Paras painopeitto – Vertailussa parhaat painopeitot

Paras painopeitto

Painopeiton avulla unenlaatua on mahdollista parantaa. Painopeitto saa kehon rentoutumaan ja nukahtaminen onnistuu helpommin. Painopeitot tuovat mukavan ja tasaisen paineen tunteen kehon päälle, joka rauhoittaa ja saa olon turvalliseksi. Etenkin lasten nukahtamisvaikeuksiin painopeittoja on käytetty jo pitkään, mutta nykyään painopeitot ovat hyvin yleisiä myös aikuisten käytössä. Onhan niiden käyttö erittäin miellyttävää ja unenlaatua parantavaa.

paino on keskimäärin hyvä olla noin 10–15 % kehon omasta painosta. Mikäli painat painat esimerkiksi 70 kg, kannattaa valita painopeiton, joka painaa 7–9 kg. Tämä on toki vain suositus, ja itselle sopivan painoisen painopeiton valinta on hyvin yksilöllistä. Kärsiessäsi merkittävistä unihäiriöistä ja/tai tunnet usein stressiä tai ahdistusta mennessäsi nukkumaan, voi olla hyvä valita peite, joka on hieman painavampi (12–15 %). Tasainen paine kehon päällä saa sekä lihakset että mielen paremmin rauhoittumaan. Samalla tunnet olosi rauhalliseksi ja turvalliseksi.

Seuravaaksi käymme läpi painopeitto vertailun, jossa kerromme mielestämme parhaita painopeittoja eri tarpeisiin. Laadukas painopeitto kestää pitkään, on hengittävä ja se saa olon hyvin mukavaksi. Painopeittojen lämpötila on usein hyvinkin miellyttävä ja voit pitää koko kehoa peiton alla. Vertailussa olemme tutkineet yli 20 painopeittoa, joista olemme valinneet parhaat tuotteet. Toivottavasti löydät vertailumme avulla juuri sinulle parhaan painopeiton.

Painopeitto vertailu

Paras painopeitto: Cura of Sweden Pearl Painopeitto (8kg)

Cura of Sweden Pearl painopeitto

Laadukas CURA Weighted Pearl Down on markkinoiden pehmein ja ylellisin painopeitto, joka sisältää runsaasti untuvatäytettä. CURA Pearl Down on ainutlaatuinen tuote, jossa ilmavan peiton kehoa syleilevä paino ja miellyttävä tunne ovat täydellisessä tasapainossa. Painopeiton päälliskerros on laadukasta puuvillaa ja itse peitto sisältää sertifioitua ja laadukasta ankanuntuvaa, joka auttaa ylläpitämään kehon lämpötilan tasaisena koko yön. Peitto on täytetty luonnon kvartsihiekasta valmistetuilla lasihelmillä. Helmien ansiosta peiton lämpötila on miellyttävä ja vaikutus rentouttava, mikä on ominaista kaikille CURA of Swedenin painopeitoille. Pearl Premium toimitetaan hienossa canvas -kassissa, jota voi käyttää peiton säilyttämiseen, kuljettamiseen tai jopa matkakassina.

Peiton mitat ovat 150 x 210 cm ja paino 8 kg. Peiton päälliskangas on 100% puuvillaa ja täyte puolestaan koostuu lasihelmestä, untuvasta sekä puuvillasta. Painopeitto on valkoinen ja se on konepestävissä 40 asteessa. Laadukas ja ylellinen painopeitto sopii laatua ja miellyttävyyttä hakevalle käyttäjälle. Painopeitto on yksi markkinoiden miellyttävimmistä ja saa olosi nukkuessa hyvin rennoksi ja rauhalliseksi. Tämä luo parhaat puitteet hyviin yöuniin.

