Apple iPhone 12 Pro arvostelu ja kokemuksia

Apple iPhone 12 Pro

Apple iPhone 12 Pro on nopea, älykäs ja entistäkin tehokkaampi. 5G-yhteys takaa suurienkin tiedostojen nopean latauksen missä vain. Tyylikäs ja kirkas 6,1 tuuman Super Retina XDR -näyttö tekee kuvien ja videoiden katselusta ihanteellista. Ceramic Shield tarjoaa osaltaan jopa neljä kertaa paremman putoamiskestävyyden. 12 megapikselin kolmoiskamerajärjestelmä ottaa uskomattomat kuvat hämärässä nelinkertaisella optisella zoomilla. Dolby Vision -videoiden kuvaus, editointi ja katselu ovat hauskempaa kuin koskaan ennen. Tehokas A14 Bionic -sirun avulla puhelimen käyttö on nopeampaa ja tehokkaampaa kuin millään muulla puhelimella. Uudet MagSafe-lisävarusteet takaavat helpon kiinnityksen ja todella nopean latauksen. IPhone 14 Pro on huikea kokonaisuus, joka tarjoaa upeita uusia ja ennennäkemättömiä mahdollisuuksia.

Mistä pidimme tuotteessa

  • A14 Bionic -prosessori 5G-tuella
  • Pro mallista löytyy todella hyvä kamera
  • Loistava ja värikäs Super Retina -kosketusnäyttö
  • Ceramic Shield takaa puhelimelle paremman kestävyyden
  • Nopea ja mukava käyttötuntuma

Mitä parannettavaa tuotteessa on?

  • Kameran zoomi voisi olla parempi

Käyttäjien arvosteluja ja kokemuksia

”Puhelin toimii kuin unelma. Helppo ja vastinetta rahalle. Kamera toimii hyvin. Käyttöjärjestelmä on sulavaa. Applen ekosysteemi toimii todella hyvin. Hinta laatusuhde kohdillaan.”

”Tosi hyvä puhelin kameran valaistus erinomainen kuvista ja videoista tulee tosi hyviä paras kamera ja valaistus tähän menneessä suosittelen.”

”Viimeinkin vaihdoin iPhone X: n tähän akun kapasiteetin vuoksi. Asetusten siirtäminen vanhasta puhelimeen kesti noin 10 minuuttia, sitten aloitin käytön. Tässä oli huomattava ero. Nyt ei ole mitään ongelmaa käyttää puhelinta 2-3 päivää, vaikka käytän sitä paljon töissäkin ja GPS on välillä käytössä. Mahtavaa! Tässä on sitä laadun tunnetta kaikissa vaiheissa, aina valtavasta valikoimasta laadukkaita sovelluksia aina niiden käyttöön asti. Puhelimessa on upea näyttö ja ääni, mutta minulle tärkeintä on kameran laatu ja ominaisuudet. Olen harrastusvalokuvaaja ja arvostan todella, että taskussa on aina kamera ja, että kamerasta löytyy kaikki laajakulmasta teleobjektiiviin, HDR / Dolby Vision -videotallennukseen ja raakakuviin. Jälkimmäinen tarkoittaa huomattavaa eroa lopputuloksen laadussa esimerkiksi Adobe Lightroomin kehityksen jälkeen.”

Kenelle Apple iPhone 12 Pro sopii?

Apple iPhone 12 Pro lisävarusteet

Apple iPhone 12 Pro sopii nopeaa, tyylikästä ja uusinta teknologiaa puhelimesta haluavalle käyttäjälle. Tämä puhelin sisältää kaiken tämän hetken huipputeknologian ja se tarjoaa todella paljon mahdollisuuksia niin työhön kuin vapaa-ajalle. Pro versio on viety monilta ominaisuuksiltaan vielä hieman pidemmälle kuin sen perusmalli. Etenkin kameran ominaisuudet ovat huikaisevat ja ne takaavat ammattimaisen valokuvauksen. Tämän lisäksi 5G-tuki sekä A14 Bionic -siru antavat ennennäkemätöntä tehoa ja latausnopeutta. Tästä laitteesta ei tunnu puuttuvan enää mitään ja se tarjoaa huikeita ominaisuuksia helpottamaan ja parantamaan arkea.

Katso myös puhelinvertailu 2021 täältä.

Ominaisuudet

Langatonta huippunopeutta – tervetuloa 5G
5G mullistaa iPhonen tehokkaammilla langattomilla nopeuksilla ja paremmalla suorituskyvyllä ruuhkaisissa verkoissa.4 Nyt voit ladata valtavia tiedostoja liikkeellä ollessasi tai striimata huippulaadukkaita HDR-elokuvia. Täysin. Ilman. Viivettä. Lisäksi iPhonessa on useampia 5G-kaistoja kuin missään muussa älypuhelimessa, joten saat 5G:n käyttöösi useammissa paikoissa. Tällaiset nopeudet avaavat upeita mahdollisuuksia appien tulevaisuudelle.

