Paras Apple Watch älykello – Apple Watch 6

Apple Watch 6

Apple Watch series 6 on tullut mullistamaan älykellojen maailman. Se sisältää ennennäkemättömiä ominaisuuksia hienostuneessa rungossa. Älykellosta löytyy mm. happisaturaatiomittari, unenseuranta sekä reaaliaikainen korkeusmittari. Apple Watch 6 on monipuolinen apuri päivittäiseen käyttöön. Sen avulla pysyt ajan tasalla päivän aikataulusta, olet yhteydessä ystäviin ja perheeseesi sekä seuraat terveyttäsi EKG-sykemittarilla. Laitetta on todella mukava käsitellä, sillä siitä löytyy aina päällä oleva Retina-näyttö. Käyttömukavuutta lisää entisestään saumaton yhteystyö Applen laitteiden kanssa, WatchOS7 käyttöjärjestelmä sekä todella nopea akun lataus. Apple Watch series 6 sisältää todella laajan kirjon sovelluksia ja ominaisuuksia helpottamaan sinun arkeasi.

Mistä pidimme tuotteessa

 • Always On -Retina näyttö
 • Veren happitasoa mittaava sensori
 • Uinninkestävä
 • Saumaton yhteistoiminta iPhonen kanssa
 • WatchOS7

Mitä parannettavaa tuotteessa on?

 • Akun kesto voisi olla parempi

Käyttäjien arvosteluja ja kokemuksia

”Täydellinen älykello! Helposti asennettava ja hyvin yhteensopiva iPhonen kanssa. Uskomattoman paljon ominaisuuksia ja lisää tulee koko ajan.”

”iPhonen kanssa välillä pelottavankin tiiviissä yhteistyössä, saumaton pari. Syke- ja veren happipitoisuuden mittaukset erityisen mielenkiintoisia näinä tautisina aikoina. Miinukseksi voi laskea jokapäiväisen latauksen, toisaalta ylläpitolataukseen riittää varsin lyhyt aika. Väriä arvoin pitkään, osui itselleni nappiin – tumma, mutta kuitenkin erilainen, kestävä, ei käytön jälkiä, vaikka ei todellakaan ole pidetty pumpulissa. Ranneke oli aluksi outo laittaa, mutta äkkiä sekin sujuvoitui. Aiempaa kokemusta älykelloista ei ollut, (ja mitään rannekelloa ei ole ollut varmaan 15 vuoteen), mutta tämä on jo paikkansa ottanut, enää ei osaisi olla ilman.”

”Kello vastasi hyvin ennakko-odotuksiani ja toimii mutkattomasti muun Apple-kaluston jatkeena ranteessa. Asennus iPhonen avulla sujui ongelmitta ja kello integroituu hyvin puhelimella käytettyihin sovelluksiin. Esim. kun kuuntelen musiikkia YleAreenasta, kellolla voi panna toiston pauselle ja säätää äänenvoimakkuutta. Hankin kellon lähinnä sen terveyttä mittaavien ominaisuuksien takia. Tähän asti testaamani toimivat hyvin: EKG:n mittaus, liikunta, veren happipitoisuus, syke jne. Tuote on kallis, mutta sopii hyvin muitakin Apple-tuotteita käyttäville erinomaisen integroinnin ansiosta. Koska jatkuvuuskin lienee turvattu ison tuottajan ansiosta, pidän tuotetta korkeasta hinnastaan huolimatta hintansa arvoisena. Monet vaihtoehtoiset kellotaulut tuovat tuotteeseen värikkyyttä ja vitsikkyyttä. Verkkokaupan toiminta sujui ongelmitta.”

Kenelle Apple Watch 6 sopii?

Apple Watch 6 sovellukset

Apple Watch 6 sopii kaikille käyttäjille. Käyttökokemus on paras jos omistat myös iPhone puhelimen, jolloin puhelimen ja älykellon yhteispeli on parempaa kuin koskaan ennen. Watch 6 on luotu helpottamaan arkea ja sen ominaisuudet takaavat, ettet ole enää riippuvainen puhelimestasi. Lähes kaikki puhelimen ominaisuudet ovat tämän älykellon ansiosta entistäkin nopeammin käytössäsi. Voit puhua puheluita ja vastata viesteihin suoraan ranteestasi aivan kuten puhelimella. Sen lisäksi älykello pitää jatkuvasti huolta terveydestäsi. Se seuraa sydäntäsi, sykettäsi, veren happipitoisuutta sekä sinun yleistä aktiivisuutta. Älykellosta on vaikeaa tehdä enää tämän monipuolisempaa älylaitetta. Tästä löytyy varmasti kaikki mitä sinä tarvitset.

Katso myös paras älykello -vertailu tästä.

