Paras halpa kannettava tietokone – HP Chromebook 14

HP Chromebook 14 on luotettava kannettava tietokone niin työtehtäviin kuin viihdekäyttöön. kaksiytiminen AMD A4 9120 – prosessori kuluttaa vain vähän virtaa ja se jaksaa antaa tehoa tärkeimpien sovellusten käyttöön. AMD Radeon R3 – näytönohjain ja 4 Gt nopeaa DDR 4 RAM muistia antavat sopivasti tulitukea. 14” SVA LED -näytössä on tarkka HD-resoluutio. SVA-teknologia ansiosta värit näkyvät kirkkaammin, katselukulmat ovat laajemmat sekä kuvan kontrasti on syvempi. Kevyt ja siro malli kulkee helposti mukana ja pitkä akunkesto tarjoaa mukavaa käyttökokemusta.

Mistä pidimme tuotteessa

 • Luotettava kannettava
 • AMD A4 9120 –prosessori
 • 14″ HD-näyttö (1366 x 768)
 • Pitkä akunkesto
 • Chrome OS

Mitä parannettavaa tuotteessa on

 • Tehot eivät riitä vaativiin tehtäviin

Käyttäjien arvosteluja ja kokemuksia

”Fyysisesti tuote on hyvä. Näytön resoluutio voisi olla parempi, mutta on tyydyttävä. Akun toiminta-aika on hyvä. Liittymäportteja on riittävästi (2 * USB, 2 * C, kuulokejaki ja micro SD).”

”Toimii juuri siihen tarkoitukseen mihin on tarkoitettu. Hyvä laite, käynnistyy nopeasti, pitkä akunkesto, helppokäyttöinen.”

”Hei! Ostin tämän tietokoneen muutama viikko sitten ja olen erittäin tyytyväinen. Minulla ei ollut aiempaa kokemusta chromebookeista, joten suhtauduin varautuneesti. Eritysesti kone soveltuu nettikäyttöön, kirjoittamiseen, videoiden katsomiseen. Konetta ei ole suunniteltu pelaamiseen, joka ei haittaa ollenkaan. Kone on kevyt ja akku kestää pitkään. Käyttöjärjestelmä on hyvä, sillä siinä ei ole mitään turhaa.”

”Näppärä peruskone jos haluat esim. netissä surffailla. Ostin tämän kakkoskoneeksi ja voin sanoa että olen saanut mitä halusin eli näppärän koneen esim. leffojen katseluun ja surffailuun. Helppo vain klikata appiä ja menoksi!! Ei kannata olettaa, että tällä saisi mitään hirveän vaativaa aikaan. Hinta-laatusuhde on erinomainen!”

Kenelle HP Chromebook 14 sopii?

HP Chromebook 14 ominaisuudet

HP Chromebook 14 sopii erinomaisesti työ, opiskelu ja vapaa-ajan käyttöön. Chromebook 14 on varma käyttää ja siinä on pitkä akun kesto. Chromebookin suorituskyky ei riitä vaativimpiin tehtäviin, mutta päivittäisessä käytössä sen ominaisuudet ovat aivan riittävät. Kevyt ja pieni malli kulkee mukana helposti paikasta paikkaan. Kone käynnistyy todella nopeasti, joten vaikkapa työt voit aloittaa heti kun avaat kannettavan. Chromebookin HD-näyttö ja stereokaiuttimet tekevät elokuvien katselusta myös helppoa ja mukavaa. Google sovelluksia on myös ladattuna jo valmiiksi koneelle ja niitä on helppo ladata lisää Google Play – kaupasta. Näin sovellusten käyttö helpottuu ja nopeutuu.

Lue myös vertailumme markkinoiden parhaista kannettavista työtietokoneista täältä.

Ominaisuudet

Suurempi näyttö, nopeampi HP Chromebook
Avaa kaunis, uuden sukupolven Chromebookisi ja yhdisty verkkoon – nopeasti. Suosikkisivustosi ja Google Chrome-sovelluksesi avautuvat eteesi 35.6cm (14-tuumaiselle) HD-diagonaalinäytölle sekunneissa.

Tallenna ja jaa – huolehtimatta
Google Driven ansiosta voit tallentaa jopa 100 Gt tiedostoja samaan paikkaan. Voit muokata tai jakaa tiedostojasi, valokuviasi, videoitasi ja asiakirjojasi laitteidesi kesken, olitpa sitten kotona tai tien päällä. Automaattisen varmuuskopioinnin ansiosta et enää koskaan menetä mitään tärkeää.

Tuhansia sovelluksia
HP Chromebookista14 löydät kaikki Googlen suosikkisovelluksesi kuten Gmail, Drive, ja YouTube valmiiksi asennettuina. Chrome Web Storessa käytettävissäsi on tuhansien sovellusten valikoima, halusitpa sitten rentoutua pelien parissa tai tehostaa työtäsi. Pelaa, selaa ja työskentele ainutlaatuisen vaivattomassa ympäristössä.

Pysy tapahtumien tasalla myös liikkeessä
802.11n WiFin ansiosta HP Chromebook 14 suoriutuu selaamisesta, videoiden katselusta ja uusimpien Chrome-sovellusten käytöstä niin puistossa kuin toimistollakin. Verkkoon pääset mistä ja milloin vain sisäänrakennetun 3G-lisävarustuksen avulla.

Tekniset tiedot

 • Näyttö: 14” WLED-taustavalaistu, häikäisemätön ja täysteräväpiirtoinen SVA-näyttö (1366 × 768)
 • Akun kesto: Jopa yli 10 tuntia
 • Liitännät: 2 x USB type-C, 2 x USB 3.1, microSD-korttilukija
 • Muisti: 4 Gt
 • Tallennustila: 32 Gt
 • Mitat: 22,69 cm × 33,7 cm × 1,83 cm
 • Paino: 1,54 kg

Yhteenveto

HP Chromebook 14 on kokonaisuudessaan varma ja helppo valinta. Laitteessa on paljon käyttöä helpottavia ominaisuuksia. Vaikka kannettavan suorituskyky ei riitä haastavimpiin tehtäviin jaksaa tämä kone tahkota kaikki päivittäisen käytön tarpeet nopeasti ja vaivattomasti. Kannettavan hinta-laatusuhde on jopa yksi markkinoiden parhaista, sillä Chromebook 14 hinta on todella edullinen. Laitteesta löytyy kuitenkin paljon hyviä ominaisuuksia ja se on mukavan nopea käyttää. HP Chromebook 14 ostaja tietää varmasti mitä saa ja siksi Chromebookin suosio säilyykin hyvänä käyttökoneena pitkään. Katso kannettavan tietokoneen halvin hinta tästä.