Näin teet ensimmäisen verkkokurssisi –verkkokurssi arvostelu ja kokemuksia

näin teet ensimmäisen verkkokurssisi

Näin teet ensimmäisen verkkokurssisi tarjoaa monipuolisen ja kattavan tietopaketin verkkokurssin rakentamiseen. Kurssilla edetään loogisesti ja kurssin sisältöä on helppo seurata. Kurssin kaikki materiaalit saat heti kurssille ilmoittautumisen jälkeen, joten opiskeluhihat voi kääriä vaikkapa heti. Kurssilla oppii nopeasti mitkä ovat hyviä työkaluja oman verkkokurssin rakentamiseen ja minkälainen on kurssi joka myy. Kurssi keskittyy mukavasti myyntiin ja verkkokurssin lanseeraus vaiheeseen, jotka ovat olennainen osa verkkokurssin julkaisua. Jos haluat rakentaa passiivisia tulonlähteitä tai olet kiinnostunut verkkokurssin rakentamisesta, tässä on oiva kurssi siihen.

Kurssissa oli mielestämme hyvää

  • Opit mitä ohjelmia kannattaa hyödyntää kurssia toteuttaessa
  • Löydät sopivan kurssi idean, joka myy
  • Verkkokurssin lanseeraus vaiheen tärkeys ja tekeminen
  • paljon kurssimateriaalia

Mitä parannettavaa kurssissa on

  • Kurssilla olisi voinut olla enemmän konkreettisia esimerkkejä

Arvio

Kurssi antaa kaikki työkalut erinomaisen ja myyvän verkkokurssin rakentamiseen. Tämän kurssin jälkeen tietämyksesi nettibisneksestä kasvaa varmasti ja saat uusia ideoita ja taitoja, joilla rakentaa sopiva verkkokurssi. Näin teet ensimmäisen verkkokurssisi –kurssi pohtii mukavasti myös myyntiä. Myynti on kuitenkin jokaisen verkkokurssin lopullinen tavoite. Tämä verkkokurssi on erittäin kattava ja mukavasti rakennettu kokonaisuus, jota on helppo seurata.

Käyttäjien arvioita ja kokemuksia

”Kurssi on todella kattava paketti ja antaa paljon käytännöllisiä ohjeita kurssin rakentamiseksi nollasta maaliin. Suosittelen lämpimästi osallistumaan jos mietit verkkokurssin rakentamista. Kokonaisuus on loogisesti etenevä ja materiaaleihin pääsee kätevästi palaamaan jos jokin kohta jäi askarruttamaan.”

”Kurssi sisältää todella paljon materiaalia ja havainnollistavia esimerkkejä. Tietojen avulla saa varmasti luotua verkkokurssin. Suosittelen!”

”Tiian selkeiden ohjeiden avulla rakensin koronan yllättämälle bisnekselle ensimmäisen verkkokurssini, joka möi pilottivaiheessa yli 2500€ edestä kolmessa päivässä. Olen kiitollinen ja odotan innolla, miten menee kun pääsen tekemään kunnon lanseerauksen.”

”Kurssin sisältö on todella hyvää ja käytännönläheistä. Olen edennyt oman verkkokurssin suhteen juurikin Tiian askelmerkkien mukaisesti ja nyt on pilotti käynnissä. Kurssi antaa todellista tietoa ja neuvoja oman kurssin rakentamiseen. Suosittelen lämpimästi.
Kiitos Tiia todella paljon hyvästä kurssista.”

Verkkokurssin teko

Kenelle näin rakennat ensimmäisen verkkokursissi -kurssi sopii?

Verkkokurssi sopii erityisesti verkkokurssin teosta haaveileville. Kurssin materiaalit antavat kuitenkin varmasti myös oppia kokeneemmille verkkokurssien toteuttajille. Kurssin monipuolinen sisältö takaa uusia näkökulmia kaikille sen kävijöille. Kurssin opit helpottavat ja nopeuttavat huomattavasti verkkokurssipohjan rakentamista. Kurssi etenee loogisesti ja sisältö on aitoa, joka ei lähde rönsyilemään. Verkkokurssi sopii myös heille ketkä haluavat saada lisää vapaa-aikaa, ulkoistamalla osan töistään nettiin verkkokurssin muodossa.

Kurssin hinta

Hinta 129€

Kurssi on monipuoliseen ja laajaan sisältöön nähden vielä melko edullinen.

Tiedot:

  • Kesto: 5 viikoa
  • Valmentaja: Tiia Konttinen
  • Kurssimateriaali: Suurin osa videoita, niiden lisäksi tehtäviä