Paras älykello – Apple Watch SE

Apple Watch SE

Apple Watch SE:ssä on suuri Retina-näyttö, jolta näet enemmän yhdellä vilkaisulla. Edistykselliset tunnistimet seuraavat kaikkea liikkumistasi ja ne osaavat jopa valmentaa sinua. Tehokkaat ominaisuudet huolehtivat terveydestäsi ja turvallisuudestasi kaikkialla, jopa vedessä. Älykellosta löytyy uniseuranta sekä uniappi, joka auttaa iltarutiineissa ja sitä kautta parantaa unesi laatua. Apple Watch SE antaa paljon enemmän ja maksaa paljon vähemmän kuin osasit odottaakaan, tästä syystä koemme tämän kellon olevan markkinoiden huippu yksilö.

Mistä pidimme tuotteessa

  • Erinomainen hinta-laatusuhde
  • Suuri Retina näyttö
  • Loistava uni appi iltarutiineihin
  • Saumaton yhteistoiminta iPhonen kanssa
  • WatchOS7

Mitä parannettavaa tuotteessa on?

  • Ei mittaa veren happitasoa kuten Apple Watch 6 tekee

Käyttäjien arvosteluja ja kokemuksia

”Todella hyvä kello kulkee kätevästi ranteessa, oma henkilökohtainen assistentti.”

Ensimmäinen älykello minulle, enkä oikein tiennyt mitä odottaa tuotteelta. Tuote toiminut hyvin ja olen ollut tyytyväinen. Enpä tosin Applen tuotteisiin ole koskaan pettynyt. Akku kestää 2 päivää. Sykkeen seuranta ja GPS toimivat hienosti. Mielestäni SE:n hinta erittäin kilpailukykyinen jos vertaa muihin kilpailijoihin.”

”Mainio peli ja design! Motivoinut liikkumaan ja potkii aktiivisuutta koko ajan!”

”Kellosta löytyy kaikki tarpeellinen ja paljon muita ominaisuuksia joita ei edes osannut odottaa löytyvän älykellosta. Hinta-laatusuhteeltaan 10/10!”

Kenelle Apple Watch SE sopii?

Apple Watch SE

Apple Watch 6 sopii sinulla, joka haluat älykellon, mikä on enemmän kuin vain apuväline liikuntasuorituksessa. Kello auttaa seuraamaan terveyttäsi ja jopa pysymään terveenä. Kellon avulla on helppoa pysyä jatkuvasti yhteydessä perheeseen ja ystäviin suoraan ranteesta. Watch SE pitää sinut kokoajan ajan tasalla kalenterista. Se pitää huolen tapaamisista sekä muistaa yhteystiedot. Älykellon käyttö on todella helpooa ja intuitiivista. Se on kehitetty sulavaksi ja responsiiviseksi, jotta käyttäjä saa siitä kaiken irti. Apple Watch SE osaa myös toimia valmentajanasi urheilusuorituksissa ja se kehittää juuri sinulle sopivia treeniohjelmia. Tämä älykello on mukavan monipuolinen, mutta silti sen hinta on pystytty pitämään matalana.

Lue myös muista markkinoiden parhaista älykelloista tästä.

Ominaisuudet

Korkeammalle, pidemmälle, syvemmälle – Lisää kierroksia harjoitteluun
Aktiivisuusympyrät näyttävät kaiken päivän mittaan tapahtuneen liikkumisesi kolmella mittarilla: arkiliikunta, liikunta ja seisominen. Lisäksi saat kannustusta ystävällismielisillä kilpailuilla, personoidulla valmennuksella ja palkinnoilla.

Hyvän olon kello
Apple Watch SE innostaa terveellisempään elämäntyyliin. Se pitää sinut ajan tasalla ja kannustaa parempiin elämäntapoihin. Se seuraa sykettäsi ja ilmoittaa, jos jokin on vialla. Näin voit tarttua asiaan ja ottaa yhteyttä lääkäriin. Lisäksi se osaa soittaa apua hätätilanteessa.

Torkku on tärkeä osa virkkua
Uusi Uni-appi seuraa untasi yhdessä iPhonen kanssa ja auttaa luomaan aikataulun ja iltarutiinit, joilla saavutat nukkumis¬tavoitteesi. Voit tarkastella nukkumisesi kehityssuuntaa ja nähdä, miten vakaasti etenet kohti tavoitteitasi.

Aina mukana, aina ajan tasalla – Kaikki käsillä, myös ilman puhelinta
Soita puhelu toimistolle, vastaa kiireelliseen sähköpostiin, navigoi sisäänrakennetun kompassin avulla ja vastaanota käännös käännökseltä eteneviä ohjeita Kartat-apilta. Koska saatavilla on mobiiliyhteys, voit lähteä liikkeelle ilman puhelintasi. Oikeanlaiset yhteydet ovat kaikki kaikessa.

Ei lompakkoa? Ei hätää
Tee ostoksia myymälöissä, joissa hyväksytään lähimaksut. Näytä tarkastuskortti lennolle. Tai elokuvaliput matineaan. Se on vaivattomampi ja turvallisempi tapa maksaa, ilman käteistä.

Tekniset tiedot

Näyttö: 1,7 tuuman Retina OLED näyttö
Mitat: 40mm x 34mm x 10,7mm tai 44mm x 38mm x 10,7mm
Paino: 30,5 g
Akun kesto: jopa 18 tuntia
Talennustila: 32 GB
Parometrimittaus: Ranteesta
Vesitiiviys: 50 metriin asti

Rannekkeen koko

  • S/M-koko: 130-160 mm
  • L-koko: 140-180 mm

Yhteenveto

Apple Watch SE on Apple Watch series 6 kevyempi versio. Siitä on jätetty muutamia ylimääräisiä terveyttä seuraavia sovelluksia pois ja käyttöjärjestelmä on hieman kevyempi. Jäljellä on siis kompakti ja käyttäjälle todella loistava paketti, vieläpä erinomaisella hinnalla. Apple watch SE on hinnaltaan markkinoiden keskitasoa, mutta ominaisuuksiltaan lähes markkinoiden huippua. Tämä älykello tarjoaa sinulle paljon arkea helpottavia ja parantavia ominaisuuksia. Kaikista näistä syistä tämä älykello on mielestämme markkinoiden ykkönen. Katso kellon halvin hinta tästä.