Paras Asus kannettava tietokone – Asus ZenBook 14

Asus Zenbook 14

Asus ZenBook 14 on tyylikäs ja pienikokoinen tehopakkaus. Intel Core i5 neliydinprosessori pitää huolen, että haastavammatkin tehtävät suoriutuvat nopeasti. Tehokkaan ja elegantin ulkonäön lisäksi laite on todella mukava käyttää. Kaksitoiminen NumberPad-ohjauslevy sekä ergoLift-sarana antaa loistavan kirjoitusasennon ja -tuntuman. ZenBook 14 on varusteltu hyvällä akulla sekä loistavalla äänentoistolla. Akku kestää vaikka koko päivän lataamatta ja NanoEdge-näyttö sekä Harman Kardon -stereokaiuttimet viimeistelevät loistavan käyttökokemuksen.

Mistä pidimme tuotteessa

  • Todella pienikokoinen ja kevyt
  • Kaksitoiminen NumberPad-ohjauslevy
  • ErgoLift-sarana
  • Tehokas Intel Core i5 -prosessori
  • Loistava äänentoisto

Mitä parannettavaa tuotteessa on?

  • Ei Thunderbolt liitäntää

Käyttäjien arvosteluja ja kokemuksia

”Tuote on ollut erittäin hyvä kaikenlaisessa käytössä. Olen tehnyt kaikenlaisia asioita tällä kuten pelannut, katsonut sarjoja ja videoita ja tehnyt koulutöitä ja se on toiminut mahtavasti niissä kaikissa.”

”Kaunis ja tehokas laite! Ostin tämän kannettavan opiskelukäyttöön n. kaksi viikkoa sitten, ja olen ollut erittäin tyytyväinen! Akku kestää erinomaisesti myös etäaikana, jolloin videoyhteydet kuormittavat akkua. Lisäksi tyylikäs väri ja laadukas äänentoisto ovat ominaisuuksia, jotka tekevät laitteen päivittäisestä käytöstä entistäkin miellyttävämpää. Hinta/laatusuhde on hämmästyttävä, suosittelen!”

”Optimaalinen tietokone tien päällä. Vaatimukset tietokoneelle oli, että sen pitäisi painaa mahdollisimman vähän, akun käyttöiän pitäisi olla mahdollisimman pitkä ja sen piti pystyä pyörittämään töissä käyttämiäni ohjelmia.Tämä tietokone täyttää kaikki nämä vaatimukset helposti. Olen erittäin tyytyväinen ostokseeni, enkä epäröisi hetkeäkään suositella sitä muille.”

Kenelle Asus ZenBook 14 sopii?

asus zenbook 14 ominaisuudet

Asus ZenBook 14 on erinomainen valinta työkäyttöön. Ergonominen asento ja todella tehokas alusta takaavat hyvän työtuloksen. ZenBook sopii silti myös vapaa-ajalle ja pelaamiseen, sillä hyvä näyttö, erinomainen äänentoisto ja loistava suorituskyky takaavat varmasti miellyttäviä käyttötunteja. Erityisen huomion laite saa ulkonäöstään nimittäin se on mielestämme yksi markkinoiden tyylikkäin kannettava tietokone. Kokonaisuudessaan laite on monipuolinen ja tyylikäs valinta.

Lue myös vertailumme markkinoiden parhaista kannettavista tietokoneista täältä.

Ominaisuudet

NanoEdge-näyttö – Rajoittamatonta kauneutta
NanoEdge-design on suunniteltu mahdollistamaan suurempi näyttöala pienemmässä fyysisessä koossa, ja sen ohuemmat reunukset kaikilla neljällä sivulla tekevät mistä tahansa sisällöstä mukaansatempaavampaa vähentäen häiriötekijöitä. Siinä on myös laajan katselukulman tekniikka, jonka ansiosta kuvat näkyvät selkeinä jopa äärimmäisistä kulmista. Erittäin kompaktin näyttönsä myötä ZenBook 14:n tilantarve on yhtä pieni kuin monilla 13-tuumaisilla kannettavilla – joten voit luoda missä tahansa!

ErgoLift-sarana – suunniteltu sinulle
Kaikki ZenBookit on suunniteltu mahdollisimman miellyttäviksi käyttää. ZenBook 14 -ajatusta on viety eteenpäin edistyneellä ErgoLift-saranalla, joka kallistaa näppäimistön automaattisesti miellyttävimpään kirjoitusasentoon. Se tehostaa myös ilmavirtausta tietokoneen alapuolella tuottaen paremman jäähdytyksen ja äänentoiston.

Tinkimätöntä suorituskykyä
Luovuuttasi tukemaan suunniteltu ZenBook 14 ei uhraa suorituskykyä kokonsa eteen. Se on rakennettu tarjoamaan vaadittu puhdas teho vaivattomaan käyttöön liikkeellä oltaessa. Seuraavan AMD Ryzen -suorittimet ja täysi lisäys korkealaatuista, tehokkailla komponenteilla varustettu, ZenBook 14 ei anna koskaan odottaa itseään. Olitpa sitten tekemässä monimutkaisia asiakirjoja, louhimassa tietoa, ZenBook 14:llä voit tehdä enemmän ja nopeammin. Koko päivän akun kesto liikkuvaan elämäntapaan. ZenBook 14:n suuren kapasiteetin akku ei jätä pulaan riippumatta siitä, miten pitkä ja vaativa työpäiväsi on. Pitkät matkat tai koko päivän mittaiset kokoukset eivät aiheuta ZenBook 14:lle ongelmia edes silloin, kun pistorasioita ei ole käden ulottuvilla!

Tekniset tiedot

Näyttö: 14-tuumainen LED-taustavalaistu heijastamaton Full HD -näyttö
Akun kesto: jopa 12 tuntia
Liitännät: USB 3.1 Gen 1 Type-C, USB 3.1 Gen 1 Type-A, USB 2.0, Standard HDMI, SD-kortinlukija, Ääniyhdistelmäliitin, DC-tulo
Muistia: 8 Gt / 16 Gt
Tallennustila: 256 Gt / 512 Gt
Mitat: 32,4 cm x 21,2 cm x 1,59 cm
Paino: 1,39 kg

Yhteenveto

Asus ZenBook 14 on varsin monipuolinen ja tyylikäs kannettava. Laitteesta löytyy paljon loistavia ominaisuuksia, jotka helpottavat käyttöä niin töissä kuin vapaa-ajalla. Laite kulkee todella helposti mukana sillä se on ällistyttävän pieni ja kevyt siihen nähden, että siinä on 14 tuuman näyttö. Kevyen ja pienen kuoren alta löytyy kuitenkin todella tehokas ja suorituskykyinen laite, joka jaksaa suorittaa haastavampiakin tehtäviä. ZenBook 14 on ehdottomasti hyvä valinta kannettavaksi tietokoneeksi. Katso kannettavan hintavertailu tästä.