Halpa kannettava – Vertailussa TOP-3 halvat kannettavat

Asus Vivobook 14

Kannettavia tietokoneita on tarjolla monin eri hinnoin ja monin eri ominaisuuksin. Tässä artikkelissa keskitymme kuitenkin halpoihin kannettaviin, joista on mahdollista löytää oikein hyviä vaihtoehtoja. Jo 300 euroa riittää kannettavan ostamiseen mainiosti. Se toki rajaa mahdollisuuksia huomattavasti. Tällaiset kannettavat sopivat kevyeen kotikäyttöön oikein hyvin. Halpojen kannettavien kanssa voi hyvin unohtaa raskaan pelaamisen ja erilaiset piirustusohjelmat, mutta niillä voi hyvin selata Internetiä, sähköpostia, verkkopankkia, sosiaalista mediaa sekä katsoa vaikkapa suoratoistopalveluja.

Hinta luokaltaan noin 300 euron kannettavia löytyy vielä melko paljon. Jos hintaluokan pudottaa 200 euroon alkaa kannettavia löytyä enää tarjoustavarana, joskin ne ovat laadultaan jo hyvin huonoja. Hintaluokkaa nostettaessa lähemmäs 400 euroa alkaa kannettavista löytyä jo enemmän ominaisuuksia ja vaihtoehtoja. Jokaisella budjetilla nostetulla satasella saa jo merkittävästi nostettua kannettavien ominaisuuksia ja hyötyjä. Tähän vertailuun olemme koonneet 3 oman hintaluokkansa loistavaa kannettavaa. Ne ovat varmoja valintoja, joista löytyy kyseisen hintaluokan monipuolisimpia ominaisuuksia. Markkinoilta löytyy erittäin hyviä kannettavia, tästä voit tutustua parhaisiin kannettaviin juuri nyt.

TOP-3 halvat kannettavat

HP Chromebook 14

HP Chromebook 14

HP Chromebook on luotettava kannettava päivittäiseen työ- ja viihdekäyttöön. Kannattavasta löytyy 14 tuuman HD-näyttö ja stereo kaiuttimet, jotka tekevät elokuvien katselusta erittäin miellyttävää. Yli 10 tunnin akun kesto vetää vertoja jopa huippukannettaville ja se lisää huomattavasti käyttökokemusta, koska laturia ei tarvitse pitää kokoaikaa mukana. Chrome OS – käyttöjärjestelmä on hyvin helppo ja yksinkertainen, jotta saat käyttöösi kaiken tarvittavan nopeasti. Kaksiytiminen prosessori jaksaa pyörittää tärkeimmät tehtävät erinomaisesti ja turbotila takaa lisätehoa, jos kone vaatii lisää suorituskykyä. HP Chromebook 14 on fiksu ja varma valinta päivittäiseen arkikäyttöön. Laiteen hinta yksi markkinoiden halvimpia, mutta silti se haastaa kalliimpia koneita. Katso kannettavan halvin hinta tästä.

Lenovo IdeaPad 3 Chromebook

Lenovo IdeaPad 3 Chromebook

Lenovo IdeaPad 3 Chromebook on pieni, nopea ja yksinkertainen kannettava. Tästä laitteesta on karsittu kaikki turha pois, jotta sen käyttö olisi mutkatonta, nopeaa ja miellyttävää. IdeaPad 3 löytyy 11,6 tuuman HD-näyttö sekä Google Chrome OS-käyttöjärjestelmä. Chrome OS – käyttöjärjestelmä käynnistyy sekunneissa, päivittyy automaattisesti ja on heti käytettävissä. Laitteessa on jopa 10 tunnin akun kesto, joten akkua ei tarvitse olla lataamassa jatkuvasti. Pieni laite kulkeutuu mukana helposti kaikkialle ja sillä on painoa ainoastaan noin kilon verran. Tämä pieni ja nopea kannettava takaa kaikkien arkipäiväisten tehtävien suorittamisen helposti, vaikkakin sen hinta on hyvin maltillinen. Katso laitteen hintavertailu tästä.

Asus VivoBook 14

Asus Vivobook 14

Asus VivoBook 14 on tyylikäs ja kompakti kannettava 14 tuuman Full HD – näytöllä. VivoBook on hinnaltaan hieman korkeampi ja se näkyy myös heti sen kattavammissa ominaisuuksissa. Sulavan suorituskyvyn takaa Intel Core i5 – prosessori, jonka kaveriksi on laitettu varsin hyvä näytönohjain. Laitteesta löytyy monipuoliset liitäntämahdollisuudet sekä erittäin miellyttävä näppäimistö. Koneen suorituskyky riittää jo vaativampiinkin tehtäviin. Käyttökokemusta on parantamassa heijastamaton näyttö, joka tarjoaa laajat katselukulmat. Se sopii hyvin viihde kuin työkäyttöön. Virtaviivainen muotoilu ja kevyt rakenne takaavat miellyttävän käytön kaikkialla. VivoBook on vain 1,9 senttiä paksu ja painaa vain 1,4 kiloa, joten se kulkee huomaamattomasti mukanasi minne vain. Tehokas ja tyylikäs kannettava on erinomainen valinta jo hieman vaativampaankin käyttöön. Katsi laitteen halvin hinta tästä.

Yhteenveto

Halpa kannettava tarjoaa mahdollisuudet perus arkikäyttöön. Näistä tehtävistä halvat kannettavat suoriutuvat varsin hyvin. Haastavampiin tehtäviin tarvitaan kuitenkin tehokkaampia ratkaisuja. Opiskelijat ja ikäihmiset käyttävät kannettavia hyvin usein melko kevyissä tehtävissä. Etenkin tällöin halvemmat ratkaisut ovat paikallaan. Noin 300 euron budjetilla kannettavasta saa laitteen verkon selailuun, sähköpostin ja verkkopankin käyttöön sekä suoratoistopalvelujen katseluun. Vaikkakin useissa halvoissa kannettavissa löytyy jo ihan hyvin ominaisuuksia, saa jokaisella budjettiin lisätyllä sadalla eurolla huomattavasti parannuksia kannettavien tarjontaan. Toivottavasti TOP-3 Halvat kannettavat vertailusta oli sinulle hyötyä!