Blue Finance arvostelu ja kokemuksia

Blue Finance

Blue Finance on suomalainen lainapalvelu, joka on antanut lainaa jo tuhansille suomalaisille vuosien saatossa. Blue Finance myöntää 100 – 500 euron kertaluottoja, joita voi hakea nopeasti netistä ilman vakuuksia. Lainoja myönnetään ja maksetaan viikon jokaisena päivänä, joten saat palvelua ja lainaa juuri silloin kuin sitä eniten tarvitset. Lainan hakuprosessi on hyvin helppo ja nopea, saat myös lainapäätöksen todella nopeasti. Hyväksyttyäsi lainatarjouksen, rahat voivat olla tililläsi jo samana päivänä. Lainoihin on mahdollista sopia joustava maksuaika aina neljään kuukauteen asti. Palvelun ehdoton helmi on ensiasiakkaille myönnettävä kuukauden ilmainen laina, joka takaa asiakkaille käytännössä ilmaista lainaa.

Mistä pidimme palvelussa

 • Luotettava suomalainen palvelu
 • Lainaa voidaan myöntää jokaisena viikon päivänä
 • Nopea ja helppo hakemus netissä
 • Nopea maksu ja joustava maksusuunnitelma
 • Kuluton kuukauden ensiluotto uudelle asiakkaalle

Mitä parannettavaa palvelussa on?

 • Melko kalliit lisäpalvelut

Käyttäjien arvosteluja ja kokemuksia

”Helppo hakemus, maltilliset korot. 500 e arkilaina kuluineen 551 e, joka mielestäni ei ole lainkaan paha. Päätös tuli heti sähköpostiin (maksullinen lisäpalvelu) ja ilman pikasiirtoa rahat oli Handelsbankenin tilillä kahden arkipäivän kuluessa. Laskun ensimmäinen erä tuli maksusta seuraavalla viikolla sähköpostiin. KEHITETTÄVÄÄ: Suht kalliit lisäpalvelumaksut (nopea käsittely ja pikasiirto tilille)”

”Hain Blue Financelta ilmaisen pikavipin ja olen kyllä tyytyväinen valintaan. Maksuaikaa saa vipille vuoden ja korot eivät ole mitenkään älyttömät!!”

”Itse otin Blue Financen kautta joustoluoton käyttööni vähän aikaa sitten ja olen kyllä ollut tyytyväinen. Kaikki on toiminut viimeisen päälle eikä luottoon ole lisätty mitään piilokuluja, vaan homma on toiminut sopimuksen mukaisesti.”

Kenelle Blue Finance -pikavippi sopii?

Blue Finance

Blue Finance sopii henkilölle, jolla on äkillinen rahantarve. Blue Finance pystyy myöntämää lainaa jopa saman päivän aikana ilman vakuuksia. Kannattaa kuitenkin aina tehdä itselle maksusuunnitelma ennen lainan ottamista. Tällä tavoin tiedät pystyväsi myös maksamaan lainan pois. Blue Finance myöntää lainaa 18-vuotiaille oikeustoimikelpoisille henkilöille, joilla on pysyvä osoite Suomessa ja puhtaat luottotiedot. Hakijan talous pitää olla riittävän hyvässä kunnossa ja hakijalla pitää myös olla suomalainen pankkitili. Pikavipit ovat nopeita lainoja äkilliseen rahan tarpreseen, kannattaa kuitenkin muistaa että lopulta lainaraha tulee aina kalliimmaksi kuin itse ansaittu raha.

Lue vertailumme markkinoiden nopeimmista ja parhaista pikavipeistä tästä.

Blue Finance Arkilainan tiedot

 • Lainasumma 100-500 €
 • Laina-aika 4 kk
 • Lainan korko 9,9 % (30.9.2021 asti; tämän jälkeen 20%)
 • Tilinhoitomaksu 3,65 %
 • Todellinen vuosikorko 26,30-41,30%
 • Tyypillisen 300 euron Arkilainan takaisin maksettava summa 313,58€

Yhteenveto

Blue Finance on suomalainen lainapalvelu, joka on suosittu ja luotettava lainan tarjoaja. Palvelun kautta on mahdollista hakea nopeaa 100 – 500 euron Arkilainaa. Lainaa myönnetään viikon jokaisena päivänä nopealla hakemuksella, jotta saat rahaa juuri silloin kun sitä eniten tarvitset. Pikalainoissa kannattaa kuitenkin aina muistaa melko korkeat korot ja maksusuunnitelma, jotta pystyt varmasti maksamaan lainasi pois. Blue Finance tarjoaa uusille asiakkaille ilmaisen ensilainan. Voit hakea nopeaa lainaa Blue Financelta tästä.