Edullinen painopeitto: G’Night Painopeitto (5kg)

G'Night painopeitto 5kg

G´Night -painopeitot auttavat rentoutumaan, rauhoittumaan ja nukahtamaan. Tuotteita käytetään usein terapiavälineenä mm. levottomuuden hoidossa, levottomiin jalkoihin ja unenlaadun parantamiseen. Tuotteiden vaikutus perustuu seuraaviin painontunteen aiheuttamiin seikkoihin: lievittää stressiä pienentämällä stressihormonin kortisolin tuotantoa, lisää mielihyvähormonien tuotantoa sekä aktivoi unihormoni melatoniinin erittymisen.

Nuku hyvin G´Night painopeitolla. Päällinen 100% hengittävää puuvillaa ja peitto hengittää hyvin, joten sen lämpötila pysyy miellyttävänä. Painopeittoa on saatavilla 5kg, 7kg ja 9kg painoisena. Peitin käyttö on hyvin miellyttävää ja se auttaa nukahtamaan paremmin. Erityisesti univaikeuksista kärsivälle suosittelemme lämpimästi painopeiton hankkimista. G’Night painopeitot ovat edullisia ja varsin toimivia arkikäytössä.

Painopeitto 9kg: CURA Pearl Classic -painopeitto (9 kg)

Cura of Sweden Pearl Classic painopeitto 9kg

Cura Pearl Classic on Euroopan suosituin painopeitto parempaan uneen. Pearl Classic koostuu seitsemästä kerroksesta. Päälliskangas on hengittävää 100% puuvillaa, jonka alla on kulutuskestävyyttä parantava polyesterikangas. Kerrosten keskellä on pieniä, hiottuja lasihelmiä upotettuna polyesteritäytteeseen. Lasihelmien aikaansaama miellyttävä painoaistimus saa hormonijärjestelmän tuottamaan hyvänolon hormoneja, jotka edesauttavat rentoutumista ja parempaa unta. Painopeitto on korkealaatuinen ja se kestää hyvin päivittäistä käyttöä.

Painopeiton 9 kg paino antaa hyvin mukavan paineen keholle ja saa vilkkaankin päivän jälkeen kehon rauhoittumaan yöunille. Peitto soveltuu korkean laadun ansiosta jatkuvaan käyttöön. Painopeittoa käytettäessä kannattaa muistaa, että painopeiton kannattaa painaa noin 10-15% omasta kehon painosta. Pearl Classic on hyvin suosittu ja toimiva painopeitto malli, joka saa varmasti yöuniin lisää pituutta ja laatua.

Painopeitto 7kg: Jotex Sleep Well Painopeitto (7kg)

Jotex Sleep Well painopeitto 7kg

Jotex Sleep Well painopeiton päällyskangas on ekologista puuvillaa ja täyte piihelmiä. Painopeitto antaa rauhallisen ja mukavan tunteen, ja se auttaa vartaloa rentoutumaan, jotta nukahdat helpommin. Painopeitto levittää pehmeän, tasaisen paineen koko vartaloon, jonka monet kokevat rentouttavaksi. Peiton pehmeällä painolla voi olla lähes sama vaikutus kuin miellyttävällä hieronnalla. Peitto vaikuttaa myös rauhoittavasti, jos nukut levottomasti. Uni on tärkeää, jotta voit tuntea olosi hyväksi ja selviytyä arjesta.

Piihelmet on upotettu polyesterivanuun, jotta ne levittäytyvät ympäri peittoa. Peitossa on ommellut väliseinät, jotka pitävät täytteen paikoillaan ja antavat peitolle tasaisen painon. Piihelmet ovat hypoallergeenisiä, myrkyttömiä ja hajuttomia. Tuotteen päällyskangas on 100% ekologista puuvillaa. Se on parempi valinta sinulle, perheellesi, ympäristölle ja viljelyksillä työskenteleville ihmisille. Jotexin käyttämä ekologinen puuvilla on viljelty ilman keinotekoisia lannoitteita, kemiallisia torjunta-aineita ja geenimuuntelua. Korkealaatuinen ja ylellinen painopeitto on hyvin miellyttävä ja mukava käyttää.

