Vauras elämä vuosijäsenyys arvostelu ja kokemuksia

vauras elama vuosijasenyys

Vauras elämä vuosijäsenyys on suljettu facebook ryhmä, jossa on paljon samanhenkisiä ihmisiä. Tämän ryhmän jäsenet haluavat kaikki oppia lisää raha-aiheesta. Tähän ryhmään tulee joka kuukausi asiantuntija haastattelu sekä valmennus. Jäsenet pääsevät myös materiaalipankkiin, josta löytyy paljon tietoa esimerkiksi erilaisista omaisuuslajeista. Ryhmän ehdottomasti suurin hyöty on sen yhteisön tuoma tuki sekä mahdollisuus verkostoitua juuri niiden ihmisten kanssa, jotka ovat innostuneet samasta asiasta. Tämän ryhmän kanssa sinulla on kaikki avaimet päästä juuri niihin tavoitteisiin, jotka sinulla on vaurastumiseen.

Mistä pidimme tuotteessa

  • Positiivinen yhteisön tuki
  • Verkostoituminen
  • kuukausittainen asiantuntija haastattelut
  • Vuoden jäsenyys ja jatkuva yhteisön tuki pitää ajatukset vaurastumisessa jatkuvasti

Mitä parannettavaa tuotteessa on

  • Facebook ryhmän valmennus aiheet eivät aina tarjoa juuri sitä omaa mielenkiinnon kohdetta ja jos et ole aktiivinen ryhmässä, voi kokea jäävänsä ryhmässä ulkopuoliseksi

Arvio

Vauras elämä VIP jäsenyys on erinomainen tapa saada valmennusta sekä verkostoitua samasta aiheesta kiinnostuneiden ihmisten kanssa. Kurssi tarjoaa koko vuodeksi paljon mielenkiintoista materiaalia ja mikä parasta sinä voit kysyä tässä facebook ryhmässä mitä tahansa raha aiheista. Voiko tämän parempaa ryhmää ollakaan, jos haluat vaurastua? Hinta on melko keskitasoa, mutta senkin voi halutessaan maksaa erissä, joten hinnan ei pitäisi olla esteenä liittyäksesi tähän ryhmään. Motivoiva ja kannustava ryhmä pitää sinut jatkuvasti kiinni vaurastumisessa.

Kenelle Vauras Elämä vuosijäsenyys sopii?

ihmisia keskustelemassa

Vauras elämä VIP-jäsenyys sopii kaikille vaurastumisesta kiinnostuneille. Positiivinen ja innokas facebook ryhmä pitää mukana olijansa kiinni raha- aiheissa säännöllisesti ja asiantuntija haastatteluissa oppii varmasti monista eri aiheista lisää. Tässä ryhmässä voit kysyä mitä tahansa rahasta tai vaurastumisesta ja tietenkin voit myös auttaa muita heidän kysymyksissään. Samalla kun keskustelet muiden kurssilaisten kanssa tulet verkostoitumaan ja löytämään lisää kontakteja itsellesi. Tämä ryhmä ja sen sisältö on erinomainen tapa oppia ja verkostoitua. Nämä ovatkin juuri niitä parhaita tapoja, jolla vaurastuminen onnistuu.

Vauras elämä vuosijäsenyyden hinta

Hinta 97€

Hinta on keskiluokkaa raha-aiheisissa valmennuksissa.

Tiedot:

  • Kesto: 1 vuosi
  • Valmentaja: Sanna Kinanen
  • Sisältö: Facebook ryhmä, jossa kaksi valmennusta kuukaudessa, muun yhteisön tuki ja paljon muuta