Kahvikone vertailu 2022

Kahvikone vertailu

Kahvikone on erittäin suosittu kodinkone sen helppokäyttöisyyden ansiosta. Kahvikoneen avulla kahvi valmistuu hyvin nopeasti, eikä sinun tarvitse täyttää suodatinpussia joka kerta uudelleen. Paina nappia ja kahvi on pian valmista. Mikäli etsit käyttöösi sopivinta kahvikonetta, kannattaa vilkaista kahvikone vertailumme alapuolelta.

Kahvikoneiden ominaisuudet ja laatu vaihtelevat hyvin paljon. Laadukkaat laitteet kestävät pitkään ilman mitään ongelmia. Ne pysyvät myös paremmin puhtaana, joten voit keskittyä itse kahvista nauttimiseen. Hyvä kahvikone sisältää myös automaattisen puhdistusohjelman. Kahvikone pystyy tekemään sinulle jopa yli 10 erilaista kahvijuomaa, jotta saat juuri haluamasi juoman. Uuden teknologian avulla uuttoajasta on tehty ihanteellinen ja voit maistaa kaikki parhaat aromit kaikista kahvi vaihtoehdoista. Istu sohvalle ja nauti kahvistasi entistäkin enemmän.

Paras kahvikone vertailu

Paras kahvikone: Miele MilkPerfection CM 6160

Miele CM 6

Miele CM 6 kahvikoneella kahvin ja teen valmistaminen on helppoa ja vaivatonta. Kone on varusteltu integroidulla kahvimyllyllä sekä hyvin helppokäyttöisillä ominaisuuksilla, kuten Aromatic System sekä DoubleShot. Automaattisen toiminnan sekä sisäänrakennetun kahvimyllyn ansiosta suosikkijuomasi valmistuu napin painalluksella. Voit myös muokata juomia kattavilla asetuksilla ja tallentaa jopa 4 profiilia suosikeillesi 21 erikoisjuomasta.

Kahvikone jauhaa juuri oikean määrän papuja aromarikasta kahvikupillista varten napin painalluksella. Papujen jauhatus juuri ennen valmistusta varmistaa parhaan aromin ja maun. Kahvikoneella kupillisen hinta on matalampi ja muoviroskan määrä pienempi kuin esimerkiksi kapselikeittimellä, joka tekee siitä ympäristöystävällisen valinnan. Laite on kaikin puolin aivan huipputeknologiaa ja sen avulla teet parhaat kahvit milloin tahansa, jopa etänä sillä voit ohjata laitetta älypuhelimen avulla. Laite pystyy myös puhdistamaan itsensä automaattisesti.

Paras kahvikone kotikäyttöön: Nespresso Gran Lattissima EN650

Nespresso Gran Lattissima

Nespresso Gran Lattissima -kapselikeittimen ansiosta suosikkikahvisi on vain yhden painalluksen päässä. Laite on varustettu automaattisella toiminnalla, maitosäiliöllä sekä energiansäästötilalla. Tällä kapselikeittimellä jokainen perheenjäsen voi keittää omaa suosikkikahviaan. Suuren vesisäiliön ansiosta kapselikeittimellä voi keittää useamman kupillisen ennen kuin sitä tarvitsee täyttää uudelleen. Seitsemän erityyppistä kahvijuomaa ja kaksi maitoreseptiä on vain painalluksen päässä yhdeksän esiasetetun kosketuspainikkeen ansiosta. Painikkeet mahdollistavat kolmen erikokoisen espresson luomisen sekä cappuccinon, flat whiten, café latten tai latte macchiaton valmistamisen vaivattomasti. Saat myös kuumaa maitoa kaakaoosi tai herkullista maitovaahtoa juomasi päälle.

Paras automaattinen kahvikone: DeLonghi Magnifica S ECAM

DeLonghi Magnifica S Ecam

DeLonghi Magnifica kahvikoneella valmistat maistuvat espressot ja herkulliset maitokahvit käden käänteessä. Bean-to-Cup -toiminnon ansiosta kahvisi on aina tuoretta ja maistuvaa. Täysin automaattinen kahvikone sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat aromikasta ja maistuvaa kahvia mahdollisimman vähällä vaivalla. Valitse haluamasi kahvipavut, täytä papusäiliö ja valmista kupillinen suosikkikahviasi yhdellä napinpainalluksella. Oman maun mukaisen kahvin valmistus on helppoa ja voit valmistaa niin intensiivistä espressoa kuin maistuvia maitokahveja.

Sisäänrakennettu kahvimylly on käytössä kestävä ja pitkäikäinen. Myllyssä on 13 karkeusasetusta. Kahviautomaatissa on intuitiivinen ohjauspaneeli. Kahvin valitseminen ja voimakkuuden säätäminen mieleiseksesi on helpompaa kuin koskaan. Voit myös valmistaa kaksi kupillista kerralla. Laite on hyvin helppo ja täysin automaattinen kahvikone, jolla valmistat maistuvan kahvin käden käänteessä.

