Coinmotion arvostelu ja kokemuksia

Coinmotion

Coinmotion on suomalainen palvelu, joka on tällä hetkellä Pohjoismaiden suurin kryptovaluuttojen osto-, myynti- ja säilytyspalvelu. Palvelu on erittäin helppokäyttöinen ja täysin suomenkielinen. Coinmotionin sivuston toiminta onkin varsin käyttäjäystävällistä. Jos verkkopankin käyttäminen onnistuu, osaat varmasti käyttää myös Coinmotionin sivustoa ja ostaa siellä kryptovaluuttoja. Coinmotionilta löytyy mukava ja nopea asiakaspalvelu, jonka kanssa asiointi onnistuu suomeksi. Tämä on erinomainen etu, sillä englanniksi kryptojen vaikea terminologia saattaa olla hyvin vaikeaselkoista. Coinmotion palvelu tarjoaa nopeat tilisiirrot, kryptojen ostot ja myynnit sekä kryptojen lähettämisen. Coinmotionin käyttö on myös hyvin turvallista, sillä yritys panostaa huomattavasti sen turvallisuuteen. Coinmotionille on mahdollista avata tili täysin veloituksetta. Tämän lisäksi saat Coinmotionille -50 % alennuksen vaihtokululuista ensimmäisen 30 päivän ajaksi, kun rekisteröidyt tämän linkin kautta.

Mistä pidimme palvelussa

 • Erittäin helppokäyttöinen palvelu kyrptojen ostoon ja säilytykseen
 • Loistava asiakaspalvelu
 • Ilmainen tilin avaaminen
 • Yksinkertaiset ja nopeat tilisiirrot
 • Turvallinen palvelu

Mitä parannettavaa palvelussa on?

 • Melko suuri välityspalkkio
 • Coinmotionin kautta voi toistaiseksi ostaa vain tunnetuimia kryptovaluuttoja

Käyttäjien arvosteluja ja kokemuksia

”Coinmotionin käyttö on todella helppoa ja asiakaspalvelu on huippuluokkainen.”

”Coinmotion on luotettava ja sopii hyvin aloittelijoille.”

”Luotettavat ja helppokäyttöiset vaihtopalvelut yleisimmille kryptovaluutoille.”

”Kun bitcoinin hinta nousi, pystyin ostamaan niitä todella nopeasti. Olen erittäin tyytyväinen palveluun.”

”Palvelu on luotettava ja helppokäyttöinen eikä minulla ole ollut mitään ongelmia sen käytössä.”

”Coinmotion tarjoaa mukavan käyttäjäystävällisen kokonaisuuden. Erittäin iso plussa täysin suomenkielisestä palvelusta, jota ei muilta välittäjiltä tunnu löytävän. Tämä lienee yksi suuri syy miksi olen pysynyt Coinmotionin asiakkaana. Iso peukku täältä! :)”

Kenelle Coinmotion sopii?

Coinmotion

Coinmotion sopii erinomaisesti aloittelevalle ja erityisesti suomenkielistä palvelua haluavalle kryptosijoittajalle. Coinmotion tarjoaa hyvin selkeän ja yksinkertaisen krypojen osto-, myynti- ja säilytyspaikan. Tämän lisäksi suomenkielinen asiakaspalvelu tarjoaa nopeasti apua sen ollessa auki. Coinmotionille on täysin ilmaista ja helppoa luoda sijoitustili, jolle tilisiirrot sekä toimeksiantotapahtumat tapahtuvat mukavan nopeasti. Coinmotion on kotimainen palvelu ja tämän lisäksi se on panostanut sen turvallisuuteen huomattavasti. Uuden käyttäjän kannattaa huolehtia turvallisuudesta myös itse ja tiliä luodessa on aina hyvä lisätä kaksivaiheinen tunnistautuminen päälle. Kokonaisuudessaan maailmasta ei löydy tällä hetkellä mitään Coinmotionia vastaavaa palvelua, joka pystyy tarjoamaan täysin suomenkielisen ja hyvin yksinkertaisen palvelun. Tästä syystä Coinmotion on erinomainen valinta aloittelevalle kryptosijoittajalle. Tämän lisäksi suomenkielinen palvelu ja hyvin helppo käyttö takaavat suosion myös kokeneemmille sijoittajille.

Lue tästä paras Bitcoin-lompakko –vertailu.

Coinmotion palvelun tiedot

Kulut: Kaupankäyntikulut 1-2% sekä 0,90 euroa per nosto
Kuukausisäästäminen: Kuukausisäästäminen onnistuu ja on täysin ilmaista
Saatavilla olevat kryptovaluutat: Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Stellar Lumens (XLM), ChainLink (LINK), Aave (AAVE), UniSwap (UNI) ja USD Coin (USDC)
Hinnasto: Komissio % 90 päivän volyymi

 • 1,8% > 500,00 €
 • 1,6% > 2000,00 €
 • 1,4% > 10 000,00 €
 • 1,2% > 50 000,00 €
 • 1% > 250 000,00 €

Yhteenveto

Coinmotion on suomalainen kryptovaluuttojen osto-, myynti- ja säilytyspalvelu. Coinmotion on yksi helpoimmista ja yksinkertaisimmista kryptopalveluista, joka tarjoaa turvallista sijoittamista. Palvelu on hyvin käyttäjäystävällinen ja tästä syystä se onkin tällä hetkellä Pohjoismaiden johtava kryptovaluutta palvelu. Coinmotion kautta välityspalkkiot ovat hieman korkeammat kuin muualla ja eri kryptovaluuttoja on saatava melko rajoitetusti. Etenkin aloittelevalle sijoittajalle Coinmotion on ehdottomasti loistava valinta jo aikaisemmin mainittujen seikkojen takia. On myös hyvä muistaa, että Coinmotion kehittyy jatkuvasti ja tulevina vuosina palveluun saadaan varmasti lisää kryptovaluuttoja. Liity Coinmotioniin täysin ilmaiseksi tästä.