Fujifilm Instax Mini 11 -polaroid kameran arvostelu ja kokemuksia

Fujifilm Instax Mini 11

Fujifilm Instax Mini 11 -pikakameralla saat taltioitua ja tulostettua parhaat hetkesi kuviksi todella nopeasti. Kamera on äärimmäisen helppo käyttää, sillä se tekee lähes kaiken puolestasi. Kamera tunnistaa kuvaustilanteen kirkkauden sekä osaa säätää automaattisesti siihen sopivan valotusajan. Sinun ei tarvitse kuin napata kuva ja odottaa sen nopeaa tulostumista. Instax Mini 11 -kamera toimii kahdella AA-paristolla, joten akkuakaan ei tarvitse olla lataamassa vähän väliä. Kamerassa on laaja tarkennusalue ja salama toimivat tehokkaasti aina 2,7 metriin asti. Tämä kamera on todella helppo ja mukava käyttää, jolla saa elämän parhaat hetket taltioitua hetkessä upeiksi kuvamuistoiksi.

Mistä pidimme tuotteessa

 • Toimii kahdella AA-paristolla
 • Automaattinen valotus
 • Kuva tulostuu ja värittyy nopeasti
 • Laaja tarkennusalue
 • Todella mukava ja helppo käyttää

Mitä parannettavaa tuotteessa on

 • Melko iso kantaa mukana

Käyttäjien arvosteluja ja kokemuksia

”Ostin tämän noin vuosi sitten ja on tullut kyllä käytettyä! Pidin paljon ostoksestani.”

”Aivan loistava kamera! Ostin tyttärelle synttärilahjaksi ja oli ihan YouTube – kamaa hänen reaktionsa. Pitää kuvaamisesta ja ollut kuvauskerhoissa, jossa tutustunut pikakameroihin. Tästä tykkää erityisen paljon, koska laite on automaattinen ja selfiepeili kruunaa kaiken. Värinä Lila tosi hyvä, koska pinkki kävisi ala-asteikäiselle.”

”Fujifilm Instax Mini 11 on hauska, edullinen ja todellinen selfie-kone. Jos etsit pikakameraa etkä halua käyttää paljon rahaa, tämä on juuri se.”

Kenelle Fujifilm Instax Mini 11 sopii?

polaroid kuvia roikkumassa

Fujifilm Instax Mini 11 -Polaroid kamera sopii kaikille käyttäjille erinomaisesti. Sen avulla saa mukavia muistoja elämän huippu hetkistä ja kuvissa on siistit valkoiset kehykset jo valmiina. Kuvat voivat toimia jo sellaisenaan hyvinä sisustus elementteinä. Tämän pikakameran avulla kuvauksesta tulee taas uutta ja mielenkiintoista. Instax Mini 11 –pikakameralla kuvaaminen on todella helppoa ja yksinkertaista, sillä kuvaajan ei tarvitse huolehtia kuin kuvan ottamisesta. Kuvat ovat värikkäitä ja teräviä. Instax Mini -kameraa löytyy viidellä eri värillä. Tämä näppärä kamera on kokonaisuudessaan nopea, helppo ja mielenkiintoinen käyttää. Tässä on myös loistava lahjaidea.

Lue lisää Polaroid kameroista sekä vertailu parhaista pikakameroista tästä.

Ominaisuudet

Nyt on helppo saada kirkkaita valokuvia mistä tahansa!
Suorituskykyinen salama laskee automaattisesti ympäröivän kirkkauden ja säätää suljinnopeutta vastaavasti – mitään erityisiä asetuksia ei tarvita.

Selfietila – 1: Selfiet ja lähikuvat eivät koskaan näyttäneet paremmilta!
Vedä vain linssi, jotta voit siirtyä heti Selfie-tilaan!

Selfietila – 2: Ota täydellinen lähikuva!
Käytä Selfie-tilaa kuvaamalla kohde 30-50 cm:n päähän, jotta saat tarkan lähikuvan joka kerta.

Tekniset tiedot

 • Kuvan koko: 62 mm x 46 mm
 • Kuvausalue: 0,3 metriä ja sitä kauempana kamerasta. Selfietilassa 0,3 -0,5 metriä kamerasta.
 • Kuvan kehitysaika: Noin 90 sekuntia
 • Salama: automaattinen salama, joka on tehokas 0,3 metristä aina 2,7 metriin
 • Akku: 2 AA-paristoa, jotka kestävät noin sadan kuvan ottamisen.
 • Mitat: 121,2 mm x 107,6 mm x 67,3 mm
 • Paino: 293 g

Yhteenveto

Fujifilm Instax Mini 11 -pikakamera on erittäin helppo ja mukava käyttää, jolla tallentuu parhaat hetket suoraan fyysisiksi kuviksi. Instax Mini 11 on markkinoiden halvimpia Polaroid kameroita. Ei ole mikään ihme, että se on kenties suosituin pikakamera, sillä se on edullinen, mutta silti siitä löytyy hyviä ominaisuuksia jotka tekevät kuvaamisesta hyvin helppoa. Kokonaisuudessaan tämä kamera on loistava valinta uudenlaiseen kuvaamiseen. Se tekee kuvaamisesta mielenkiintoista ja hauskaa jälleen sekä sen avulla taltioit muistot vaikkapa jääkaapin oveen. Katso Fujifilm Instax Mini 11 -pikakameran hintavertailu tästä.