Painopeitto lapselle: G’Night Painopeitto 110x150cm (3kg)

G'Night painopeitto lapselle 3kg

G’Night painopeitto sopii erityisesti lapsille. Painopeitto auttaa rentoutumaan, rauhoittumaan ja nukahtamaan. Sen käyttö lievittää stressiä ja lisää unihormoni melatoniinin eritystä. Erityisesti nukahtamisvaikeuksista kärsiville lapsille painopeitto voi tuoda suurta helpotusta ja turvallisuuden tunnetta iltarutiineihin. Painopeiton tasainen paine koko keholle saa lapselle turvallisuuden tunnetta ja samalla koko keho rentoutuu. Painopeiton avulla lapsi saa vastaavan tunteen kuin, että aikuinen olisi lapsen lähellä nukkuessa. Mielen rauhoittuessa unesta on helpompi saada kiinni ja unen laatu paranee. Alle 5-vuotiaalle lapselle ei vielä suositella painopeiton käyttöä, mutta heti siitä vanhemmille lapsille painopeitto voi olla hyvin suositeltava tuote.

G’Night painopeittoa on saatavilla 3kg ja kg painoisena. 3kg painoinen peitto sopii noin 25-38 kg painoiselle henkilöille ja 4kg peitto puolestaan 33-50 kg painoiselle henkilöille. Suosittelemme hyvin lämpimästi painopeiton hankkimista etenkin univaikeuksista kärsiville lapsille. Tämä saa varmasti lapsen sekä aikuisen iltarutiineihin huomattavasti helpotusta. Kun yöunet paranevat niin myös päivällä keskittyminen ja positiivinen mieli kohenevat.

Painopeitto kokemuksia

Miljoonat ihmiset kärsivät unettomuudesta ja muista unihäiriöistä ja nämä ongelmat ovat vain lisääntymään päin. Painopeitot auttavat parantamaan unenlaatua vähentämällä stressiä ja ahdistusta ja ne tarjoavat myös syväpainekosketusstimulaatiota, joka saa kehon sekä mielen rentoutumaan. Painopeittoja käyttävät niin aikuiset kuin lapsetkin. Olemme keränneet kokemuksia painopeitoista ja lähes poikkeuksetta kokemuksien perusteella painopeitot ovat parantaneet nukahtamisvaikeuksia ja unenlaatua. Painopeiton kerrotaan rauhoittavan ja antavan mukavan tasaisen syleilyotteen kaltaisen tunteen koko kehoon.

Painopeitosta on hyötyä erityisesti, mikäli käyttäjä kärsii stressistä, levottomista jaloista tai muista nukahtamisvaikeuksista. Tämän lisäksi käyttäjät, jotka eivät kärsineet erityisistä nukahtamisvaikeuksista, kokivat painopeitosta olleen apua nukahtamiseen. Samalla unen laatu paranee ja päivällä on virkeämpi ja energisempi olo.

Erityisesti lapsille painopeitosta on hyvin paljon hyötyä nukahtamisvaiheessa. Lapsi pystyy rauhoittumaan ja kokemaan olonsa turvallisemmaksi tasaisen koko kehon paineen alla. Paino peitto auttaa lasta tuntemaan olonsa turvalliseksi, joka vastaa olotilaa jolloin aikuinen olisi aivan lapsen vieressä. Painopeitot ovat myös hengittäviä ja sopivan lämpöisiä koko yön ajan.

Minkä painoinen painopeitto?

Painopeiton painon tulisi olla noin 10% omasta painosta Mikäli koet nukahtamisvaikeuksia voi painopeitto olla jopa 15% kehon omasta painosta. Sopivan painopeiton paino on kuitenkin hyvin henkilökohtainen asia, joten 10-15% sääntö on vain suunta, josta kannattaa lähteä etsimään. Alle 5-vuotiaille ei suositella vielä painopeittoa, mutta kaikille tätä vanhemmille suosittelemme lämpimästi painopeiton testaamista. Toivottavasti artikkelistamme oli sinulle hyötyä ja löydät juuri sinun tarpeitasi vastaavan painopeiton!