A14 Bionic – Vain edellinen sirumme yltää edes lähelle
A14 Bionic on alan ensimmäinen 5 nanometrin siru. Sen edistykselliset komponentit ovat kirjaimellisesti muutaman atomin levyisiä. Neljäkymmentä prosenttia suurempi transistorimäärä kiihdyttää nopeuksia. Samalla se lisää tehokkuutta, mikä takaa erinomaisen akunkeston. Lisäksi uusi kuvaprosessori tekee mahdolliseksi Dolby Vision tallennuksen. Tähän ei kykene mikään ammattitason elokuvakamera, muista puhelimista puhumattakaan.

LiDAR-skanneri – Skannaa Marsin muotoja ja sinun olohuonettasi
NASA käyttää LiDAR-teknologiaa seuraavassa Mars-luotaimessaan. iPhone 12 Pro käyttää LiDAR-skanneria mitatakseen, kuinka kauan valon heijastuminen takaisin esineistä kestää. Se voi luoda syvyyskartan mistä tahansa tilasta jossa olet. Koska se on erittäin nopea ja tarkka, lisätyn todellisuuden apit voivat nyt muuttaa huonetilan realistisen oloiseksi sademetsäksi tai näyttää, miten uudet lenkkarit sopivat jalkaan.

Ammattitason kamerajärjestelmä – yötila uudessa valossa
Yötila tulee nyt sekä laajakulma- että ultralaajakulmakameroihin. Ja se pystyy tallentamaan paremmin kuin koskaan erinomaisia kuvia myös hämärässä. LiDAR avaa mahdollisuudet Yötila-muotokuville. Ja laajakulmakamera päästää sisään 27 prosenttia enemmän valoa, joten kuviin jää enemmän yksityiskohtia ja tarkkuutta päivin ja öin.

Apple ProRAW – käsittämätöntä kontrollia
ProRAW tarjoaa kaikki tavalliset RAW-tiedot sekä Applen kuvaprosessointitiedot. Saat siis varaslähdön editointiin, sillä säädöt kohinanpoistoon ja useaan kuvaan perustuvaan valotukseen ovat jo kohdallaan. Voit itse keskittyä viimeistelemään kuvan väri- ja valkotasapainoa.

Dolby Vision –tallennus – 60 kertaa enemmän värejä; äärettömän näyttävää
iPhone 12 Pro hyppää 8:sta 10-bittiseen HDR-kuvaukseen, jonka 700 miljoonaa väriä tekevät videokuvasta paljon aidomman näköistä. Eikä siinä edes kaikki: sillä onnistuu myös elokuvastudioiden käyttämä Dolby Vision kuvaus. Voit jopa editoida Dolby Vision videota ja siirtää sen sitten AirPlayn kautta isolle ruudulle nähdäksesi hienoisimmatkin erot.

iOS 14 – Suoraan asiaan
iOS 14 on täynnä oikoteitä haluamaasi sisältöön, joten löydät etsimäsi heti kun sitä tarvitset.

Yksityisyys vakiona
iPhone on suunniteltu pitämään tietosi turvassa. Face ID:n tiedot eivät koskaan poistu laitteeltasi eikä niitä kopioida iCloudiin eikä mihinkään muualle. iOS näyttää sinulle apin tietosuojakäytännöt ennen lataamista. Kun käytät Apple Payta, luottokorttisi numeroa ei jaeta kauppiaille.

Tekniset tiedot

Näyttö: 6,1tuuman Super Retina XDR -näyttö
Takakamera: 12 MP kolmoiskamera
Etukamera: 12 MP TrueDepth-etukamera
Tallennustila: 128/256/512 Gt
Liitännät: Lightning-liitin
Mitat: 146,7 mm x 71,5 mm x 7,4 mm
Paino: 187 g

Yhteenveto

Apple iPhone 12 Pro sisältää kaiken mitä puhelimelta voi toivoa. Nopea tyylikäs ja mukava käyttää. Apple pystyy tarjoamaan uusia ja parempia ominaisuuksia mallista toiseen ja iPhone 12 Pro ei tee siinä asiassa poikkeusta. Kirkas ja värikäs näyttö ja upea äänentoisto takaavat unohtumattoman hyvän videoiden toiston ja laitteen nopeus lataa hetkessä kaiken mitä siltä haluat. Tämän laitteen kokonaisuudesta on edes turha puhua sillä siinä on kaikki ominaisuudet markkinoiden huippua. Apple iPhone 12 Pron hinta vaihtelee sen tallennustilan mukaan, mutta totta kai kaikki mallit löytyvät puhelinmarkkinoiden hintahaarukan kärkipäästä. Hinnalle saa varmasti vastinetta, jos vain on valmis panostamaan tähän puhelimeen. Katso iPhone 12 Pron hintavertailu tästä.