Opi tekemään nettibisnestä –verkkovalmennus arvostelu ja kokemuksia

Opi tekemaan nettibisnesta

Opi tekemään nettibisnestä – verkkovalmennus on erinomainen tietopankki verkkosivujen rakentamiselle. Kurssilla kerrotaan erinomaisin esimerkein miten omille sivuille löytää domainin ja webhotellin. Tämän lisäksi videoilla käydään läpi miten verkkosivuja on helppo lähteä rakentamaan. Verkkokurssilla käydään myös läpi 5 erilaista tapaa tehdä nettibisnestä ja mitä se vaatii. Kurssilaisen on helppo bongata omat kiinnostuksen kohteensa ja kohdentaa oma mielenkiinnon kohde suoraan rakenteilla olevalle verkkosivulle. Tältä verkkokurssilta saa valtavasti inspiraatiota lähteä rakentamaan omaa nettibisnestä. Verkkosivujen rakentaminen on helpompaa kuin koskaan näiden ohjeiden avulla.

Mistä pidimme tuotteessa

  • Selkeät ja ytimekkäät esimerkit
  • WordPress sivujen rakentaminen
  • Nettibisnes tavat ja miten ne toimivat
  • Helppo ja ymmärrettävä opetustyyli

Mitä parannettavaa kurssissa on

  • Videoilla käydään aiheet välillä melko nopeasti läpi, jolloin videota tarvitsee kelata edestakaisin.

Arvio

Opi tekemään nettibisnestä -kurssi sisältää kaiken tarvittavan tiedon, jotta verkkosivujen rakentaminen onnistuu. Erilaisia nettibisnes tapoja käydään monipuolisesti läpi ja niihin saa vinkkejä missä ja miten niitä voi tehdä. Kurssin hinta on erittäin maltillinen siihen nähden, että kuka vaan pystyy tämän kurssin ansiosta rakentamaan itselleen passiivista tuloa joka kuukausi. Näin hyviä ja selkeästi kerrottuja esimerkkejä on hyvin harvassa, joten opit varmasti kaiken mitä kurssi pitää sisällään.

Käyttäjien arvosteluja ja kokemuksia

”Selkeä, rauhallinen ja sympaattinen esitystapa. Terminologialla ei snobbailtu, eli tavallinen ihminenkin voi ymmärtää asiat helposti. Kurssilla näytettiin käytännössä, miten homma etenee.”

”Kiitos hyvästä Opi tekemään nettibisnestä -kurssista. Sormet täällä jo syyhyävät että tekisin omat nettisivut tai vertailusivuston.”

”Tykkäsin oikein paljon kurssista. Villen tapa kertoa ja opettaa on rauhallinen ja selkeä ja koin että ohjeet oli hyvin konkreettisia. Sain paljon ideoita ja itse asiassa pääsin jo vähän eroon vanhasta wp-kammostani, kun sait sen näyttämään niin helpolta.”

Kenelle opi tekemään nettibisnestä -verkkovalmennus sopii?

Mies suunnittelee nettisivuja

Tämä kurssi sopii kaikille nettibisneksestä haaveileville tai sitä jo tekeville. Kurssilla käydään myös konkreettisesti wordpress sivujen luonti läpi, joten kurssille kannattaa osallistua jo jos haaveilet pelkästään wordpress sivuista. Kurssin lopussa tarjotaan myös erilaisia freelancer töitä, joihin voi hakea vain kurssilaiset.

Opi tekemään nettibisnestä –verkkovalmennuksen hinta

Hinta 29€
Hinta on erittäin edullinen sen tarjoamaan tietopakettiin nähden.

Tiedot:

  • Kesto: Toteutus omassa tahdissa
  • Valmentaja: Ville Kinanen
  • Videoiden määrä: 14
  • Sisältö: Videoita