Apple iPhone 12 arvostelu ja kokemuksia

Apple iPhone 12

Apple iPhone 12 on ottanut taas askeleen eteenpäin. IPhone 12 sisältää todella nopean A14 Bionic sirun ja 5G tuen, jotka tekevät puhelimesta todella nopean. Kaksoiskamerajärjestelmän avulla saa erinomaisia kuvia missä valaistuksessa tahansa ja 6,1 tuuman Super Retina XDR -näytön avulla kuvat ja videot ovat erittäin tarkkoja ja värikkäitä. Erinomainen akun kesto sekä Ceramic Shield –lasi lisäävät erinomaista ja turvallista käyttökokemusta. Puhelimen muotoilu on saanut myös uutta ilmettä ja iPhone 12 on mukavampi kädessä kuin aikaisemmat mallit.

Mistä pidimme tuotteessa

 • Kirkas ja selkeä Super Retina -näyttö
 • A14 Bionic -prosessori 5G-tuella tekee puhelimesta todella nopean
 • Erinomainen akku
 • Täysin uusi iOS 14 käyttöjärjestelmä
 • Kestää hyvin iskuja ja kolhuja

Mitä parannettavaa tuotteessa on

 • Hidas ladata ilman pikalatausta

Käyttäjien arvosteluja ja kokemuksia

”Ostin uuden iPhone 12 pari viikkoa sitten ja oon ollut tyytyväinen! Akku kestää super hyvin ja kameran laatukin tosi hyvä. Ainoastaan puhelimen lataaminen on tosi hidasta ja siksi ehkä itsekin täytyisi ostaa se pikalaturi adapteri (paketin mukana tulee johto). Muuten todella olen tyytyväinen! :)”

”Super hyvä! Ostin iPhone 12 viikko sitten ja olen enemmän kuin onnellinen! Nopea ja parempi muotoilu kuin aiemmissa malleissa. Se tuntuu paremmalta pitää kädessä, koska se on suorempi ja pyöristetty reunoista .. Kamera on upea! Rahan arvoinen !!!”

”Siisti ja supernopea mobiili. Ei muuta huonoa kuin hinta, joka on jonkin verran korkea. Uusi muotoilu helpottaa puhelimen pitämistä kädessä. Käytän silikonipäällystettä, joka sopii täydellisesti.”

Kenelle Apple iPhone 12 sopii?

Apple iPhone 12 värit

Apple iPhone 12 sopii erinomaisesti työ ja vapaa-ajan käyttöihin. Supernopean käyttöjärjestelmän ansiosta sovellukset ja tiedostot avautuvat eteesi saman tien ja pitkä akun kesto takaa puhelimelle virtaa koko päiväksi. IPhone 12 tarjoaa hieman uutta tyyliä suoremmalla ja mukavammalla muotoilulla. Samalla uusi iOS 14 -käyttöjärjestelmä parantaa entisestään iPhonen käytettävyyttä ja helppoutta. Kokonaisuudessaan tämä puhelin on erinomainen valinta, jossa on toinen toistaan parempia ominaisuuksia.

Lue myös listauksemme markkinoiden parhaista puhelimista tästä.

Ominaisuudet

5G:n nopeus
iPhonen 5G on supernopea. Voit siis ladata leffoja lennossa. Striimata parempilaatuista video-kuvaa. Tai puhua HD-laatuisia FaceTime-puheluita mobiiliverkon kautta. Paljon pienemmällä viiveellä. Ja kaikki tämä onnistuu useammassa paikassa, sillä iPhone 12:n 5G-kattavuus on laajin maailmassa.

A14 Bionic on nopein siru älypuhelimissa
Ja se venyttää mahdollisuuksien rajoja. Esimerkiksi suorittamalla biljoonia laskutoimituksia Neural Enginellä. Tai Dolby Vision kuvaamisella, mihin edes ammattilaisten elokuvakamerat eivät pysty. Se on supertehokas, mikä mahdollistaa erinomaisen akunkeston. Ja se on edellä aikaansa, tehokkaasti valmiina lähes kaikkeen mikä sitä odottaa.

Super Retina XDR –näyttö on OLED upea
Selvästi enemmän kontrastia. Uskomaton väri¬tarkkuus. Valtava harppaus pikselitiheydessä. Vetää sanattomaksi. OLED tarjoaa kirkkaammat kirkkaat kohdat, tummemmat mustat ja lisää tarkkuutta kaikessa mitä katsot. Tämä on paras tekemämme iPhonen näyttö, ja se ulottuu aivan reunoille asti.

Kahden kameran järjestelmä, Älä pelkää pimeää
Sekä laajakulma että ultralaajakulmakameroissa on nyt Yötila, joten saat erinomaisia kuvia hämärässä paremmin kuin koskaan. Uusi laajakulmakamera päästää sisään 27 prosenttia enemmän valoa. Joten otitpa kuvia päivänvalossa tai kuutamon kajossa, saat ikuistettua aiempaa enemmän yksityiskohtia ja värejä.

Turbolataus
Magneetit kohdistuvat aina täydellisesti, joten langaton lataus sujuu nopeasti.

Tekniset tiedot

 • Näyttö: 6,1 tuuman Super Retina XDR OLED -täysnäyttö
 • Takakamerat: Kahden 12 Mp kameran järjestelmä: ultralaajakulma ja laajakulmakamera
 • Etukamera: 12 Mp TrueDepth -kamera
 • Tallennustila: 64 Gt, 128 Gt, 256 Gt
 • Liitännät: Lightning-liitin
 • Mitat: 146,7 mm x 71,5 mm x 7,4 mm
 • Paino: 162 g

Yhteenveto

Apple tuo joka vuosi uusia ja parempia ominaisuuksia markkinoille. Sitä se teki myös iPhone 12 kanssa. Uusi käyttöjärjestelmä, loistava kamerajärjestelmä ja huikean hyvä näyttö tarjoavat erinomaisen käyttökokemuksen. Laitteesta löytyy markkinoiden parhaita ominaisuuksia eikä sen omistaja varmasti pety. Laitteen hinta on melko korkea, vaikkakaan se ei ole täysin ylihinnoiteltu. Apple pystyy pitämään jo uusien mallien hinnat paremmin aisoissa. Tämä kokonaisuus on taas ottanut mallikkaan harppauksen eteenpäin ja tarjoaa entistäkin parempia käyttötunteja käyttäjilleen. Katso Apple iPhone 12 edullisin hinta tästä!