Halvin puhelinliittymä – Vertailussa parhaat puhelinliittymät

Halvin puhelinliittymä vertailussa

Puhelinliittymässä asiat ovatkin suhteellisen yksioikoisia, sillä paras puhelinliittymä on usein myös halvin. Syynä tähän on se, että todella harvoissa paikoissa liittymällä on väliä sen osalta, kantaako verkko vai ei. Suomen suurimmat operaattorit kattavat muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta lähes koko Suomen ja operaattorien katvealueet ovat suhteellisen identtisiä. Operaattorien palveluissa kannattaakin verrata lähinnä hintoja sekä tarjottua netin nopeutta. Operaattorit tietävät, että hintojen kilpailutus on todella kovaa, joten jatkuvasti on tarjolla parempia ja parempia tarjouksia.

Käyttäjän kannattaa muistaa, että halvimpien puhelinliittymien tarjoukset ovat voimassa 6-24 kuukautta, jonka jälkeen kannattaa aina kilpailuttaa uusi ja halvempi liittymä. Kilpailu uusista asiakkaista operaattorien välillä on todella kovaa ja se on kuluttajille vain hyvä asia, sillä puhelinliittymiä saa jatkuvasti tarjouksesta ja hyvin luultavasti edullisemmalla kuin nykyisen liittymäsi. Seuraavaksi käymme läpi puhelinliittymä vertailun.

Puhelinliittymä vertailu

Elisa Saunalahti Huoleton

Elisa Huoleton

Elisan Huoleton -liittymät saat aina ilman datakattoa ja määräaikaa. Tämän lisäksi Elisan liittymillä voit kerryttää S-ryhmän Bonusta. Huoleton puhelinliittymiä on neljä erilaista, jotka jaetaan netin maksiminopeuden mukaan. Nettien nopeudet voit valita 10, 300, 600 ja 1000 megan nopeudesta. Liittymään kuuluu aina rajaton määrä puhetta ja viestejä. Voit siis soittaa ja viestitellä juuri niin paljon kuin tarvitset. Rajaton netti toimii Pohjoismaissa ja Baltiassa. Tämä kattava paketti on hinnoiteltu netin nopeuden mukaan. 10 megan netillä se on halvin ja erittäin kilpailukykyinen kaikkien muiden nettiliittymien joukossa. Lue lisää Elisa Saunalahti Huoleton paketeista tästä.

DNA Rajaton

DNA Rajaton

Dna Rajaton –liittymät vastaavat hyvin pitkälti Elisan Huoleton paketteja. Pakettien Nettinopeus tarjonta on 1, 10, 150, 400 ja 100 megabittiä sekunnissa. DNAn kolme suurinta pakettia tukevat 5G verkkoa ja tarjoaa joka kuukaudelle tietyn rajatun EU-alueelle määrätyn datakaton. Voit siis huoletta käyttää verkkoa myös EU-maissa. Rajaton netti puolestaan toimii Pohjoismaissa ja Baltiassa. Dna Rajaton –liittymät ovat hyvin kilpailukykyisiä hinnoiltaan ja ovat hyvin lähellä Elisan pakettien hintoja. Lue lisää DNA Rajaton puhelinliittymäpaketeista tästä.

Moi Rajaton

Moi Rajaton

Moi on uusi operaattori, joka suunnittelee palvelunsa asiakkaan etujen mukaisesti. Kohderyhmänä ovat edelläkävijät, jotka käyttävät sujuvasti eri päätelaitteita älypuhelimesta tabletteihin. Moin konseptin ydin on oman tilin simmien jaettu data- ja puhepaketti, jolloin jokaista liittymää ei tarvitse erikseen optimoida puheaika- tai datapaketeilla. Moin asiakas saa liittää yhteen tiliin niin monta liittymää eli simmiä, kuin hän tai hänen perheensä tarvitsee ja hallinnoida niitä internetissä tai mobiili applikaatiolla.

Moi tarjoaa 4G paketteja 100 ja 200 megan rajattomalla netillä sekä 5G paketteja 300, 600 ja 1000 megan rajattomalla netillä. EU-maissa toimii rajoitettu data kuukausittain, joten puhelinta voi hyvin käyttää myös ulkomailla. Paketit ovat hinnoiteltu hyvin edullisiksi, mutta niihin lisätään vielä puheluiden ja tekstiviestien käytön perusteella lismaksu. Puhe ja tekstiviestit tuovat kuitenkin enintään 4 euroa kuukaudessa lisämaksua. Nykypäivänä puheluiden ja tekstiviestien käyttö on niin vähäistä, että tämä paketti voi hyvinkin olla halvin useimmille käyttäjille. Tilaamalla Moi paketin nyt saat kampanja etuna ensimmäisen kuukauden täysin ilmaiseksi. Lue lisää Moi Rajaton paketeista tästä.

