Paras älykello naiselle – Fitbit Versa 3

Fitbit Versa 3

Fitbit Versa 3 -älykello tuo ranteeseesi kaiken tarvitsemasi. Se mittaa kaikki liikunnastasi ja sen lisäksi saat kaikki älysovellukset käyttöösi puhelintakin nopeammin. Voit seurata liikuntaasi monipuolisesti Plus Active Zone Minutes -toiminnolla, yli 20 harjoitustilalla ja käyttömukavuutta on lisäämässä 6+ päivän akunkesto. Mikäli akku kuitenkin loppuu, saat sopivasti lisää virtaa vain 12 minuutin pikalatauksella. Kellossa on kaikki motivaation avaimet, joita tarvitset terveyttä ja kuntoa koskevien tavoitteiden saavuttamiseksi. Kellon siro ja tyylikäs muotoilu tekee siitä huomaamattoman käyttää ja se sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Samalla Fitbit Versa 3 käyttö on tehty hyvin selkeäksi ja miellyttäväksi.

Mistä pidimme tuotteessa

  • 24/7 aktiivisuuden-, syke-, uniseuranta
  • Pitkä akun kesto
  • Ohjausta päivittäiseen elämään
  • Selkeä ja yksinkertainen käyttö
  • Puhelut ja viestit helppo vastaanottaa suoraan ranteesta

Mitä parannettavaa tuotteessa on?

  • Vedenkestävyydestä huolimatta vesi voi aiheuttaa häiriöitä käytössä

Käyttäjien arvosteluja ja kokemuksia

”Ensimmäinen älykelloni. Tähän astisen kokemukseni perusteella tuote on vastannut odotuksiani. Kello on kooltaan siro, joten ei ota kiinni vaatteisiin eikä ”pullota” ranteessa. Akku tosiaan kestää yli viikon. Monipuolinen harjoitusvalikko antaa mahdollisimman oikean kuvan käytöstä. Unirytmin seuraaminen on ollut uutta ja tärkeääkin.”

”Olen käyttänyt kelloa nyt muutaman viikon ja ainut asia mihin en ole tyytyväinen on kellon käyttäytyminen suihkussa / uidessa. Ei todellakaan ole siihen hyvä vaan näyttö ottaa vedestä ”kosketuksia” ja saattaa suihkun aikana tehdä omiaan. Eli kun ottaa kellon pois suihkuun tai uimiseen kaikki rokkaa hienosti. Liikunnan ja unenseurannat on hyvät ja appi loistava (käytän IOS:ää). Saa perusharrastajalle riittävät tiedot suorituksen jälkeen ja sykemittaus vaikuttaisi melko tarkalle. Akku kestää useamman päivän.”

”Fitbit Versa 3 on ihan kelpo pieni älykello. Hieman herkkä kun se välillä laskee askelia turhankin ahkerasti, mutta muuten varsin kätevä!”

Kenelle Fitbit Versa 3 sopii?

Fitbit Versa 3 ranteessa

Fitbit Versa 3 sopii kaikille omaa aktiivisuutta ja terveyttä seuraaville. Samalla se motivoi terveellisempiin elämäntapoihin. Erityisesti monipuolisen terveydenseurannan ja siron muotoilun ansiosta tämä älyranneke sopii varsin hyvin naisille. Kellon pitkä akun kesto ja helppokäyttöisyys tekee kellon käytöstä miellyttävää vuorokauden ympäri. Tyylikäs ranneke ja kellon muotoilu takaa että kello sopii myös juhlatilaisuuksiin. Älyrannekkeen älytoiminnot myös takaavat, että kaikki älypuhelimen ominaisuudet omat lähettyvilläsi ja voit vastata viesteihin ja puheluihin suoraan ranteestasi.

Katso myös muut markkinoiden parhaat älykellot tästä.

Ominaisuudet

24/7 sykkeen seuranta
Seuraa kalorien polttoa ja optimoi harjoitukset parannetulla PurePulse 2.0 –tekniikalla ja näe leposyketrendisi ja sydämen kuntotasosi sovelluksessa.

Happikylläisyyden (SpO2) seuranta
Seuraa veresi happipitoisuutta SpO2 auttamaan sinua oppimaan, jolloin kuntoosi ja hyvinvointiisi voi tulla merkittävä muutos. Näet SpO2-yökeskiarvosi ja -alueesi ranteessa SpO2-kellotaululla ja tarkastele viimeisen viikon trendejä Fitbit-sovelluksessa.

Univaiheet ja unipisteet
Katso aikaa kevyessä, syvässä ja REM-unessa ja hanki päivittäiset unipisteet Fitbit-sovelluksessa ja ranteessasi, jotta ymmärrät paremmin unen laatua joka yö.

Ihon lämpötilan vaihtelu
Seuraa ihosi lämpötilaa joka ilta nähdäksesi, kuinka se vaihtelee henkilökohtaisesta lähtötasosta. Tarkastele öisiä keskiarvoja ja trendejä viime ajoilta Health Metrics -hallintapaneelista.

Jatkuva aktiivisuuden seuranta
Seuraa koko päiväsi toimintaa, kuten askelia, etäisyyttä, kiipeilyä, aktiivisia minuutteja ja kulutettuja kaloreita nähdäksesi, kuinka joka päivä pääset lähemmäksi tavoitteitasi.

Kuukautisten terveyden seuranta
Tunne kehosi paremmin käyttämällä Versa 3:ta ja Fitbit-sovellusta kuukautisten kirjaamiseen, oireiden kirjaamiseen, ovulaation seuraamiseen ja syklin kuvioiden löytämiseen.

Tekniset tiedot

Näyttö: AMOLED -kosketusnäyttö
Mitat: 40 mm x 40 mm x 12,5 mm
Paino: 46 g
Akun kesto: Yli 6 päivää
Muisti: tallentaa tarkat tiedot 7 päiväksi ja päivittäiset tulokset 30 päiväksi
Parometrimittaus: Ranteesta
Vesitiiviys: 50 metriin asti

Yhteenveto

Fitbit Versa 3 -älyranneke sisältää kattavat terveyttä ja päivittäistä aktiivisuutta seuraavat toiminnot. Olet siis jatkuvasti ajan tasalla omasta terveydestäsi. Kattavat harjoitustilat osaavat tehdä juuri sinulle sopivia harjoitusohjelmia ja ohjeistaa aina parempiin suorituksiin. Älytoiminnot eivät koskaan karkaa enää karkaa rannettasi kauemmaksi vaan voit vastata viesteihin ja puheluihin suoraan ranteesta. Kokonaisuudessaan Fitbit Versa 3 on erittäin kattava ja tyylikäs älykello, jonka käyttäjä saa erittäin hyvää tietoa jatkuvasti omasta terveydestään sekä aktiivisuudestaan. Versa 3 hinta on myös varsin miellyttävä muihin saman tason älyrannekkeisiin verrattuna. Katso älykellon hintavertailu tästä.