Paras Lenovo kannettava tietokone – Lenovo ThinkBook 14

Lenovo Thinkbook 14

Lenovo ThinkBook 14 on tehokas ja nopea käyttää vahvan ja uuden 10. sukupolven Intel Core i7 – prosessorin ansiosta. Kannettavassa on Full HD – näyttö ja kaksi Dolby Audio – kaiutinta, joten katselu ja kuuntelu kokemukset ovat varmasti huippuluokkaa. Roiskesuojattu näppäimistö takaa erinomaisen kirjoitustuntuman ja taustavalon ansiosta kirjoitus onnistuu myös hämärässä. Kevyt ja pieni malli kulkee mukanasi mallikkaasti joka paikkaan. Laitteessa on mukana mukavasti myös turvaominaisuuksia, joten ThinkBookin sisältö pysyy aina turvassa kanssasi.

Mistä pidimme tuotteessa

 • Tehokas Intel Core i7 – prosessori
 • 14 tuuman Full HD IPS-näyttö
 • Intel Iris Plus grafiikat
 • Erinomainen kirjoitustuntuma

Mitä parannettavaa tuotteessa on

 • Koneen runko on hieman heppoinen

Käyttäjien arvosteluja ja kokemuksia

”Nopea ja helppo käyttää. Erittäin hyvä tietokone. Sopii kaikkeen kuten pelaaminen, Adobe-mainokset…”

”Hyvä pieni läppäri ja toimii niin kuin pitää. Näppäimien taustavalaisu on plussaa. Kone on myös hyvä koulutyöskentelyyn.”

”Läppärissä on miellyttävä näppäimistö, jonka avulla on helppo kirjoittaa. Läppärin kompaktin koon ja sopivan painon ansiosta se kulkee mukavasti repussa. Käyttöönotto sujui ongelmitta, ja ainakin tähän asti käyttökokemus on ollut kaiken kaikkiaan varsin myönteinen.”

”Hyvä näppis ja näyttö ovat mielestäni tärkeimmät ominaisuudet läppärille. Uusinta sukupolvea oleva prossu myös suuri plussa.”

Kenelle Lenovo ThinkBook 14 sopii?

lenovo thinkbook 14 näyttö kääntyy

Lenovo ThinkBook 14 sopii pienen koon ja erittäin tehokkaan suorituskyvyn ansiosta moneen eri tarkoitukseen. Kannettava kulkee helposti matkassasi niin töihin kuin kouluunkin. 10. sukupolven Core i7 – prosessori jaksaa pyörittää vaikeampiakin töitä hienosti. ThinkBook 14 sopii myös pelaamiseen ja leffojen katseluun hyvän grafiikan, näytön ja äänentoiston ansiosta. Lenovo tarjoaa samaan malliin hieman halvempaa ja kevyempää Core i5 – prosessoria. Tällä prosessorilla varustettu kone tarjoaa kevyempiin tarpeisiin varmasti paljon tehoa ja mahtavan käyttökokemuksen. Monipuolinen tietokone hoitaa käyttäjän kaikki tarpeet helposti ja nopeasti. Opiskelua ja työtä helpottaa erinomainen kirjoitustuntuma.

Lue myös vertailumme parhaista kannettavista tietokoneista täältä.

Ominaisuudet

Suorituskyky, jonka avulla menestyt
ThinkBook 14″ on suunniteltu niille, jotka ovat aina menossa. Se on vain 17,9 mm paksu, joten se on helppo sujauttaa reppuun tai kainaloon. Tässä 14″ yrityskannettavassa on mahdollisuus jopa 10. sukupolven Intel Core i7 -suorittimeen ja Windows 10 Prohon, joten sen avulla voit tehdä mitä tahansa, missä tahansa.

Näkyvä & kuuluva ero
14″ FHD-näyttöä reunustavat kapeat kehykset, joten ruudun suhde tietokoneen runkoon on 80 % ja sinulla on vähemmän häiriötekijöitä. Mukana on myös kaksi Dolby Audio -kaiutinta, jotka takaavat erinomaisen äänentoiston. Sinulla on myös mahdollisuus valita erillinen näytönohjain korkearesoluutioisten visuaalisten töiden, videoiden tai jopa pelien näyttämiseen.

Kaikki on kiinni liitännöistäsi
ThinkPad 14”:ssa on runsaasti liitäntöjä, kuten jatkuvalla latauksella varustettu USB 3.1, jonka avulla voit ladata muita laitteitasi jopa silloin, kun ThinkBookisi on sammutettuna. Sen lisäksi USB 2.0 -portin lokeroon voi kätevästi varastoida langattoman hiiren sovittimen. Jos tarvitset tien päällä vieläkin nopeamman Internet-yhteyden, voit valita WiFi 6:n.

Tekniset tiedot

 • Näyttö: 14 tuuman FHD IPS -näyttö
 • Akun kesto: jopa 9 tuntia
 • Liitännät: USB 3.1 Gen2 Full Function Type-C, USB 3.1 Gen1 Type-C, USB 3.1 Gen1, Type-A, USB 3.1 Gen1 Type-A, piilotettu USB 2.0 Type-A, HDMI, 4-in-1-kortinlukulaite (SD, SDHC, SDXC ja MMC)
 • Muistia: 16 Gt
 • Tallennustila: 512 Gt
 • Mitat: 32,6 cm x 23 cm x 1,79 cm
 • Paino: 1,5 kg

Yhteenveto

Lenovo ThinBook 14 on monipuolinen kannettava tietokone. Erinomainen prosessori takaa vahvan suorituskyvyn vaativimpiinkin töihin. Samalla pienen koon ansiosta se kulkee matkassa helposti. Erityisesti vapaa-ajalla mukavuutta tuo hyvä Full HD näyttö ja loistava äänentoisto. Kokonaisuutena tämä kannettava on yksi markkinoiden monipuolisimpia. Hinta on hieman keskitasoa korkeampi, mutta kevyemmällä prosessorilla varustettuna on mahdollisuus saada muuten samat ominaisuudet hieman edullisemmin. Laadukas ja monipuolinen kannettava tarjoaa käyttäjälleen varmasti mukavia käyttötunteja niin töihin, opiskeluun kuin vapaa-ajalle. Katso ThinkBook 14 hintavertailu täältä.