Halvin puhelinliittymä

Moi Kuuden Gigan Simmi

Moi 6 gigan simmi

Suomen edullisin 4G-liittymä tavalliselle käyttäjälle on ehdottomasti Moi Mobiilin Kuuden Gigan Simmi -liittymä. Liittymän kuukausimaksu on vain 9 euroa. Netti on todella nopea ja toimii maan kattavimmassa DNA:n puhelinverkossa. Dataa voi käyttää 6Gt asti kuukaudessa, joka riittää hyvin peruskuluttajalle. Puhelut ja tekstiviestit veloitetaan käytön mukaan ja niiden minuuttihinta on myös markkinoiden edullisin. Tämä paketti on hyvin mielenkiintoinen ja etenkin halpa sellaiselle käyttäjälle, joka käyttää puhelimen nettiä hieman vähemmän ja haluaa käyttää rahansa johonkin parempaan. Lue lisää Moi Kuuden Gigan Simmistä tästä.

Puhelinliittymä lapselle

DNA Jämpti

DNA Jämpti on edullinen liittymä, jossa netti on rajaton ja viesteistä ja puheluista maksat käytön mukaan. Netin maksiminopeus on 1 Mbit/s. Kuukausihintaan sisältyy rajaton netti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa. Kevyen netin ja halvan hinnan mukaan tämä paketti sopii erityisesti lapsille. Kuukausihinta on todella edullinen, vaikkakin siihen lisätään erikseen puhelut ja tekstiviestit käytön mukaan. Paketti tarjoaa loistavan ensiliittymän lapselle. Lue lisää DNA Jämpti puhelinliittymästä tästä.

Halvin puhelinliittymä ilman nettiä

DNA Jämpti Puhe

DNA Rajaton

Pärjäätkö pelkällä puheella? DNA Jämpti Puhe –liittymässä edulliset puhelut ja viestit laskutetaan käytön mukaan. Liittymässä ei siis ole nettiä. DNA Jämpti Puhe -liittymällä puhut normaalihintaiset kotimaan puhelut ja lähetät viestit edullisesti niin kotimaassa kuin EU- ja ETA-maissa. Erittäin edullinen kuukausimaksu tarjoaa Suomen halvinta puhetta ja viestittelyä ilman sitoumuksia. Lue lisää DNA Jämpti Puhe –liittymästä tästä.

Kannattaako määräaikainen puhelinliittymä?

Lähes kaikki puhelinliittymät ovat nykypäivänä ilman määräaikaisuutta, sinun ei siis tarvitse sitoutua mihinkään. Usein liittymien osto vaiheessa saat kuitenkin määräaikaisen tarjouksen, ja tarjouksen aikana liittymä on halvempi. Tämä tarkoittaa siis sitä, että tarjouksen ummettua nykyinen liittymäsi muuttuu kalliimmaksi ja se kannattaa kilpailuttaa uudelleen. Uuden tarjouksen myötä puhelinliittymäsi on taas halvempi. Kannattaakin siis aina aika-ajoin kilpailuttaa oma liittymä, jotta säästät kymenistä jopa satoihin euroihin vuodessa.

Paljonko säästää ottamalla liittymätarjouksen?

Teet selkeää säästöä vaihtamalla liittymää ja ottamalla tarjouksen. Melkein kaikki tarjoukset ovat saatavilla ilman määräaikaisuutta. Huomioi että tarjoushinta on voimassa yleensä 6-24kk ajan, jonka jälkeen kannattaa vaihtaa liittymää ja ottaa uusi puhelinliittymä tarjous. Säästöä tulee yleensä liittymästä riippuen noin 20-100 euron verran vuodessa. Uuden liittymän saa tilattua alle 5 minuutissa, joten voisi sanoa että vaihto on enemmän kuin kannattavaa. Liittymätarjous on yleensä noin 5-20% normaalihintaa edullisempi.

Yhteenveto

Halvin puhelinliittymä löytyy aina kilpailuttamalla oman liittymän viimeistään sen tarjouksen umpeuduttua. Uusissa liittymissä tarjoukset kestävät usein 6-24 kuukautta, jonka jälkeen on aina kannattavaa hankkia itselleen uusi tarjous. Puhelinliittymät ovat hyvin usein ilman määräaikaa joten uusi asiakas ei sitouta itseään enää pitkiksi ajoiksi tiettyyn puhelinliittymään. Puhelinliittymien hinnat määräytyvät hyvin usein enää netin nopeuden mukaan. Kaikki liittymät pystyvät taarjoamaan jo rajattoman netin käytön. Hintaerot muodostuvat siis ainoastaan netinnopeuden suuruudesta. Kannattaa siis miettiä itselle sopiva liittymänopeus, jottet maksa turhaa nopeasta netistä jollet sitä edes tarvitse. Toivottavasti löysit itsellesi uuden hyvän tarjouksen puhelinliittymä vertailustamme!