Integroitu kahvikone: Miele CVA 7440

Miele CVA 7440

Kalusteisiin sijoitettava Miele CVA 7440 -kahvikone valmistaa suosikkikahvisi ja teesi nopeasti ja vaivattomasti. Helppokäyttöisiä älytoimintoja täydentävät automaattiset hoito-ohjelmat ja puhdistusta helpottava Comfort Clean -järjestelmä. Lähes kaikki koneen yksittäiset osat, kuten vesisäiliö, tippakaukalo ja kahvinporosäiliö, voidaan pestä astianpesukoneessa. Koneessa on myös paikalleen napsautettava maitosäiliö, joka liitetään kätevästi laitteen etuosaan. Aromatic System Fresh -järjestelmän innovatiivinen jauhatin jauhaa pavut jokaista kupillista varten aina erikseen juuri ennen haudutusta. Tämän lisäksi koneen älykäs haudutusteknologia tuo esiin kahvipapujen täyden aromin. Jauhatin on erittäin hiljainen, jotta voit nauttia kahvisi rauhassa.

Kahvikoneen patentoitu kupintunnistin tunnistaa käyttämäsi kupin korkeuden, jolloin keskusyksikkö nousee tai laskee sen mukaisesti. Tämä ehkäisee roiskeita ja mahdollistaa myös korkeiden latte macchiato -lasien käytön. OneTouch for Two -toiminnolla valmistat kätevästi kaksi kupillista kahvia yhdellä painalluksella. Ohjelma toimii automaattisesti, joten sinun ei tarvitse jäädä odottamaan ensimmäisen kupillisen valmistumista valmistaaksesi toisen. Helppo innovatiivinen kalusteisiin integroitava kahvikone tuo kahvinkeittämisestä helpompaa ja maukkaampaa kuin koskaan ennen.

Kahvikone toimistoon: Jura E8

Jura E8

Jura E8 Piano Black kahvikone on Juran kaikkein menestyneimmän kahvikonemallin uusin versio. Koneen muotoilu on uudistettu, ja se tarjoaa nyt koko joukon etuja, jotka ovat aiemmin löytyneet ainoastaan premium-luokan malleista.
Professional Aroma Grinder -kahvimylly tuottaa virheettömän jauhatustuloksen, alan viimeisintä kehitystyötä edustavat uuttoprosessit antavat kahvin aromien kehittyä täysin, ja ilmavan, höyhenenkevyen maitovaahdon ansiosta trendikkäät erikoiskahvijuomat ovat entistäkin parempia. Innovatiivinen E8 tarjoaa 17 erilaista erikoiskahvijuomaa – aromaattisesta espressosta trendikkääseen cortadoon. Uuden nestejärjestelmän ansiosta kone pystyy valmistamaan myös caffè Baristan ja lungo Baristan kaltaiset pitkät, miedot erikoiskahvijuomat ammattimaisen baristan standardien mukaisesti. He, jotka pitävät voimakkaammasta kahvista, voivat “terästää” cappuccinonsa, flat whitensa tai latte macchiatonsa käyttämällä Extra Shot-toimintoa.

Optimoidulla nestejärjestelmällä maitojärjestelmänkin puhdistus suoritetaan automaattisesti napin painalluksella – toinen E8:n toiminto, joka on tuttu JURAn malliston huipputuotteista. Tämän lisäksi, laitteen käsittely on entistäkin intuitiivisempaa, ja sen käyttö on uskomattoman helppoa. Laite sopii täydellisesti toimistoon, jossa on useita eri käyttäjiä. Laite pystyy tekemään jokaisen makuun täydellistä kahvia.

Kahvikone kokemuksia

Kahvikoneet ovat hyvin yleisiä etenkin toimistoissa. Ne ovat kuitenkin jatkuvasti yleistymässä myös kaikissa kodeissa, sillä niiden tuottama kahvi on yksinkertaisesti paljon parempaa kuin mitä normaalista kahvinkeittimestä pystyy tekemään. Kahvikoneiden helppous viehättää ja kahvin maun lisäksi parasta kahvikoneissa on kokemuksien perusteella helppous. Yhdellä painalluksella saat hetkessä kahvisi valmiiksi. Sinun ei myöskään tarvitse pestä laitetta itse sillä laite hoitaa usein senkin aivan automaattisesti. Normaalin kahvinkeittimen sijaan kahvikone on hiljainen, nopea ja yksinkertainen. EI enää purujen mittaamista tai jatkuvaa keittimen puhdistamista, voit käyttää tämänkin ajan muihin juttuihin. Mahtavia kahvihetkiä ihan jokaiselle!