Rahatreeni valmennus arvostelu ja kokemuksia

Rahatreeni on intensiivinen 30 päivän perehdytysvalmennus oman talouden saloihin. Kurssin tavoitteena ovat hyvät tulokset ja vaurastumisen aloittaminen. Joka päivä ilmestyvällä videolla on uusi raha-aihe, jonka avulla kuuntelija saa uusia näkökulmia ja ajatuksia rahasta. Kurssilla opitaan hyvät oman talouden hallinta taidot. Kaiken lisäksi kurssi on hyvin edullinen, se ei vie paljoa aikaa ja aiheet ovat käyty läpi hyvin ymmärrettävästi.

Mistä pidimme kurssissa

  • helpot videot katsella ja kuunnella
  • Aiheet ovat selitetty yksinkertaisesti
  • Uusi video joka päivä 30 päivän ajan
  • Inspiroiva ja motivoiva ote

Mitä parannettavaa kurssissa on

  • Lyhyet videot tarjoavat vain pintaraapaisun aiheista.

Arvio

Kurssi on erinomainen alkupaketti oman talouden parantamiseen ja omien rahauskomusten muuttamiseen. Lyhyet ja ytimekkäät videot saavat kuuntelijan pohtimaan monia uusia näkökulmia raha aiheesta. Hinta-laatu suhde on erinomainen. Toteutus on mukavan yksinkertainen ja helppo. Kokonaisuudeessaan kurssi on monipuolinen ja kuuntelija ystävällinen, josta jää paljon uutta pohdittavaa rahatreenin kävijälle.

Arvostelut ja käyttäjien kokemuksia

Olin niin innoissani että opetin miehellenikin ja hänkin halusi heti avata oman rahastotilin ja lukea sijoitusasunnoista. En malta odottaa mitä kaikkea muuta tässä vielä oppiikaan pikkuhiljaa kohti parempaa ja pois kädestä suuhun elämisestä! Oon niin innoissani ja nyt jo monta lamppua on syttynyt päässä! Todella hyvä ja motivoiva kurssi, kiitos!! Tää tulee muuttamaan mun elämän. <3

Kiitos myös kurssistasi, se on erittäin hyvä. Edistystä on tapahtunut, erityisesti se, että raha-asiat eivät ahdista. Tiedän, että tilanteessani on haasteita, mutta tiedän myös, että hyvä tästä tulee. Pienet askeleet ovat olleet helpotus.

”Aloitin juuri kuukauden rahatreenin ja olen ihan super innoissani ensinnäkin omasta päätöksestäni ja toiseksi huipulta kuulostavasta valmennuksesta ja valmentajasta! Stressaan helposti juuri raha-asioista. Olen 35-vuotias yksin asuva lastentarhanopettaja Pirkanmaan seudulta ja kipuilen herkästi huojuvan talouteni kanssa. Pienet palkkatulot eivät riitä äkillisten menojen kattamiseen, ja huoli normaaliin elämään kuuluvien kulujen kattamisesta on usein pinnalla. Päätin, että nyt se stressi saa riittää. Tajusin, että tarvitsen tietoa ja taitoa, miten muuttaa tilannetta paremmaksi ja monen mutkan kautta päädyin sivuillesi. Tarinasi kuulosti kannustavalta ja se mitä ajattelet rahasta ja siihen liittyvistä asioista vakuuttivat minut kaikessa suoruudessaan. Tunsin heti, että nyt on tyyppi, joka puhuu oikeista asioista rahaan ja talouteen liittyen. Moni ajatus tuntui heti kotoisalta ja ymmärrettävältä. Odotan mielenkiinnolla miten kurssi muuttaa suhtautumistani ja taitojani suhteessa rahaan ja talouden järkevään hoitamiseen, sillä haluan muutosta. Huippua, että on nyt kuukauden ajaksi valmentaja, joka kannustaa ja pelkän videon kautta tuntuu toivovan juuri minun onnistuvan! Kiitos jo tässä vaiheessa!”

Kenelle rahatreeni sopii?

Rahatreeni sopii kaikille rahasta ja omasta taloudesta kiinnostuneille. Kurssilla käydään monipuolisesti erilaisia raha-aiheita ja myyttejä läpi, jotka sopivat niin raha-aiheesta kiinnostuneelle kuin jo kokeneemmalle talousnikkarille. Kurssin jälkeen osallistujalla on varmasti uusia näkökulmia rahan käyttöön ja sijoittamiseen.

Rahatreenin hinta

Hinta 19€

Hinta on todella edullinen verrattuna muihin raha-aiheisiin verkkokursseihin.

Tiedot

  • Kesto: 30 päivää
  • Valmentaja: Sanna Kinanen
  • Videoiden määrä: 30+
  • SIsältö: Videoita