HP EliteBook 840 G6 arvostelu ja kokemuksia

HP Elitebook 840 G6 sivusta

HP EliteBook 840 G6 on tyylikäs ja erinomaiset ominaisuudet omaava laatu kannettava. Laitteessa on kestävä alumiinirunko ja se on tyylikkäästi muotoiltu. EliteBook 840 on erittäin hiljainen käytössä ja Full HD – näyttö ja erinomainen akun kesto takaavat loistavan käyttökokemuksen. Intel core i5 -prosessori antaa mukavasti suorituskykyä paikkaan kuin paikkaan sillä laite kulkee pienen kokonsa ansiosta helposti mukana kaikkialle. Monipuolinen ja suorituskyvyltään tehokas HP EliteBook on kuin luotu liikkuvaan työhön.

Mistä pidimme tuotteessa

  • Erinomainen akun kesto
  • Kattavat turvaominaisuudet
  • Mukavan hiljainen käytössä
  • Tyylikäs ja siro ulkoasu
  • Loistava Full HD -näyttö

Mitä parannettavaa tuotteessa on

  • Hinta on melko korkea

Käyttäjien arvosteluja ja kokemuksia

”Mukava työskennellä ”ikuisen” akun kanssa. Töissä (päivystysosasto)käytän tätä kannettavaa. Se on pieni ja kevyt, kätevä kantaa. Istun enimmäkseen matkustajana autossa tietokone sylissäni ja kirjoitan ajossa. Minusta on erittäin mukava työskennellä sen kanssa ja pääsen nopeasti ja helposti kaikkeen käsiksi, kun olen matkalla. Se on ollut käytössä myös noin yhdeksästä aamusta aina keskiyöhön asti. Ollut latauksessa vain vähän kahden vuoron välillä ja kone on pitänyt akun helposti käynnissä. Harkitsen samanlaisen koneen ostamista myös miehelleni, kun vanha kone on vaihdettava.”

”Tämä on erinomainen kannettava pitkällä akunkestolla. Laite toimii minulla työkoneena. Se on tarpeeksi tehokas ladatakseen kaikki tiedostoni nopeasti ja se kulkee näppärästi mukana. Lisää luotettavuutta tuo hyvät turvaominaisuudet.”

Kenelle HP EliteBook 840 sopii?

HP Elitebook 840 G6

HP EliteBook on loistava valinta liikkuvaan ja nopeutta vaativaan työhön. Pieni ja kevyt malli kulkee helposti mukana ja hyvä suorituskyky tuo tiedot eteesi silmän räpäyksessä. EliteBook sopii työn lisäksi hyvin vapaa-ajan käyttöön sillä 14 tuuman IPS-paneelilla ja Full HD 1080p -resoluutiolla varustetulla näyttö tarjoaa loistavan katselukokemuksen. Loistava äänentoisto ja jopa 14 tunnin akunkesto lisää käyttökokemusta entisestään. Kannettavan turvallisuudestakaan ei tarvitse huolehtia, sillä siitä pitää huolta mm. Sormenjälkilukija, TPM 2.0 todennuksen valmius ja monitekijäinen todennus. HP EliteBook on loistava kokonaisuus erinomaisilla ominaisuuksilla, eikä se jätä käyttäjäänsä kylmäksi.

Lue myös vertailumme TOP-5 kannettavista tietokoneista täältä.

Ominaisuudet

Nerokas laitesuunnittelu
Tämä ultraohut, näyttäväksi suunniteltu alumiinirunkoinen kannettava ja sen valinnainen, ultrakirkas ja heijastamaton ohutreunainen näyttö mukautuvat kaikkiin ympäristöihin ja tarjoavat parhaan katselukokemuksen työskentelyyn paikasta riippumatta.

Rakennettu turvalliselle perustalle
Suojaa tietokoneesi tulevaisuuden muuttuvilta haittaohjelmilta HP:n itsekorjaavien ja hallittavien laitteistopohjaisten suojausratkaisujen avulla. 5. sukupolven HP Sure Start ja HP Sure Click auttavat suojaamaan tietokoneen BIOSista selaimeen.

Kristallinkirkasta yhteistyötä
Kehittyneet yhteistyöominaisuudet, kuten HP Noise Cancellation, takaavat selkeät puhelut. Tehokkaat yläosan kaiuttimet tuottavat täyteläisen äänen. Taaksepäin suunnattu kolmas mikrofoni ja yhteistyöpainikkeet parantavat PC-puheluiden tuottavuutta. Tee tuottoisa työpäivä Windows 10 Pron sekä HP:n tehokkaiden yhteistyö- ja liitettävyysominaisuuksien avulla. Nopeuta vaativia liiketoimintasovelluksia valinnaisella 8. sukupolven neliytimisellä Intel Core -prosessorilla.

Tekniset tiedot

Näyttö: 14 tuuman ohut WLED taustavalaistu ja heijastamaton Full HD IPS eDP -näyttö
Akun kesto: jopa 14 tuntia
Liitännät: 2 USB 3.1 -porttia, 1 Thunderbolt liitäntä, 1 RJ-45-portti, 1 HDMI 1.4b -portti ja 1 telakkaliitäntä
Muistia: 8 Gt
Tallennustila: 256 Gt
Mitat: 32,6 cm x 23,43 cm x 1,79 cm
Paino: 1,48 kg

Yhteenveto

HP EliteBook 840 G6 on kokonaisuudessaan loistava kannettava niin työhön kuin vapaa-ajallekin. Kannettavassa riittää tehoa suorittaa useampiakin tehtäviä samaan aikaan ja vielä nopeasti. Muotoilultaan laite on varsin tyylikäs ja ammattimaisen näköinen. Ominaisuudet ovat kaikilla mittareilla mitattuna oikein laadukkaita. HP EliteBook 840 on tasaisen varma kannettava tietokone. Kone on hinnaltaan melko korkea, mutta tässä tapauksessa ostaja saa rahoilleen vastineeksi varmasti laatua. Katso tietokoneen edullisin hinta tästä.