Ominaisuudet

Terveyden tulevaisuus on käsillä
Mittaa veresi happitaso uudella käänteentekevällä tunnistimella ja apilla. Ota EKG missä ja milloin vain. Näet kuntoilutietosi yhdellä silmäyksellä entistäkin paremmalta ja aina päällä olevalta Retina-näytöltä. Kun ranteessasi on Apple Watch Series 6, sinun on helpompi pysyä terveempänä, aktiivisempana ja paremmin yhteydessä muihin.

Veren happitaso – Tervettä innovaatiota
Veren happitaso on tärkeä kehon yleisen hyvinvoinnin mittari. Se auttaa myös ymmärtämään, miten hyvin elimistöösi imeytyy happea ja miten paljon happea kehosi saa. Apple Watch Series 6:n mahtavan uuden tunnistimen ja apin avulla voit mitata välittömästi veren happitason sekä tehdä päivin ja öin mittauksia taustalla.

EKG ranteessasi – milloin ja missä tahansa
Apple Watch Series 6 kykenee luomaan EKG-apin avulla sydänsähkökäyrän, joka vastaa I-kytkennän sydänsähkökäyrää. Se on merkittävä saavutus puettavalle laitteelle, ja voi antaa lääkäreille tärkeitä tietoja sekä itsellesi mielenrauhaa.

Uni – Hyvä päivä alkaa hyvästä yöstä
Riittävä uni on terveyden kannalta tärkeää. Uusi Uni-appi auttaa luomaan säännöllisen nukkumaanmenorutiinin ja seuraamaan nukkumisesi kehityssuuntaa yö yöltä. Sen avulla voit asettaa ja saavuttaa omat nukkumistavoitteesi.

Kuntoilu – Se pystyy enempään, jotta sinä pystyisit parempaan
Hyvän kunnon kannalta tieto on valtaa. Säilytä kuntoilu¬motivaatiosi ja seuraa treenitietojasi tarkemmin kuin koskaan – vedessä, salilla tai tien päällä. Series 6 on Apple Watchin paras versio. Jotta sinäkin voisit olla paras versio itsestäsi.

Kuntoilun moniottelija
Apple Watchista löytyy sopiva treeni joka lähtöön suosikkilajistasi riippumatta. Voit valita juoksun, uinnin, joogan, pyöräilyn tai melkein minkä tahansa itsellesi mieleisen lajin, ja alkaa seurata jokaista liikettäsi.

Tilannetietoa ilman taukoja
Aina päällä oleva Retina-näyttö on nyt 2,5 kertaa kirkkaampi ulkona, kun ranteesi on laskettuna. Joten vaikka urheilisit kirkkaassa auringonpaisteessa, näet helposti mittaustulokset nostamatta rannettasi. Tai hidastamatta vauhtiasi.

Korkeusmittari nousi uudelle tasolle
Uusi aina päällä oleva korkeus¬mittari seuraa jatkuvasti ja reaaliajassa korkeuserojen muutoksia sekä sisällä että ulkona. Saat siis tarkat mittaustulokset patikoidessasi ylämäkeen tai laskiessasi rinnettä alas.

Solo Loop – Sujauta jotain uutta ylle
Apple Watch Series 6 mallistoon liittyy nyt uusi innovatiivinen, saumaton ranneke, jossa ei ole solkea eikä lukkoa. Saatavilla on kaksi eri materiaalia ja yhdeksän kokoa ranteesi mukaan.

Yhteydenpito – Mitä ikinä kaipaat, missä ikinä menet
Apple Watch Series 6 pitää tärkeimmät ihmiset ja asiat mukanasi, minne elämä sinut sitten viekään. Ja koska saatavilla on mobiiliyhteys, pysyt yhteyksissä, vaikka puhelimesi ei olisi mukana.

Tekniset tiedot

 • Näyttö: Aina päällä oleva Retina LTPO OLED näyttö
 • Mitat: 40mm x 34mm x 10,7mm tai 44mm x 38mm x 10,7mm
 • Paino: 39,7 g
 • Akun kesto: jopa 18 tuntia
 • Talennustila: 32 GB
 • Parometrimittaus: Ranteesta
 • Vesitiiviys: 50 metriin asti

Rannekkeen koko

S/M-koko: 130-160 mm
L-koko: 140-180 mm

Yhteenveto

Apple Watch Series 6 pitää sinun terveydestä, yhteyksistä ja kalenterista huolta. Se on älylaite joka on helpommin käytettävissä kuin puhelin. Älykellojen teknologia kehittyy hurjaa vauhtia ja Apple Watch 6 on sen kilpailun huipulla. Laitteen ominaisuudet ja yhteiselo puhelimen kanssa on ennennäkemättömän loistavaa. Apple Watch 6 hintaluokat vaihtelevat ominaisuuksien ja haluamasi koon mukaan. Sen hinta on markkinoiden korkeimpia, mutta niin on sen käytettävyys ja ominaisuudetkin. Käytettyäsi tätä laitetta et varmasti halua luopua siitä enää koskaan. Katso älykellon hintavertailu tästä.