Paras sähköhammasharja – Vertailussa parhaat mallit 2022

Paras sähköhammasharja

Sähköhammasharjat ovat tulleet erittäin suosituiksi ja niiden käyttö on helppoa sekä tehokasta. Sähköhammasharjalla harjaustulos on jopa kaksi kertaa parempi kuin normaalilla hammasharjalla. Sähköhammasharja pystyy myös kertomaan oikean paineen, jotta etenkin ikenet saavat juuri oikeanlaista harjausta. Plakin ja lian poistamiseen sähköhammasharja onkin aivan verraton valinta.

Sähköhammasharjoissa on monenlaisia ominaisuuksia etenkin kun valitaan arvokkaampia malleja. Harjoista löytyy paineenhallintajärjestelmä sekä useita harjaustiloja. Sähköhammasharjalla lian ja plakin poistaminen käy hellävaraisesti sekä tehokkaasti. Tämän lisäksi lähes kaikki sähköhammasharjat ovat varustettu ajastimella. Ajastimen avulla muistat harjata aina sopivan ajan kutakin hammasneljännestä. Sähköhammasharjan avulla koko suun hygienia on helpompi pitää parempana ja samalla hampaat pysyvät puhtaina sekä valkoisina.

Suosittelemme lämpimästi käyttämään sähköhammasharjaa. Niitä on mahdollista saada jo hyvin edullisesti. Tässä vertailussa käymme läpi parhaita hammasharjoja eri kategorioissa, joka auttaa sinua löytämään juuri sinulle parhaan sähköhammasharjamallin. Olemme vertailleet yli 20 harjamallia ja valinneet niistä mielestämme parhaat yksilöt. Seuraavaksi käymme läpi sähköhammasharja vertailun, toivottavasti siitä on sinulle apua!

Sähköhammasharja vertailu

Paras sähköhammasharja: Oral-B Series 9S

Oral-B Series 9S

Oral B iO Series 9S -sähköhammasharja tarjoaa hampaillesi erinomaisen hoivan. Sähköhammasharja on varustettu älykkäällä 3D Teeth Tracking -teknologialla, paineenhallintajärjestelmällä sekä ajastimella. Voit valita seitsemästä harjaustilasta, juuri sinulle sopivan harjausrutiinin. 34800 mikrovärähdystä minuutissa auttavat rikkomaan ja poistamaan 100% enemmän plakkia kuin mitä tavallisella hammasharjalla saa aikaan.

Sähköhammasharjassa on seitsemän harjaustilaa: päivittäinen puhdistus, hellävarainen, intensiivinen, ienhoito, valkaiseva, kielen puhdistus sekä erittäin hellävarainen. Sähköhammasharja auttaa sinua sopivan harjauspaineen löytämisessä värisignaalien avulla. Punainen väri kertoo liian kovasta paineesta kun taas vihreä väri kertoo sopivasta paineesta. Oral-B Series 9S on jopa markkinoiden paras ja monipuolisin sähköhammasharja markkinoilla tällä hetkellä. Se avulla pidät koko suun hygienian kunnossa helpommin kuin koskaan ennen.

Hyvä sähköhammasharja: Philips Sonicare DiamondClean 9000

Phillips SoniCare DiamondClean 9000

Philips Sonicare Diamond Clean 9000 -sähköhammasharja on suunniteltu vaativille käyttäjille. Sen ominaisuuksiin lukeutuu sisäänrakennettu paineanturi, neljä käyttötilaa ja kolme tehotasoa. Lisäksi voit yhdistää laitteen mobiilisovellukseen. Sähköhammasharja poistaa tehokkaasti plakkia ja jopa 10 kertaa enemmän likaa kuin tavallinen hammasharja. Monipuolinen DiamondClean 9000 -sähköhammasharja mahdollistaa juuri sinun hampaillesi sopivien asetusten valitsemisen. Laite on varustettu neljällä eri tilalla, joista voit valita tarpeisiisi parhaiten soveltuvan: Clean (päivittäiseen puhdistukseen), White+ (tahrojen poistoon), Gum Health (ienten hellävaraiseen puhdistukseen) sekä Deep Clean+ (virkistävä syväpuhdistus).

Sähköhammasharjan mukana toimitetaan W3 Premium White -harjaspää, joka poistaa tehokkaasti plakkia ja tahroja. Saavuta erinomaiset harjaustulokset yhdistämällä sähköhammasharja Philips Sonicare -mobiilisovellukseen. Sovellus korostaa alueet, joita et ole harjannut sekä ilmoittaa, mikäli käytät liikaa painetta. Lisäksi se avustaa sinua hankalien paikkojen harjauksessa. Hampaiden harjaus ja suun terveys on hyvin tärkeä asia. Sonicare DiamondCleanin avulla pystyt pitämään hyvin tarkkaa huolta koko suusi hygieniasta. Suosittelemme tutustumaan tähän hammasharjaan erityisen tarkasti!

