Kuluttajapaneeli.fi arvostelu ja kokemuksia

Kuluttajapaneeli

Kuluttajapaneeli.fi on yksi Suomen suosituimmista maksettujen kyselyiden tarjoajista, ehkä senkin takia, että se on täysin suomalainen palvelu. Palvelua käyttää jo kymmenet tuhannet suomalaiset rahan tienaamiseen. Sen käyttö on helppoa ja selkeää sekä he pystyvät tarjoamaan hyvät palkkiot suoraan rahana. Paneelin Tämän lisäksi Kuluttajapaneeli pystyy kertomaan hyvinkin tarkasti kuinka kauan kyselyn vastaamiseen kuluu aikaa. Yhden kyselyn palkkio vaihtelee 0,4 ja 4 euron välillä. jäsenet saavat jatkuvasti uusia kyselyitä vastattavaksi. Jäsenet saavat aina halutessaan sähköpostiin ilmoituksen kun uusia kyselyitä on tarjolla. Kuluttajapaneelin luottamusta parantaa erityisesti se, että palvelu on suojattu SSL-salauksella, joten ulkopuoliset eivät pääse tietoihisi käsiksi. Kokonaisuudessaan tämä palvelu on helppokäyttöinen ja luotettava. Tätä korreloi myös suuri suosio maksettujen kyselyiden keskuudessa.

Mistä pidimme palvelussa

  • Täysin suomalainen palvelu, joka tekee kuitenkin yhteistyötä maailmanlaajuisesti
  • Tarjolla mukavan paljon kyselyitä
  • Hyvät palkkiot, jotka maksetaan sinulle suoraan euroina
  • Suosittu ja hyvin toimiva paneeli
  • Kuluttajapaneeli.fi on suojattu SSL-salauksella, joten ulkopuoliset eivät pääse käsiksi tietoihisi

Mitä parannettavaa palvelussa on?

  • Kännykällä vastatessa kyselyt saattavat optimoitua huonosti puhelimeen

Käyttäjien arvosteluja ja kokemuksia

”Toimiva ja turvallinen saitti, josta pystyn tienaamaan muutaman kympin kuukaudessa”

”Itse olen kokenut kuluttajapaneelin turvalliseksi ja uskottavaksi kyselyntarjoajaksi. Kyselyt saattavat välillä muuttua hieman itseään toistavaksi, mutta muuten olen ollut tyytyväinen”

”Kyselyitä tulee aika ajoin uusia, joihin voi käydä vastaamassa milloin vain. Minäpä siis tienaan aina hieman extraa omalla työmatkalla:D Ihan toimiva palvelu ollut!”

Kenelle Kuluttajapaneeli.fi sopii?

kuluttajapaneeli

Kuluttajapaneeli.fi sopii erittäin hyvin kaikille suomalaisille maksettuihin kyselyihin vastaaville. Sen käytöstä on tehty mukavan yksinkertaista, kyselyt ovat tarpeeksi lyhyitä ja rahat on saatavissa suoraan euroissa. Kyselyitä tulee jatkuvasti lisää ja niistä saa tiedon suoraan sähköpostiin. Kuluttajapaneelin palkkiot ovat myös miellyttävän korkeat ja pärjäävät varmasti muille kyselyiden tarjoajille. Lukijoilla on usein korkea kynnys rekisteröityä ulkomaisiin palveluihin, mutta kuluttajapaneelissa asiat ovat toisin. Palvelu on täysin suomalainen ja sen turvallisuuteen on panostettu huimasti. Tästä syystä liittyminen on varmasti turvallista ja kannattavaa.

Katso myös vertailu suosituimmista maksetuista kyselyistä tästä.

Kuluttajapaneelin tiedot

  • Palkkiot: Raha tai lahjakortti. Lahjakorttina toimii GoGift, sen voi käyttää melkein missä vain verkko- tai kivijalkakaupassa. Rahan voi myös lahjoittaa WWF:lle.
  • Palkkion suuruus: Palkkion suuruus keskimäärin on 0,4 – 4 euroa
  • Kyselyiden kesto: Kyselyihin vastaaminen vie noin 2 – 15 minuuttia
  • Toiminta: Täysin suomalainen palvelu, joka tekee yhteistyötä maailmanlaajuisesti

Yhteenveto

Kuluttajapaneeli.fi on hyvin suosittu ja täysin turvallinen maksettuja kyselyitä tarjoava palvelu. Sen jäsenenä on jo kymmeniä tuhansia vastaajia tienaamassa itselleen lisää taskurahaa. Kyselyihin on helppoa ja nopeaa vastata. Palvelua pyritään myös kehittämään jatkuvasti, käyttäjien kokemusten perusteella. Kyselyt on pystytty optimoimaan varsin hyvin, joten kyselyt ovat lyhyempiä eikä niissä ole toistuvasti samoja kysymyksiä. Lisäämällä profiiliisi tietosi ja täyttämällä esikyselyn saat aina itsellesi parhaiten sopivia kyselyitä tarjolle. Rekisteröidy Kuluttajapaneeliin tästä.