteröityminen palveluun käy helposti ja nopeasti. Voit rekisteröityä MielipideMaailmaan ja aloittaa tienaamisen vaikka heti tästä.