Halpa sähköhammasharja: Oral-B PRO 3 3500 CrossAction

Oral-B Pro 3 3500 CrossAction

Oral-B Pro 3 3500 Crossaction sähköhammasharja puhdistaa hampaasi tehokkaasti ja selkeästi paremmin kuin perinteinen käsikäyttöinen hammasharja. Harja on varustettu paineentunnistimella, joka hälyttää, jos harjaat liian voimakkaasti. Lisäksi harjassa on valittavanasi 3 erilaista harjaustilaa: päivittäinen puhdistus, valkaiseva ja hellävarainen. Sähköhammasharjassa on 2 minuutin ajastin, joka auttaa sinua huolehtimaan siitä, että harjaat hampaitasi riittävän pitkään. Harjan akkua ei tarvitse olla koko ajan lataamassa, sillä täydellä latauksella virtaa riittää 2 viikon päivittäiseen harjaukseen.

Yksinkertainen Pro 3 CrossAction hammasharja on erinomainen valinta normaalin hammasharjan tilalle. Sähköhammasharja on erittäin halpa, mutta silti tehokas arkipäiväiseen käyttöön. Selkeä ja toimiva malli parantaa hampaiden hyvinvointia ja helpottaa päivittäistä hampaiden harjausta.

Lasten sähköhammasharja: Oral-B Professional Care Junior 6+ Sensi UltraThin

Oral-B Junior Sähköhammasharja

Oral-B Junior D16 -sähköhammasharjassa on hellävaraiset harjakset, ajastin sekä 3D-puhdistustekniikka, jotka auttavat lapsen hampaita pysymään hyvässä kunnossa.. Laite motivoi säännölliseen hampaiden harjaukseen ja tekee siitä hauskan päivittäisen tapahtuman. Ajastimen käyttö tekee hampaiden pesurutiinista selkeämmän. Monissa sähköhammasharjoissa on sisäänrakennettu ajastin, jonka avulla lapsi pysyy itse tietoisena, että hän pesee hampaitaan suositellun kahden minuutin ajan. Hampaiden pesusta voi tehdä myös leikkimielisen kilpailun ja palkita lapsen, jos hän saavuttaa tavoiteajan kerta toisensa jälkeen.

Erityisesti lapsille suunnitelluissa sähköhammasharjoissa on yleensä pehmeämmät harjakset ja lasten käteen istuva varsi, jotta lapsen voi huoletta antaa harjata hampaansa itse. Junior D16 -sähköhammasharjan 3D harjaustekniikka poistaa plakkia tehokkaammin kuin tavallinen hammasharja. 28 800 pyörivää ja sykkivää liikettä minuutissa auttavat pitämään hampaat puhtaina. Tee lapsesi hampaiden harjauksesta hauska ja tehokas rutiini, joka pitää hampaat tervein ja puhtaina.

Sähköhammasharja tarjous ja ale

Sähköhammasharjoja tulee erilaisiin tarjouksiin ja alennuksiin aina aika-ajoin. Mikäli et ole etsimässä mitään tiettyä mallia, niin kannattaa etisiä paras alennus eri kaupoista. Parhaan tarjouksen etsimiseen on hyvin usein hintaopas, johon pääset vertailujemme hintalinkkien kautta. Mikäli taas olet löytänyt mieleisen mallin, niin se usein kannattaa ostaa normaalihintaisenakin. Juuri kyseisen mallin tuleminen tarjoukseen saattaa kestää hyvin pitkään ja usein muutaman kympin säästö on mitätön siinä kohtaa kun saat juuri mieleisesi tuotteen.

Sähköhammasharja kokemuksia

Sähköhammasharjoista on saatu hyvin paljon positiivisia kokemuksia. Sähköharjan nopea edestakainen liike poistaa plakkia selkeästi paremmin kuin normaali hammasharja. Samalla sähköharjasta löytyvä ajastin kertoo sopivan ajan kunkin hammasneljänneksen harjaukseen. Etenkin paineteknologiasta on pidetty hyvin paljon, sillä sähköhammasharjat pystyvät kertomaan mikä on sopiva harjauspaine. Liian kova paine aiheuttaa ikenille nopeasti ongelmia, joten oikean harjauspaineen löytäminen on tärkeää.

Sähköhammasharjojen akut kestävät jo jopa kaksi viikkoa päivittäistä käyttöä, joten niitä ei tarvitse ladata jatkuvasti. Sähköharjojen käyttö on hyvin helppoa ja harjaspäät ovat vaihdettavissa myös helposti uuteen. Ainoa asia mikä sähköhammasharjojen kokemuksissa nousee ylös negatiivisena asiana, on harjaspäiden yllättävän korkea hinta. Muutama uusi harjaspää maksaa jo muutaman kympin mallista riippuen. Harjaspäitä ei kuitenkaan tarvitse vaihtaa turhan usein, joten ongelma ei ole suuri.

Sähköhammasharjan käyttö on kokemuksien perusteella saanut aikaan näkyviä tuloksia hampaiden puhtaudessa. Valkoiset ja puhtaat hampaat ovat tyylikkäät eikä hymyä tarvitse peitellä. Sähköhammasharjoilla pystyy pitämään koko suun hygienian selkeästi parempana kuin normaalilla hammasharjalla. Suosittelemme sähköhammasharjan käyttöä säännöllisesti. Toivottavasti tästä sähköhammasharja vertailusta oli sinulle hyötyä ja löydät juuri sinulle sopivan mallin!