Paras kamerapuhelin – Huawei P40 Pro

Huawei P40 Pro

Huawei P40 Pro -älypuhelin on valokuvaajien unelma puhelin. Leica Ultra Vision -neloiskamera ottaa kuvia ja videoita todella ammattimaisesti sekä kuvat ovat ennennäkemättömän valoisia ja tarkkoja. P40 Pro on silti muutakin kuin vain mahtava kamera. Loistava prosessori tekee käytöstä nopeaa ja viihtyisää. Hyvä akun kesto tarjoaa tehoa koko päiväksi ja ip68-luokitus takaa hyvän kestävyyden vedeltä ja kolhuilta. Huawei P40 Pro on todella tyylikkäästi muotoiltu, josta löytyy kaarevat reunukset. Puhelin tarjoaa myös mukavasti vaihtelua Android ja iOS maailmaan.

Mistä pidimme tuotteessa

 • Leica-neloiskamera on uskomattoman hyvä
 • Tyylikäs ja virtaviivainen ulkonäkö
 • Hyvä akun kesto
 • Huawei Kirin 990 5G -prosessori
 • Kestävä ja vesitiivis

Mitä parannettavaa tuotteessa on?

 • Kosketusnäyttö ei ole paras mahdollinen

Käyttäjien arvosteluja ja kokemuksia

”Paras rakennuslaatu, kamera ja akkuyhdistelmä. Todella herkullinen kokonaisuus. Huawei Petal Search ja AppGallery toimivat erittäin hyvin, eikä ole ongelmia asentaa ja käyttää 99% kaikista sovelluksista. ”

”Loistava puhelin loistavilla ominaisuuksilla. Play kauppa ei mitenkään välttämätön, melkein kaikki sovellukset saa phone clonen avulla ja APK kautta mitä ei löydy huawein omasta kupasta.”

”Google-palveluilla ei ole enää merkittävää roolia ostaessasi tämän puhelimen. kaiken kaikkiaan puhelinkokemus on paras, kamera ja näyttö ovat huippuja. Suosittelen erittäin paljon tätä puhelinta.”

Kenelle Huawei P40 Pro sopii?

Huawei P40 pro kamera

Huawei P40 Pro kilpailee markkinoiden parhaiden puhelimien kanssa, mutta se on mielestämme markkinoiden paras kamerapuhelin. P40 Pro sopii tyyliä ja hieman uutuutta puhelimelta haluaville, mutta erityisesti se sopii loistavan kameran tarvitsevalle käyttäjälle. P40 Prolla on mahdollista ottaa täysin ammattimaisia kuvia olosuhteissa kuin olosuhteissa. Ultra-Wide -linssillä voi ottaa todella näyttäviä ammattilaistason 4K-timelapse -videoita. Super Slow Motion -videomoodilla voi taas kuvata jopa 7680 fps hidastusvideoita. Puhelin on silti muutakin kuin vain sen kamera. Kokonaisuudessaan puhelin on todella nopea, tyylikäs ja mukava käyttää.

Katso myös paras puhelin -vertailumme tästä.

Ominaisuudet

Visionäärisiä valokuvia!
Toteuta itseäsi Leican Ultra Vision -neloiskameralla ottamalla kuvia ja videoita missä ja milloin tahansa. Koe mullistava nopeus ja teho huippuluokan Kirin 990 5G -piirisarjalla. Innovatiivinen muotoilu parantaa katselukokemusta ja ergonomista käyttömukavuutta. Tervetuloa nykyaikaan ja tulevaisuuteen Huawei P40 Prolla.

Virtaviivainen ihme
Virtaavan veden kauneuden ja muodon innoittama Quad-Curve Overflow -näyttö on innovoitu häivyttämään visuaaliset ja mielikuvituksen rajat sen jokaiselta reunalta. Lisäksi 90 Hz:n virkistystaajuus varmistaa, että voit nauttia sulavasta ja mukaansatempaavasta katselukokemuksesta. Rungon keskikehys ja suojaavat pyöristetyt kulmat tekevät kokonaisuudesta harmonisen ulkonäöstä käyttötuntumaan asti.

Tutki maailma, luo tarinoita
Älä koskaan lopeta elämän tutkiskelua ja tarinoiden luomista. Yhtenäisenä järjestelmänä toimiva Ultra Vision Leica -viitois-/-nelois-/-kolmoiskamera auttaa saamaan hyvän kuvan jokaisessa tilanteessa riippumatta siitä, kuvaatko päivällä vai yöllä tai onko kohde lähellä vai kaukana. Ikuista vaivattomasti näkemäsi ja anna sen kertoa, mitä tunnet.

Parasta suorituskykyä todellisia kokemuksia varten
Nauti huippunopeudesta maailman ensimmäisellä integroidulla 5G SoC:llä7: Kirin 990 5G:llä. 7nm+ EUV -tekniikan ja innovatiivisten suoritinarkkitehtuurien myötä HUAWEI P40 Pro saavuttaa suuren energiatehokkuuden ja sujuvan järjestelmän toiminnan. Hämmästy Mali-G76 MC16 GPU:n uskomattomasta graafisesta suorituskyvystä. Vertaansa vailla oleva graafinen prosessointi kumpuaa päivitetystä ISP:stä ja kaksiytimisen NPU:n kehittyneistä tekoälyominaisuuksista.

Pysy liikkeessä, nauti jokaisesta tehokkaasta päivästä
Innovatiivinen suoritinarkkitehtuuri varmistaa erinomaisen energiatehokkuuden. AI-kohdennusmekanismi hyödyntää paremmin 4200 mAh:n akkua erinomaisen suorituskyvyn ja pidemmän toiminta-ajan saavuttamiseksi.

Tekniset tiedot

 • Näyttö: 6,58 tuuman Overflow OLED -kosketusnäyttö
 • Takakamerat: 50 MP:n Ultra Vision Camera + 40 MP:n ultralaajakulmakamera + 12 MP:n kauko-objektiivikamera + syvyyssensori
 • Etukamera: 32 MP selfie-kamera
 • Muisti: 8 Gt
 • Tallennustila: 256 Gt
 • Akku: 4200 mAh
 • Liitännät: USB Type-C, USB 3.1 GEN1
 • Mitat: 158,2 mm x 72,6 mm x 8,95 mm
 • Paino: 209 g

Yhteenveto

Huawei P40 Pro on valokuvaajan unelma puhelin. Valokuvaus ja videokuvaus mahdollisuudet ovat lähes loputtomat, mutta sen lisäksi tämä puhelin kilpailee muilta ominaisuuksiltaan lähes täysin tasavertaisesti muiden huippupuhelimien kanssa. Puhelimesta löytyy huippu ominaisuuksia, vaikkakin puhelinta ostetaan eniten sen kameran ansiosta. P40 Pron hinta on korkea, mutta hintaan sisältyy todella loistava paketti. Puhelimen omistaja saa käyttöön todella miellyttävän ja hieman erilaisen puhelimen kuin suosituimmat puhelinvalmistajat tarjoavat. Huawei P40 onkin mielestämme loisto valinta. Katso puhelimen edullisin hinta tästä.